ZignSec ”Identify Anyone, Anywhere”

Tuosta kuvakaappausta raportista ajatellen seuraavaa osaria. Vähän lukuja, mihin verrata, että missä mennään

11 tykkäystä

Tässä vielä vähän tarkemmat luvut.

16 tykkäystä

Hyvä löytö @Jusuf ! Tästä on ollut vaikea löytää analyysiä omien mutuilujen tueksi. Omia havaintoja raportista:

  • kasvutavoitteet vuoden Zignsec omia tavoitteita perässä (100M SEK 2022 vs. 2023) - 2023 lienee kuitenkin realistisempi 100M SEK:lle, kuten täälläkin ollaan ennustettu. Toisaalta vaakakupissa CEO:n rohkaisevat kommentit viime kuukausilta.
  • v. 2022 ensimmäinen nipin napin positiivinen vuosi - tämän mukaan nykyinen kassa riittäisi siihen että rahaa alkaa tulemaan ovista ja ikkunoista (poislukien uudet yritysostot).
  • “non-existing RecTech business listed on stock market” → vahvistaa omaa ymmärrystä siitä että Zignsec tällä hetkellä ainut listattu RecTech/KYC yritys. Kilpailukenttä pirstaloitunut ja koostuu pääasiassa lokaaleista pelureista. Zignsec julkaissut hiljattain sopimukset mm. Etelä-Ameriikka, Afrikka, Keski-Eurooppa (& Basis-ID osto jolla toimisto/fokus Aasiassa).
  • “low churn rate” mainittu useaan kertaan @Pohjolan_Eka uteli tätä aiemmin
  • Johto ja hallitus omistaa, mutta etenkin johto saisi omistaa vielä enemmän (pl. CFO jolla 100k osaketta ja 98k warranttia)? Toisaalta CEO ollut talossa vasta reilun vuoden ja lisännyt 25SEK tasolta.

Q4 on kyllä mielenkiintoinen nähdä. Myyntilaitaa viime viikkoina ja kuukausina riittänyt Wyzer kaupasta huolimatta - toivotaan että saadaan ylitettyä alentuneet odotukset!

15 tykkäystä
9 tykkäystä

Kindred laajenee Californiaan ja Arizonaan. Lisää tunnistuksia Zignsecille. :tada:

14 tykkäystä

Koska analyytikkoseuranta on vielä lähes olematonta, niin kasasin tästä ketjusta epäviralliset Q4 liikevaihtoennusteet ensi viikon Q4:sta ajatellen ja hieman indikaatiota missä vauhdissa ollaan 2022/2023:

2020E 2019 % Q4 2020E Q4 2019 % Comment
A Elmlund & E Adolfsson. 15,3 6,6 132 % 5,5 2,0 175 % “100M SEK 2023”
Staysmart 15,9 6,6 141 % 6,1 2,0 205 % “78M SEK 2022”
@Raakis800 17,0 6,6 158 % 7,2 2,0 260 % “100M SEK 2022”
18 tykkäystä

Voisitko nyt vielä suomentaa kun mä en ymmärrä yhtään mitä lukuja nämä on? Mikä on esimerkiksi % tai sitten tää % :joy: Siis prosenttia mistä? Ja mikä toi ensimmäinen on (2020E)? 15,3 mitä?

Liikevaihtoennuste ja muutos ed vuoteen

2 tykkäystä

Aikamoista myyntilaitaa tuli lopuksi. Melkein kaikki mitä eilen tuli, lähti pois. :owl:

2 tykkäystä

Onko käsitystä mistä tämä tuli? Myikö joku isomman position?

Minä olen yrittänyt pariin kertaan tässä talven aikana omistella Zignsecia, mutta aina tasaisesti ilmestynyt tuo jättimäinen myyntilaita, jonka myötä hinta laskenut ja joka kerta olen sitten luopunut leikistä ja myynyt prossan, parin tappiolla, ajatuksella että joskushan se myytävä jolta kulta loppuu. Tämä ei siis ole uusi ilmiö, ennemminkin parin päivän “laidattomuus” on ehkä se poikkeus hieman pidemmässä trendissä. Kuka myy, ei mitään tietoa minulla.

5 tykkäystä

Pakkohan sen on joskus loppua kun myyjät loppuu kesken ja holdaajat jää.

1 tykkäys

Niinhän sitä luulisi. Siinä vaiheessa minä hyppäisin mieluusti mukaan, ellen olisi luvannut itselleni sittemmin luopua kokonaan osakkeista eurooppalaisissa pörsseissä (puhtaasti ajankäytöllisistä syistä, tiirailen kursseja ja osakeinfoja mielummin illalla kuin päivällä).

1 tykkäys

Amen :pray:t2:

Itseä rauhoittaa toistaiseksi:

  • johdon Q4 aikana annetut kommentit v.2020 performanssista, skaalautuvuudesta ja hockey stickistä

  • ollaan siirrytty kommunikoimaan kasvuvauhti vs. edellinen kvartaali (eikä vuosi)

  • hyvä kutina BasisID:stä joka kommentoi ”dramatically increased customer portfolio”. BasisID ensi viikolla ensimmäistä kertaa kunnolla mukana luvuissa ja voi yllättää positiivisesti

14 tykkäystä

Nettisivuja on muuten mulkattu tässä viime aikoina uuteen uskoon. Pari nostoa kuvakaappauksien kera.

Tämä kuulostaa ihan kivalta.
kuva

Tätä on ehditty muokkaamaan jo toiseen muotoon (Swedish Snus on poistettu, eikä kyllä ole tuollaisesta mitään tiedotettakaan annettu), mutta tämä on parin viikon takaa.

Traderasta oli myös mainintaa enemmänkin. Eli ilmeisesti Traderalla on aktiivisessa/päivittäisess käytössä ZignSec:n tuotteet. Aikaisemmin jotain tupakka-askin kansi laskelmia taisin Traderasta heitellä ketjuun.

kuva

Edit: Ainiin! Tätä ZignSecin APIa voinee bongailla vaikkapa mobiilivarmenne tunnistuksen yhteydessä, kiinnittäkään huomio osoitekenttään :slight_smile:

kuva

TuplaE: Laitetaan tämä juttu LI:n puolelta, kirjoittajana Johan Montelius Hedberg
Business Development på ZignSec

20 tykkäystä

Ei hirveästi lisäarvoa.

2 tykkäystä

However, the launch at Sthlm Fintech Week was just the beginning. While the product will initially just be available in the Nordics, ZignSec is planning to roll out the service later this year across most of Europe and several other countries around the world, including North America and Asia. “It’s a global product,” Ingelström said.

15 tykkäystä

Ihan mielenkiintoinen. Safello taisi Zignsecin asiakas olla

10 tykkäystä

Et muista väärin:

Provider of identity solutions: Name: Zignsec

2 tykkäystä

Ellen tuota artikkelia nyt väärin ymmärtänyt, niin Safello taitaa alkaa käyttämään Klarnan palveluita eikä Klarna Safellon. Täten on aika vaikea nähdä että miten tämä sataisi suoraan Zignsecin laariin.

1 tykkäys