@Real
Anna jo olla. Viestisi ovat faktuaalisesti virheellisiä, joten mustamaalaat Canatun tekniikkaa ihan turhaan.
Tuollainen valheisiin/jatkuvasti virheellisiin pointteihin perustuva yrityksen ”arvostelu” saattaa jopa olla lain harmaalla rajalla.
Kun et selvästikään ymmärrä sitä mitä tänne copy pasteet tekoälyn tuottamana, kannattaa jättää se kokonaan kirjoittamatta.
Vastataan nyt kuitenkin. Se, että joku on akatemia-artikkelissaa joskus 2001 tehnyt orientoitua CNT-kalvoja on aika kaukana sen tuotteistuksesta. Oliko CNT:t suunnattu sataprosenttisesti, vai vain 55% oli orientoitu? Oliko orientaatio saatu tehtyä vain 1-100 um matkalta, vai esimerkiksi 30x30 cm tai isommassakin ”macro” skaalassa? Entä kauanko orientoimiseen meni ja oliko kaupallisesti edes kannattavaa?
Jos pelkästään pienessä mittakaavassa tehty niin varmasti johonkin transistoreihin voisi käydä, mutta ei Canatun käyttökohteisiin.
Sitten taas se patenttisuojaus. Canatu omistaa patentin tuolle Dry Deposition prosessille, mikä on hyvälaatuisen CNT-filmin kustannustehokkaan valmistuksen kannalta tarpeellinen. Ja omistaahan Canatu valtavan kasan myös muita patentteja (Patents Assigned to Canatu Oy - Justia Patents Search), missä esimerkiksi pellikkeleiden valmistus HARM-rakenteilla on suojattu. Tuossa toi ylin näyttäisi olevan kriittinen, ettei filmi ala taipumaan
Jos jaksaisit lukea Canatun CNT-materiaalilla tehdyt vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit läpi ajatuksella, et päätyisi vastaaviin väittämiin.
Voisit myös hyötyä fysiikan, kemian, puolijohdetekniikan, nanoteknologian, sekä sähkökemian osaamisesta.
Ps. En edes itse omista Canatua vaan seuraan tätä mielenkiinnolla. Arvostus on itselle liian hapokas tällä hetkellä.