Arm - Pörssipaluu suoraan teknologiayhtiöiden kuumimpaan ytimeen monopoliasemassa

Huomenna 14. syyskuuta USA:n pörssiin listautuva Arm on mikropiirejä suunnitteleva ja valmistava yhtiö. Arm syntyi v. 1990 Acorn Computersin, Apple Computerin ja VLSI Technologyn yhteisyrityksenä. Pääkonttori on Cambridgessa, UK:ssa. Yhtiö oli listattuna Lontoon ja USA:n pörsseissä 1990-luvun lopulta vuoteen 2016, jolloin SoftBank osti sen itselleen 31 miljardilla dollarilla. Nvidia ja SoftBank sopivat vuonna 2020 Nvidian ostavan Arm:n 40 miljardilla. Kauppa kariutui kilpailuviranomaisiin.

IPO:ssa osakkeen hinta asettuu 47-51 dollarin haarukkaan ja markkina-arvoksi tulee IPO:ssa ennen kaupankäynnin aloittamista n. 52 miljardia.

Arm tekee mikropiirejä, joita käytetään lähes kaikissa mobiililaitteissa, samoin kattavasti IOT:ssa, ja myöskin monissa muissa tietokoneissa ja palvelimissa. Mikropiirien yksi keskeinen ominaisuus on alhainen virran kulutus. Arm on siis monopoliasemassa mobiililaitteissa. Kilpailijoina on lähinnä muiden siruvalmistajien ”avoimet” mikropiiriratkaisut, joilla on ainakin tunnusteltu vastavoimaa Armille.

Rohkenen sanoa, että kaikkien tärkeimpien teknologiatalojen ratkaisuista löytyy Arm:n mikropiirejä.
Armiin sijoittavan on hyvä tunnistaa Kiinariippuvuus. Arm Chinalla on osuus yhtiöstä. Sen takia on olemassa riski patenttien ja IPR:ien valumisesta yhtiön ulkopuolelle tavalla, joka ei ole länsimaisen lainsäädännön hallittavissa. Lisäksi lähes 25% yhtiön markkinasta tulee Kiinasta, ja yhtiön talousaineistoista voi tutkia, että maksamattomien laskujen osuudessa Kiina ylikorostuu. Maariski on siis ilmeinen. Mutta kolikon toinen puoli on se, että Apple, Nvidia, Samsung jne. tarvitsevat Arm:n ratkaisuja ainakin toistaiseksi. Arm on nyt monopoliasemassa.

Arvostus 52 miljardia ennen kaupankäynnin avausta on paljon alle 3 miljardia liikevaihtoa tekevälle yhtiölle. Mutta Arm on vasta nyt astumassa pilvipalveluiden ratkaisuihin. Siellä se uusi iso kasvu on edessä. Ja toisaalta tuskin mobiili- ja IOT-palveluiden kasvu tulee taittumaan. Monopoli mobiiliratkaisuissa ei ole huono asetelma. Markkinahan mielellään hilaa tällaisen velattoman, kaiken ytimessä ja vieläpä monopoliasemassa oleva yhtiön hinnan pilviin. Mutta pilvilinnan puhkaisee kiinalainen omistus, joka voi halutessaan romuttaa yhtiön liiketoimintaedellytyksiä tavalla, johon emme ole länsimaissa vielä tottuneet.

24 tykkäystä

Korjaisin tämän. ARM suunnittelee arkkitehtuuria mikropiireihin, sekä referenssisuunnitelmat SoCin osa-aluielle (CPU, GPU jne), joita lisensoi.

Ei ainakaan toistaiseksi ole valmistuttanut piirejä, vaan sen tekee ARMilta IPn lisensoineet yhtiöt (esim. Apple, Samsung, Qualcomm, Google, Mediatek, Huawei… jne)

Lisäksi kannattaa olla tietoinen ARMin suunnitelmista muuttaa IPnsä laskutusmallia

On vielä epäselvää mitä tämä tekee ARMin tulovirroille. Heille täydellisessä maailmassa kaikki nykyisten ARM-pohjaisten piirien ostajat (myyjinä Qualcomm jne) ilolla kirmaavat soppareita vääntämään ja ARM painaa rahaa.

According to the report, Arm wants to stop charging chip vendors to make Arm chips, and instead wants to charge device makers—especially smartphone manufacturers—a fee based on the overall price of the final product.

Let’s say Motorola makes a phone with a Qualcomm Snapdragon Arm chip. Previously, Qualcomm would have signed a deal with Arm for an Arm license, and that license would extend to anyone that buys a Qualcomm Arm chip, like Motorola. Qualcomm contributes a lot to its own chip designs, but when it comes to the Arm license it is basically an Arm reseller. Arm would now want a licensing fee from Motorola (and not Qualcomm?), and it would ask Qualcomm to not sell chips to anyone that doesn’t have a licensing agreement with Arm.

Huomioitavaa on että Apple sekä Samsung omaavat toisenlaisen diilin ARMin kanssa (ns. arkkitehtuurilisenssi) joka sallii heidän tehdä ihan omia keitoksiaan jotka käyttävät vain ARMin arkkitehtuuria ja ovat sen puolesta yhteensopivia, mutta muuten omia tuotoksia. Näiden osalta on vielä myös hyvin epäselvää miten tämä lisenssointimuutos kenties muuttaa tilannetta.

Eli firman osalta on hyvin epävarmaa mitkä ovat tulevaisuuden tulovirrat. Juuri nyt rahaa tulee joku 2 miljardia taalaa vuodessa näistä lisenssoinneista. Uudella mallilla tämä voisi moninkertaistua, mutta miten hitossa lasket valuaatiota firmalle jonka tulot ovat näin isolla haarukalla kysymysmerkki.

Jos tulot pysyvät nykyisen mallisina, IPO on naurettavan ylihintainen. Jos kaikki nykyiset maailman ARM-vehkeet alkavat tuomaan kassaan rahaa jokaista myytyä laitetta kohden skaalaten laitteen hinnan mukaan, IPO on ihan OK. Jos myös Samsung ja Apple jollain aikavälillä pistetään maksamaan jotain per laite, taalankuvat pyörivät silmissä. Ongelma on että kukaan ei voi tietää mikä näistä skenaarioista lopulta toteutuu.

Riski on myös että lisenssimalli ei mene läpi ja mobiilivalmistajat jollain aikavälillä vaihtavat arkkitehtuuria. Tämän mahdollistavia askeleita on jo tehty:

RISC-V on avoimen koodin arkkitehtuuri jolla voi myös tehdä vaikka kännyköitä. Kyllä, varmasti enemmän duunia, pitää suunnitella ihan oma SoC, kallista, ei välttämättä yhtä kova suorituskyky ainakin näin aluksi ja paljon näppylöitä softayhteensopivuuden kannalta, mutta jos ARM innostuu keulimaan liikaa rahastamalla “monopoliasemasta”, se voi lähteä alta…

Kyllä, on totta että RISC-V -arkkitehtuurilla ei ole tarjolla mitään kilpailukykyistä valmista designiä ja siihen vaihtaminen olisi isollekin valmistajalle helposti ehkä viiden vuoden projekti ja todennäköisesti ensimmäiset pari sukupolvea kelpaisivat vain halpavehkeisiin, mutta maagiset sanat “royalty free” saattavat tehdä hommasta taloudellisesti järkevää jos valmistaja miettii asiaa pitkällä aikajänteellä ja huomioi riskin että ARM voi jatkaa lypsyä kun vauhtiin pääsee.

Niin ja näiden päälle se kiinariski. Tosin ymmärtääkseni Kiina-ARMin hallinta saatiin takaisin Softbankin tassuihin, mutta kuvio on siltä osin myös edelleen hieman utuinen. Kiina-ARM on erillinen firma joka periaatteessa tekee itse mitä haluaa, ja omaa ekslusiiviset oikeudet jälleenmyydä lisenssejä ARMin IP:hen Kiinassa.

22 tykkäystä

Aioin alkaa kirjoittamaan puolijohdeketjuun, mutta olitkin ansiokkaasti aloittanut oman ketjun Armille.

Täältä voi vilkaista IPO prospectusta:

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1973239/000119312523235320/d550931d424b4.htm

Kiinnostava yhtiö, mutta valuaatio pitää kyllä minut tästä loitolla.

Maaliskuussa 2023 päättyneen edellisen tilivuoden lukuja olkaa hyvät:

P/S tätä kirjoitettaessa luokkaa 23,5 ja vaikka bruttomarginaali on jäätävä, viivan alle jäänyt nettotulos 0,52 miljardia ennen johdon kannustimia, jotka veivät tuosta viime vuonna vielä neljä viidesosaa.

4 tykkäystä

Itse katson Armia siltä kantilta, että Nvidia olisi v. 2020 maksanut siitä 40 miljardia. Kolmessa vuodessa varsinkin pilvisiirtymä ja AI ovat kiihdyttäneet kasvuaan. Esim. autonominen ajaminen ja Iot vie laskentaa reunalle, maanteille, tehtaisiin, koteihin. Siksi voi antaa jonkinlaisen todennäköisyyden sille, että varsinkin AI vaatii reunalaskentaa ja laskentaa suorittavien prosessorien määrä tulee kasvamaan eksponentiaalisesti juuri reunalaskennan kautta. Tietysti myös pilvilaskentaa tarvitaan lisää koko ajan algoritmien kehittyessä ja datamäärien kasvaessa. Pilvilaskenta imee Nvidian kaiken tuotannon seuraavan 12kk aikana. Ajattelen niin, että Nvidia halusi ostaa Armin juuri tuon reunalaskentakyvykkyyden takia. Pilvien jatkuva kasvu vaatii sen, että reunat - edget - alkaa syödä ja hyödyntää pilvien jauhamaa laskentaa. Jensen tietää, että Nvidian kasvu vaatii reunalaskennan ruokkimista. Ja sitä Nvidia olisi tehnyt Armilla ihan itse.

Nyt sitten kun vajaan 10% siivu Armista on kaikille kaupan, niin tapahtunee strategisia osakeostoja. Olisi iso riski alkaa kehittää omaa arkkitehtuuria Armia vastaan.

Armin liikevaihto on vain 3 miljardia. Se on kuitenkin läsnä kaikkialla. Sillä on monopoliasemia. Tuleeko kenelläkään mieleen toista yhtiötä, joka olisi ollut näin strategisessa asemassa, näin laajasti ja teknologiapinon tärkeimmissä ytimissä? Onko tässä jopa markkinatalouden single-point-of-failure?
Armilla on varsin hyvä hinnoitteluasetelma. Jensen on jo pari vuotta sitten puhunut, että Nvidian palveluiden määrä autonomisessa ajamisessa voisi olla $10 000 per auto. Nvidia ei saa tuota koko pottia, esim. Arm tulee ottamaan leveämmän leivän itselleen jatkossa.

6 tykkäystä

NVIDIA olisi maksanut isonkin preemion koska se olisi antanut heille melkoisen vipuvarren niin moneen suuntaan. Kilpailuviranomaisetkin tämän tosin tajusivat ja se siitä sitten.

Tässä IPOssa sitten vähemmän yllättäen moni ARMin lisensseistä maksava osallistui ihan strategisista syistä. Ei silti tarkoita etteikö hinta olisi ollut mallia Todella Suolainen suhteessa firman todistettavaan tuloksentekokykyyn. Seurannassa on, mutta “ei näillä hinnoilla, liikaa riskiä”.

7 tykkäystä

IPO Myyntiesitteestä löytyy mielenkiintoisia poimintoja.
“Some products continue to generate royalty revenue even after 25 years following their initial development.”
“Further, we have entered into a new long-term agreement with Apple that extends beyond 2040, continuing our longstanding relationship of collaboration with Apple and Apple’s access to the Arm architecture.”

Eli yhtiö on saanut ja luo uusia todella pitkiä kassavirtoja, poikkeuksellisen pitkiä. Alla linkki myyntiesitteeseen.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1973239/000119312523235320/d550931d424b4.htm#rom550931_5

4 tykkäystä

Armin kvartaalitulos saadaan 8.11. On kyllä erikoinen yhtiö. Mitään uutisia ei yhtiö ole julkaissut. Kassassa rahaa 2 miljardia, tuotekehityksen käytetään miljardi vuodessa. Yhtiö on velaton, monopoliasemassa, 99% puhelimista pyörittää laskentaa Armin arkkitehtuuria käyttävien prosessorien kautta. Hinnoitteluvoimaa siis on. Jotenkin tuo yhtiö asema tuntuu jopa epätodelliselta - miten voi olla mahdollista! Yhtiötähän voisi jopa tituleerata maailman merkittävämmäksi yhtiöksi asemansa perusteella :slight_smile: Mutta näillä mennään ja kurssikin taitaa olla IPOa alempana, tai ainakin IPOn tasoilla.

2 tykkäystä

Kenties väärinymmärrät mitä Arm tekee.

Yksikään luuri ei pyöri Armin lastulla.

Ne pyörivät Qualcommin, Applen, Mediatekin, Samsungin jne. lastuilla.

Armilta on lisenssoitu arkkitehtuuri ja valmistajasta riippuen piirien IP-blokkeja. Jos Arm katoaisi savuna ilmaan huomenna, kännyköitä voitaisiin tehdä lisää vielä pitkään ja korvaavat suunnittelutiimit pystyisivät jollain aikavälillä astumaan Armin saappaisiin jatkokehittämään. Samsungilla on jo oma CPU tiimi (Exynos-SoCit) ja AMDilta lisenssoitua GPU IP:tä. Qualcomm ei käytä Armin GPU IPtä ja on muokannut CPU coreja. Tulevissa malleissa on Qualcommin omat Nuvia CPU coret (Snapdragon 8 Gen 4, 2024 lopulla) jotka eivät ole enää ARMin suunnittelemia vaikka arkkitehtuuria käyttävätkin.

Eli Arm ei ole läheskään niin korvaamaton kuin saatat kuvitella. Itse arkkitehtuuri on lisensoitu toistaiseksi mallilla jossa laitteiden myyntimäärät eivät merkkaa mitään, eli vaikka arkkitehtuuri on vähän kaikkialla, se ei toistaiseksi ole muuttunut rahanpainantalaitteeksi Armille suoraan. Yrittävät joo muuttaa lisenssimallia jossa itse laitevalmistajat maksaisivat per-laite Armille ohi piirivalmistajien, mutta tässä on monta mutkaa matkassa sen toteuttamiseksi.

Tuo juttu kertoo että on hyvin auki miten tämän lisenssointimuutoksen sisäänajo menee, puhuvat että puolet top 20 asiakkaista olisi tämän hyväksynyt, mutta eivät kerro paljonko se on tuloina. Muutama isoin asiakas kun on valtava osa noista tuloista ja jos he jättävät väliin, Armin tulopuoli on hyvin epävarmalla pohjalla. Ja Apple on Erikoistapaus jolla on ihan oma diili Armin kanssa koska on yksi Armin perustajista. En usko että he tulevat koskaan maksamaan per-laite yhtään mitään.

Eli suosittelisin tutustumaan tarkasti tuohon Armin lisenssointimalliin, tulojen kehitykseen niistä ja mitä nuo lisenssit kattavat. Edes minä en ole ihan satavarma miten kunkin ison asiakkaan osalta sopparit menevät ja kauanko ovat voimassa. On ihan realismia että siellä voi olla 5-10v osalta vielä diilit juoksemassa ja vaikka kuinka hypetetään IPOn vuoksi uutta lisenssimallia joka painaisi enemmän rahaa, jos vaikka Qualcomm ja Samsung eivät tätä diiliä tee vielä vuosikausiin (jos koskaan), ennusteet Armin rahanpainamiskyvystä kohtaavat sellaisen hiustenleikkuun että paljon ei jää jäljelle…

Niin ja Qualcommin kanssa on oikeusjuttu käynnissä, mistäkäs muusta kuin lisenssoinnista… tuossa jonkinlainen yhteenveto:

Jutun ytimessä on se maksaako Qualcomm nykyistä arkkitehtuurilisenssiä eikä laitekohtaista maksua Nuvia-prosessoricorejen osalta. Jos Arm häviää jutun, huomaat sen osakekurssissa isosta punaisesta palkista kun tulevia rahavirtoja hiustenleikataan…

15 tykkäystä

Kiitos asian avauksesta!!! Kun koko homma tuntuukin jotenkin epätodellisesta. Pitää syventyä raportteihin. Sitä pitkää lisenssikassavirtaahan tässä jahdataan.

1 tykkäys

Armin “monopolin” taivaalla on tummia pilviä ja RISC-V riski kohoaa; Qualcomm julkisti ensimmäisen RISC-V -pohjaisen SoCin Androidin ajamiseen. Tämä tähtää älykelloihin ja on heikkotehoinen, mutta looginen veto kun hommaa kehitellään…

Oletettava kehityskaari on että 1-2 vuoden päästä saamme halpakännyihin tarkoitetun RISC-V SoCin Qualcommilta ja siitä vuosi-pari niin kenties ollaan jo kärkimallikisassa. Tämä pitää myös huolen siitä että jos Arm ja Qualcomm eivät pääse yhteisymmärrykseen lisenssoinnista pitkässä juoksussa, Qualcommilla on ns. B-suunnitelma.

6 tykkäystä

Arm+NVIDIA uutisia NVIDIA ketjusta:

1 tykkäys

Tämä kuvio myös hyvin kertoo miksi NVIDIA yritti aikoinaan ostaa ARMia pois rasvaisella preemiolla. Varmasti jo silloin tähtäimessä oli lähteä oikeasti kisaamaan Windows-koneiden piiribisneksestä muutaman vuoden aikajänteellä ja kuvio olisi ollut vieläkin herkullisempi jos NVIDIA olisi samalla omannut vipuvartta muihin ARM-läppärikilpailijoihin nähden ARMin kautta.

Isoin osuma tästä tulee väkisin Intelin nilkkaan koska Intelin markkinaosuus Windows-kannettavissa on niin suuri ja NVIDIAn mahdollisesti haukkaama siivu lähtee pääosin heidän kakusta. Sivuosumia ottavat ainakin AMD ja Qualcomm, mutta heille kummallekin kannettavat ovat vain pieni osuus kokonaisbisneksistä, joten merkitys on pienempi.

Pitkässä juoksussa ennustan tilaa löytyvät niin x86-64 kuin ARM-pohjaiselle raudalle, mutta osuuksista tapellaan varmasti hyvin verisesti.

4 tykkäystä

Tää voi olla merkki siitä, että erilaiset päätelaitteet alkavat “konsolidoitua”, ts. PC, IoT siru, mobiili, edge komponentti jne. alkavat lähestyä toisiaan ja kehitys kulkee nopeammin kohti sulautettuja kokonaisjärjestelmiä, jollainen esim. autonominen auto on.

2 tykkäystä

Onko tietoa miten NVIDIA hoitaisi armi tuen kaikelle maailman olemassa olevalle softalle?
Apple onnistui tässä hyvin Rosetta2:lla mutta heillä on täydellinen hallinta koko rauta ja softastackkiin. Pystyisikö NVIDIA samaan?

2 tykkäystä

Windows on Arm tekee jo tämän. Microsoftin ja Qualcommin yhteistyötä, josta Qualcomm sai exclu-oikeudet myydä WinArm -rautaa, mutta tämä yksinoikeus päättyy 2024.

Suorituskyky on sitten oma lukunsa, ja pitkään 64bit applikaatiot eivät olleet tuettu, mutta tämä korjattiin jonkin aikaa sitten. Mutta toisaalta nykyrauta on moneen käyttöön massiivista overkilliä, joka mahdollistaa tämän. En lähtisi ajamaan jotain AutoCADia tai raskasta renderointisoftaa Armilla ilman natiivia versiota, mutta toisaalta näiden osalta eiköhän ne natiivit versiot tehdä sitä mukaa kun kysyntää on.

Ja jos et ole seurannut, Windows Arm läppärit ovat olleet ihan olemassaolevaa tavaraa jo joku neljä, viisi vuotta. Jääneet marginaaliin koska Qualcommin rauta on sen verran tuhnua ja alussa oli paljon softapuolen ongelmia, mutta esim Surface Pro X on jo ihan käyttökelpoinen kevytläppäri jonka etuna on todella kova akunkesto.

(Microsoft SQ1 ja SQ2 ovat Qualcommin tekemiä kevyesti kustomoituja Snapdragon-pohjaisia lastuja)

6 tykkäystä

Tuossa Rosetta2 oli mainiota se että perfi hitti oli hyvin minimaalinen. Sopi jopa pelaamiseen.

4 tykkäystä

Windows-puolella ei tulos ollut ihan näin hyvä, mutta sekin on parantumaan päin. En käyttäisi sitä vielä raskaaseen pelaamiseen mutta jos haluat ajaa jotain 10v vanhaa peliä niin kyllä se pyörii. Isoin rajoite on näiden Qualcomm-piirien tuhnut näytönohjaimet. Applen Arm-vehkeissä tämä on paljon paremmalla tolalla.

5 tykkäystä

NVDIA:lla (ja AMD:lläkin) on aika reippaasti omaa IP:tä grafiikkapuolella mitä voi laittaa ARMin IP:n jatkoksi omiin piireihinsä. NVDIA:lta löytyy tuohon päälle aimo aonnos AI-puolen osaamista.
Aika mielenkiintoinen kuvio, jos/kun toteutuu. Voi kannettavien markkinoilla olla muutoksen tuulet 4-5 vuoden tähtäimellä, jos siirtymä x86-arkkitehtuurista saadaan “rosettamaisesti” ajettua läpi. Voi olla Intelinkin pakko nöyrtyä seuraamaan perästä tai muuten alkaa olla riskit liiketoiminnan jatkuvuudelle liian suuret.
Itselleni NVDIA:n omistajana tämä ARM-pohjainen CPU-kuvio maistuu mainiosti, kun NVDIA:n TAM kasvaa taas askeleen ylöspäin ARM-transiotion onnistuessa.

Tässä kuviossa paljon riippuu Microsoftin sitoutumisesta muutoksen läpiajamiseen:

  1. Jos Microsoft laittaa omiin yrityssoftiinsa vuodesta 2025 alkaen natiivituen ARM:ille on yrityspuolen siirtymä askeleen helpompi.
  2. Pelipuolella on hyvä huomata, että Microsoft on Activision-Blizzard kaupan jälkeen jo melkoinen tekijä yksinään pelipuolella.
    Jos ARM-tuki on uusissa Call of Dutyissa jne. jo alusta pitäen, on siirtymä monella pelaajalle askeleen helpompi. Osalle tuoreimmista hittipeleistä sen voisi lisätä jälkikäteenkin (ainakaan taloudelliset resurssit eivät ole esteenä, jos ARM-siirtymä on riittävän korkealla agendalla).

Jos voittajia pitäisi etsiä, niin ARM on ensimmäinen. Microsoftille Applen markkinaosuuden kasvun taittaminen olisi todella iso juttu pitkän päälle (jos Applen osuus jopa laskisi, se vasta makealta maistuisikin).
NVDIA:lle tämä olisi varmaan seuraavaksi paras ellei sitten Microsoftin rinnalla kakkossijalla.
AMD saisi tässä kuviossa todennäköisesti pientä taustatukea, jotta jatkuvuus Xbox-konsolien pelituessa saataisiin ylläpidettyä. En oikein usko, että Microsoft olisi valmis tässä kohtaa vaihtamaan kumppania NVDIA:aan, ellei sieltä tulisi ulos reippaasti parempaa teho/hinta-suhdetta vs. AMD:n ARM-siru.
Häviäjän manttelia asettelisin Intelin harteille eri pelurien joukosta.

Mielenkiintoisia aikoja. :slightly_smiling_face: Tämän kuvion kehittymisestä saa pitkäksi aikaa seurattavaa.

3 tykkäystä

Office on ollut Arm-natiivi jo hetken. Samoin Edge. Teamsista en ole varma, mutta epäilen että sekin löytyy.

Eli tämä on jo tehty tärkeimpien softien osalta.

Pelipuolella Blizzard nimenomaan on tiputtanut pois Mac-tukea jo ennen tätä Microsoft-diiliä (Diablo 4 ei tullut Macille)

Arm-tuki peleille tulee kunhan joku myy Windows Arm rautaa jolla oikeasti voi pelata. Eli läppäri jossa on NVIDIAn tai AMDn oikea pelinäyttis. Pelinkehittäjän näkökulmasta se on tämän päivän työkaluilla aika pieni savotta. Isoin huoli on kaiken maailman Anticheat-palikat jotka ovat vahvasti x86-64 kamaa ja eivät välttämättä emuloidu ihan tuosta vain.

3 tykkäystä

Julkisen yhtiön ensimmäinen kvartaalitulos tuli ulos. Nyt on sanottava, että luvut ei vielä oikein aukea, yhtiö on sen verran vieras vielä. Jotain sain kaivettua - hyvää kasvua oli, positiivista kassavirtaa oli, ja iso nettotulosmiinus.
Exhibit 99.2 FYE24 Q2 (30-Sep-23) Shareholder Letter (arm.com)

2 tykkäystä