Bitcoin - Suuria mahdollisuuksia

  • The Crypto Council for Innovation will lobby policymakers, spearhead research projects, and provide a voice for the young industry in extolling the benefits of digital currencies and related technologies.
3 tykkäystä


Daily consolidation lähenee loppuaan? EQ on tiukentunut ja TC vaatisi 60190 breakouttia ja sen jälkeen nähdään hyvin todennäköisesti uusi ATH.

5 tykkäystä

Näissä virtuaalivaluutoissa on näköjään muutos että tappiotkin voi vähentää verotuksessa.

Voisi koettaa veivata näilläkin. Osaako joku suositella hyvää kauppapaikkaa?

1 tykkäys

Teknohuuman ja romahduksen nähneenä ei voi olla haistamatta ilmassa jotain tuttua. Onneksi kryptovaluuttoja velalla vivuttavat saavat jatkossakin hyvinvointiyhteiskunnalta melkein 500 €/kk, niin on varaa ostaa kaurapuuroon myös voisydän. :heart:

2 tykkäystä

Nähtiinhän se. Tällä viikolla paukutellaan uudet ATH:t tauluun.

1 tykkäys


BTC vs altit suhde on vahvasti tällä hetkellä alttien puolella. Tässä pitäisi tapahtua muutosta, mikäli BTC kykenee jatkamaan merkittävästi ylöspäin. Uusi ATH voi syntyä, mutta se voi jäädä lyhyeksi yritykseksi.

3 tykkäystä

coinmotion.fi olen itse käyttänyt. Suomalainen toimija jota finassivalvonta valvoo.

1 tykkäys

Saisiko jotain verbaalista tukea tälle taideteokselle?
Olen ehkä käppyräboomer, mutta itselle suurin osa näistä DayTraderin hieroglyfeistä on aika vaikeaselkoisia :sweat_smile:

9 tykkäystä

Kuvaa sitä, että Bitcoinin määräsuhde muihin vaihdettuihin cryptoihin on laskemassa.

1 tykkäys

Ja lisäksi ilmeisesti kokeilemassa breakoutia tuosta dominancen laskemisesta? Imeekö Coinbasen huominen listaaminen muista coineista rahaa bitcoiniin?

https://finance.yahoo.com/news/microstrategy-says-board-directors-paid-130141953.html

:eyes:

5 tykkäystä

Jotkut vielä väittävät että historia ei toista itseään. This time it’s different…

Hämmentää edelleen mitenkä olisin jo eläkepäivillä jos vain olisi uskonut tätä vanhaa Bitcoin Rainbow charttia

https://www.blockchaincenter.net/bitcoin-rainbow-chart/

Ps. Tuosta Bitcoin dominanssista on syytä muistaa se, että vaikka se laskee voi btc silti tehdä uutta ath:ta. Hetkellinen breakout varmastikin siitä tosin syntyy.

4 tykkäystä

Lähde: Documenting Bitcoin (Twitter)

8 tykkäystä

En itseasiassa en ota mitään kantaa arvostustasoihin tai hintoihin. Mutta kysytään onko tässä kenenkään mielestä mitään outoa? Mitä Bitcoin tuottaa? Missä sen arvo on? Miksi se on arvokas?

Kunhan vain jäin noita kysymyksiä mietiskelemään, kuten varmasti moni muukin on miettinyt. En vain ollut ajatellut, että tilanne on kehittynyt noin pitkälle.

2 tykkäystä

Mitä arvoa FIAT-valuutoilla on? Yksi vastaus: huomenna vähemmän kuin tänään. Toinen vastaus: ilman luottamusta FIAT-valuutan arvo on nolla. Niin ja taisin samalla vastata bitcoinia koskeviin kysymyksiisi.

Kryptoassetit kokonaisuutena ovat luultavasti tämän vuosikymmenen suurin teknologinen edistysaste ihmiskunnalle - ellei sitten energiatuotannon puolella tapahdu jotain mullistavaa. Kryptomarkkinoiden arvo voinee olla vuosikymmenen lopussa 100-200 biljoonaa dollaria, tosin yli puolet arvonnoususta FIAT-valuutan arvonmenetystä. Sitä potentiaalia yhä useammat lähtevät spekuloimaan. Spekulointia siksi, että nykyisistä kryptoista ei ole 10 vuoden päästä jäljellä edes yhtä prosenttia. Mutta ne voittajat, ai että, sijoitusmielessä kuin Amazoniin tai Googleen sijoittaminen niiden alkuvuosina.

7 tykkäystä

Ai mitä Bitcoin tuottaa? Mihin sen arvo perustuu?

USA:n dollarin arvoa turvaa se, että sitä käytetään kaupassa ja lopulta tätä talousjärjestelmää puolustaa armeija. Euron osalta sama juttu. Entäs Bitcoinin armeija suuren hädän hetkellä?

1 tykkäys

Yhä enenevässä määrin finanssijärjestelmän suurimmat instituutiot ja sijoittajat sekä miljoonia teknisesti ja älyllisestä lahjakkaita uuden sukupolven edustajia. Hakkaa nykymaailmassa perinteiset armeijat mennen tullen.

2 tykkäystä

Taitaa vallitsevan vallan oikeuslaitos riittää. Ei armeijaa tarvitse, jos ei kryptoilijat jotain reppanaa väkivaltaista vallankumousyritystä virittele.

Kryptot on olemassa niin kauan, kuin niitä siedetään samanlaisena juttuna kuin jääkiekkoilijakortit, postimerkit, taideteokset ym. keräilykohteet, joiden arvo määräytyy niin kuin tiedät.