juu sorru twitterissä ranskalaisten postaamina, siellä 8.1 juttu, joka viittasi tuohon, ei tosin mahdoton ajatus CCPssä
Kiinalaiselta tutulta, kun kysyin asiasta, niin sanoi, että Jack Ma on kyllä hengissä, mutta firma ei ole enää hänen hallussaan. (Ottakaa tämä esson baari tason tietona ).
Hurjia kyllä nuo kansallistamispuheet. En kuitenkaan jaksa uskoa siihen, koska varmaan tuhoaisi pääomasijoittajien mielenkiinnon Kiinaan ja arvostukset menisi alle Venäjänkin tason. Päinvastoin oma usko on, että Kiina haluaa enemmän pääomia ja sijoittajia markkinoilleen tulevaisuudessa. Ei tuonne silti kovin mukavilla mielin rahojaan laita.
USA/Kiina vastakkainasetteluriskiä vastaan veivasin jenkkialibabat pois ja ostin Hong Kongista tilalle. Onnistui näppärästi Mandatumilla, mutta huomioitavaa 100 kpl minimierä HK:ssa.
Ma saattaa olla piilossa Kiinan raharikkailta, eikä välttämättä niin Pekingiltä. Nämä ovat toki varmaan aika pitkälle sama asia.
Todennäköisesti aika monella paloi näpit Ant ipon kanssa kun setä Ma avasi suunsa.
- off-the-topic, mutta en voinut välttyä linkkaamasta @nalle1
"Jack Ma, the Chinese billionaire and co-founder of e-commerce giant Alibaba, has quietly made a new acquisition: a 28,100-acre property boasting trout streams, woodlands and a maple-syrup operation in New York’s Adirondacks. Mr. Ma paid $23 million for the sprawling upstate New York property, which he bought principally for conservation purposes, but also plans to use as an occasional personal retreat, according to a spokesman. The estate, known as Brandon Park, includes more than 9 miles of the St. Regis River, as well as lakes, streams, ponds, forests and a 1940s log camp behind its gated entrance. There are two homes on the property, as well as lean-tos and a horse barn. The land was originally part of neighboring Bay Pond, a private nature preserve created around the turn of the last century by William A. Rockefeller Jr., a co-founder of Standard Oil. In 1939, Brandon was acquired by the family of Wilhelmina du Pont Ross. The Ross family in 1999 transferred the property into Brandon LLC, according to public records. Brandon was first listed for sale in 2012 with an asking price of $28 million. In 2014 the asking price was lowered to $22.5 million. "
Vaatimaton +50% nousuvara
Välillä jotain muitakin kuin poliittisia uutisia ja kadoksissa olevia entisiä toimareita
Jack Ma, the billionaire founder of China’s Alibaba Group Holding Ltd. and controlling shareholder of financial affiliate Ant Group, made a public appearance on Wednesday, speaking by video at a philanthropic event.
The appearance was Mr. Ma’s first since regulators began clamping down on his business empire following a critical speech he gave in late October.
Verkkokauppajätti Alibaban perustajiin lukeutuva Jack Ma on nähty suoratoistotapahtumassa, kertoo uutistoimisto Bloomberg.
Ma on ollut kadoksissa sitten loka-marraskuun arvostellessaan Kiinan kommunistisen puolueen harjoittamaa politiikkaa.
Tästä johtuen Kiinan viranomaiset laittoivat Alibabasta irtautuneen rahoitusjätti Ant Groupin pörssilistautumisen jäihin.
Uutistoimisto Bloombergin tietojen mukaan Ma on nähty opettajille järjestetyssä suoratoistotilaisuudessa tänään. Bloombergin mukaan Ant Groupilta on vahvistettu videon aitous.
Alibaban osakkeet noteerattiin matalammillaan viime vuoden lopussa, 210:ssä Hongkongin dollarissa. Tuolta tasolta osake on noussut jo 26 prosenttia. Keskiviikkona osakkeet olivat nousseet noin yhdeksän prosenttia kahdeksalta Suomen aikaa.
Embattled billionaire Jack Ma made his first public appearance in nearly three months, speaking via a video link at a philanthropic event on Wednesday, easing speculation about his safety and whereabouts.
Spokespersons for the Jack Ma Foundation and Ant Group Co., the financial-technology giant that Mr. Ma controls, confirmed a Chinese media report that said he gave a speech to a group of teachers from rural schools.
“Jack Ma participated in the online ceremony of the annual Rural Teacher Initiative event on January 20,” the billionaire’s founda-tion said in a statement to The Wall Street Journal.
It was the first time Mr. Ma has appeared in public since Oct. 24, when he gave a speech at a financial forum in Shanghai that drew the ire of regulators, who subsequently started scrutinizing his business empire.
Another video embedded in the same Chinese media report showed Mr. Ma on what it said was a recent visit to a primary school in Tonglu County, near Hangzhou, where Ant and its affiliate Alibaba are based. It didn’t specify when Mr. Ma, who was shown wearing a black cap and padded winter jacket, visited the school.
In a sign that regulatory pressure on Ant isn’t easing, the People’s Bank of China on Wednesday afternoon released draft rules for nonbank payment compa-nies that could threaten Alipay’s dominant market position in China.
The rules said companies that have a large share of the electronic payments market—either on their own or in combination with one or two rivals—could be deemed as having market dominance and could be broken up or face additional regulatory scrutiny.
Jackpot tällainen uutinen nykytilanteeseen. Saattaa näkyä jo kurssissakin maanantaina
EPS $3.38 vs 3.20 ennuste
https://www.yahoo.com/now/alibaba-group-announces-december-quarter-120200148.html
E: hah, @Pavel taisin olla sekunnin nopeampi
Tässä Alibaban Q3/2020 lukuja, suluissa odotukset:
Revenue: $33.88 billion ($33.49 billion)
Adjusted earnings: $3.38 ($3.17 per share)
Mietin etten edes lue läpi ennenkun linkkaan, mutta oli valunut ketju niin kauas että kesti etsiä🤣. Sori offtopic saa liputtaa. Kova race oli.
Edit. Lukujen valossa kovaa settiä. Cloudikin plussalle. Harmittavasti ei nyt mitään uutta selkoa Ant Ipon suhteen ja kerrotaan infottavan kaikesta regulaatiosta kun jotain selviää. Tyypillinen +0,4% pressä. Se lienee sitten se ja sama millaisia miljardilukuja sieltä tulee ennenkuin toi kiinalaisten suhtautuminen näihin jätteihin selkenee.
Edit2. Linkkaillaan nyt muutama tuore kirjotelma alakuloisen pörssipäivän jälkeen.
https://seekingalpha.com/amp/news/3657564-alibaba-proposes-to-offer-senior-unsecured-notes
“Mizuho Securities analyst James Lee raised the price target on Alibaba (NYSE: BABA) to $285.00 (from $270.00)”- Turha avata linkkiä kun ei enempää ilmaiseksi aukea, mutta kunhan linkkasin mistä tämän poimin.
https://www.streetinsider.com/dr/news.php?id=17904652
“Raymond James analyst Aaron Kessler raised the price target on Alibaba (NYSE: BABA) to $350.00 (from $330.00)” -Sama kuin edellisen linkin kanssa.
Löytääkö kukaan syytä nousulle joka tapahtui juuri ennen HK sulkemista äsken?
E: löytyi
Ant Group has struck an agreement with Chinese regulators on an overhaul that will transform the group into a finance holding company, Bloomberg citing insiders. Accordingly, Ant will be subject to similar capital requirements for banks.
Tämä liittynee pääomavaatimuksiin:
Citibank target 316 → 345 $ (Nostoja luulisi ylläolevien uutisten johdosta tulevan lisääkin lähiaikoina…)