Xebec Adsorption - Uusiutuvan kaasun puhdistusta Kanadasta

Joskus oli näistä puhetta, niin merkkasin seurantaan yllä olevat. Xebec ja greenlane on salkussa n. 10-20k positiolla ja kaksi seuraavaa pienemmillä.

Xebec ja greenlane renewables olen lueskellut materiaalit. Pari muuta vaan vilkaisin ja luvut taaksepäin näytti olevan ok, eli kasvoi liikevaihto ja tulos, jos en väärin muista, alin on tutustumatta kokonaan.

2 tykkäystä

Mielenkiintoisen kuuloinen yhtiö. Kiitokset aloittajalle ja ketjuun kirjoittaneille. En ole ihan varma miten homma menee maailmalla, mutta ainakin Suomessa fossiilista on nyt saatu kivihiilelle tuomio (2029) ja kovasti luulen, että jossain vaiheessa keskustelu kiihtyy maakaasunkin ympärillä. Siihen tämän kaltaiset teknologiat olisivat oiva ratkaisu.

Tyhmä kysymys, mutta en löytänyt tätä kyseistä yhtiötä Nordean haulla. Enkö vain osaa, vai eikö tosiaan ole tarjolla. Vähän kiinnostaisi napata OST pieni siivu, ihan jo seuraamismielessä.

kuva

Tuossa ISIN koodi.

Nordnetista ainakin löytyy ja myös Mandatumista.

Xebecillähän on tavoitteena olla aktiivinen yritysostoissa. 3-5 yrityskauppaa on tarkoitus/tavoite tehdä vuodessa, yritysten koko: 5-10milj CAD liikevaihtoa, 8-12% EBITDA margin ja 10-10 henkilöstöä.

Offtopic kuten edellinenkin, siirtäkää parempaan ketjuun. Eihän tuolla ole verotuksellisesti mitään merkitystä kun AOT kyseessä? FIFO pätee kuitenkin henkilöön, ei tiliin?

First in first out on käsitykseni mukaan tilikohtainen… Jos sinulla on useampia tilejä… Noh. Poistin kuitenkin edellisen viestini. Tehkää miten haluatte.

Tuossa, saa siirtää kahvihuoneeseen jos osaatte, selvästi uutta tietoa teille, joten varmasti hyödyllistä. Olkaa hyvät.

3 tykkäystä

Xebeciä ei ole Nordealla tarjolla. Siksi avasin itselleni tilin Degirolle, jossa kaupankäyntikulut kanukki lapuissa esim nordnetiä alhaisemmat. degirolla myös itsellä Greenlanea sekä Clear Bluea

1 tykkäys

Kiitokset. Laitoin Nordealle palautetta, josko tuon saisi ostettavien listalle. En pidätä hengitystä odotellessa.

1 tykkäys

Xebecin ostamaan hygeariin liittyen

4 tykkäystä

https://kogi.campaign-view.com/ua/viewinbrowser?od=27218d28c96aa859e175bc0cffb585c5e1185630859ca1fd0&rd=16e41f0d1757ad5c&sd=16e41f0d175791d7&n=11699e4bf59f926&mrd=16e41f0d175791c5&m=1

Nousu päälistalle huomisesta lähtien. Sen jälkeen @Hiilivoimaa pitäisi olla ostettavissa myös Nordealla.

7 tykkäystä

Eiköhän tuo ole vain eduksi Xebecin tulevaisuudelle, varmaan vaihto ja kiinnostavuus lisääntynee sekä mahdollisuudet kunnon kurssinousulle kasvaa.

4 tykkäystä

Millon mahtaa tuo kaupankäynti käynnistyä? Ilmeisesti vaihto TSX:ään menossa…

Käynnistyi ihan normaalisti 16.30, mutta ainakaan Nordnet ei ole nähtävästi huomannut alustan muutosta, hinta ei päivity… Itse seurailen hintaa suoraan TMX:n sivuilta.
https://money.tmx.com/en/quote/XBC

1 tykkäys

Xebec puuttuu top5-listalta, mutta Greenlane sentään päässyt parrasvaloihin. Mihin sijoittaa osakesäästötilillä? Katso asiakkaidemme suosikkiosakkeet. | Nordnet
image

3 tykkäystä

Noussut viime aikoina kivasti, itse en löytynät mitään uutista Hygearin oston jälkeen mikä tätä nostattaa, onko joku löytänyt jotain? Tosin en valita…

Xebecin uusin presentaatio

5 tykkäystä

Laitetaan @Juzaba viesti tänne

3 tykkäystä

Oho! Kiitos valistuksesta, tämä ketju onkin jäänyt itseltä tutkan alle! :muscle:

1 tykkäys
8 tykkäystä

Mielenkiintoinen reaktio markkinalla uutisiin, veisikö nyt GRN TSX listautumisellaan nyt huomion tältä vai COO lähteminenkö tässä hiertää? Toki voihan se olla, että tässä otetaan hetki happea, mutta erikoinen reaktio kerrassaan. Saa liputtaa tämän ihmettelyn.

1 tykkäys