Clear Blue Technologies - Off Grid aurinkoenergia-järjestelmä

Aiemmissa presseissä on noita liikevaihtoja usein mainittukin. Ehkä nyt kun kyseessä on “Memorandum of understanding (MOU)”, eikä vielä sitova sopimus, niitä ei kerrota suoraan.

Taisi tossa aiemmin tänä vuonna julkaistussa YahClick diilissä olla karkeasti ~10k CAD per site (44 sites, $425 000) + jatkuva liikevaihto päälle ylläpidosta. Tässä uudessa oli puhe 120 sitea tänä vuonna ja viiden vuoden targettina 1060 sitea, jos nämä diilit toteutuu. Tuosta voi varmaan karkeasti haarukoida liikevaihtoa. JOS kyseessä siis on toista diiliä vastaavista teleasemista/mastoista, mutta antaa varmaankin hieman suuntaa.

3 tykkäystä

Mukavasti kyllä ollut pöhinää alkuvuoden aikana telco-puolella. Itseäni kiinnostaa kovasti myös toisen vertikaalin eli valaistuspuolen jutut. Sitä kautta tulisi vähän kavennettua alue- ja toimialariskia. Vaikka Afrikassa näyttääkin nyt todella lupaavalta, niin pelkästään siihen nojautuminen ei ole välttämättä paras juttu.
Positiivista olikin huomata, että ovat laittaneet tosissaan paukkuja myös sinne valaistuspuolelle tuotelanseerauksin ja tuotekehityksen muodossa. Suurella mielenkiinnolla odottelen osarin lukuja ja etenkin webcastia.

5 tykkäystä

Sen verran olen oppinut sijoittajana,että kukaan ei tiedä mikä keulii. Mutta itse ostan Ruotsin tai Canarian pörssisiä kun se on se oikea päivä kun voittaa… n
niin voi hävitä Helsingissä koko viikon.

n

1 tykkäys

Mistähän syystä CBLU otti pikku pompun eilen (+13,16%)

Oisko Paul heruttanut jotain kaupanpoikasta messuväelle?

“Clear Blue has some exciting announcements coming during the week of the show that will showcase its strong and ongoing commitment to changing the future of power and enabling the wireless power revolution. Stay tuned or make a meeting with Paul to learn more”

https://www.clearbluetechnologies.com/news/meet-us-at-satellite-2022-march-21-24-2022-washington-dc

4 tykkäystä

Tänään Q4 ja puhelin konferenssi.

3 tykkäystä

https://www.marketwatch.com/press-release/clear-blue-technologies-announces-record-revenue-in-f2021-and-guides-for-strong-growth-in-f2022-2022-03-29?mod=mw_quote_news_seemore

5 tykkäystä


Long weekly falling wedge. Se olisi mahdollista rikkoa tekemällä daily trend change ja vahvistaa pohjat 0.175. Sentimentti ei ole suosiollinen tappiota tuottaville yrityksille, vaikka kasvua liikevaihdossa olisikin.
“Non-IFRS Adjusted EBITDA for 2021 was (2,563,334) as compared to (3,590,285) for 2020”

Myynti pitäisi 2-3 kertaistua, jotta tuotot tulisivat läpi IMO.

8 tykkäystä

Muutamat täällä ilmeisesti Clear Blueta seurailee, niin laitetaan jakoon.
https://www.clearbluetechnologies.com/news/clear-blue-technologies-selected-to-provide-cloud-based-smart-off-grid-power-solutions-to-viasats-community-internet-sites-in-nigeria

Diilin koosta ei vielä tietoa. Kiinnostavaa on se, että tähän soppariin sisältyy jo uusia Pico-Gridejä, jonka launchi vasta tulossa tänä vuonna CEOn mukaan.

Tuossa myös juttu vuoden takaa kun Viasat saanut lisenssit Nigeriaan internet-projektille. Viime vuoden puolella ollut pilotointia internetin toimittamisesta n. 15 000 ihmiselle. Nyt siis valittu Clear Blue energiaratkaisun toimittajaksi, en tiedä oliko jo osana pilotointia.

https://www.viasat.com/about/newsroom/press-releases/viasat-obtains-full-suite-operating-licenses-nigeria-plans/

12 tykkäystä

Mistäs CBLU nyt innostui, taulussa +31%? Yrityksen sivuilla ei ainakaan ollut mitään infoa.

Edit: +44,83%, Miriam näköjään jutellut mukavia BNNbloomberg TV TODAY:ssä.

3 tykkäystä

Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)
Varmaan kuuluisi enemmän tänne nämä kyssärit.

Mutta näyttäisi olevan vaihto myös 3,5x keskimääräiseen, näillä pienivaihtoisilla tuppaa kurssi kyllä ampumaan, kun ostopainetta on hiukankin enemmän. Senttiosakkeen kohdalla tarkoittaa jopa kymmenien prosenttien nousua, vaikkei olisi edes varsinaista uutista. Riittää melkeen, että joku taho päättänyt ostaa ”vähän enemmän”. Kyllähän nämä toisaalta tiputteleekin helposti sen -10% päivässä ilman kummempia uutisia.

Onko linkkiä tuohon Miriamin haastikseen?

Kurkkaa twitterissä CBLUn sivu, siellä pari uutta linkkiä eri höpinöihin viime päiviltä.

Tässä yksi eiliseltä.

2 tykkäystä

Ja siitä pureskeltavaa kansalle, eipä paljon myyntikelloa kilkateltu mutta kaikkea myynnintapaista kyllä puuhasteltiin senkin edestä. Ehkä sitten seuraavassa kvartaalissa päästää myyntikelloa heilutttelemaan.

https://www.clearbluetechnologies.com/news/clear-blue-technologies-announces-q1-2022-financial-results

3 tykkäystä

Pitkä matka on. Viime vuoden verrokki kvarttaali oli kova ja poikkeuksellinen. Toivotaan että Miriam kertoo tänään hyviä asioita omistaja tapahtumassa…

2 tykkäystä

Mikähän mahtaa olla Clear Blue:n osuus tässä Nuran diilissä?

3 tykkäystä

Julma paikka on tuo Kandan pörssi. Tälläkin hyvät näkymät ja kassa kunnossa. Ja yli puolet pudonnut. Ehkä Kummelli oli oikeassa ja USA kun Kanda on vastaus huvitukseen.

https://www.clearbluetechnologies.com/news/clear-blue-technologies-announces-q2-2022-financial-results

For Q2 2022:

Revenues were 782,101, down 3% versus Q2 2022. Q2 is generally a seasonally low quarter for the Company, and revenue was relatively flat with the prior year; Bookings were 2,104,309 up 37% from $1,536,118 as of December 31, 2021;
Recurring revenue comprised $358,250 of the quarter’s revenue compared to $134,011 in Q2 2021, a 167% increase. Recurring revenue is expected to increase yearly as more units are deployed;
Gross profit was $277,295 or 36% compared to 304,283 or 38% for Q2 2021; Quarterly Non-IFRS Adjusted EBITDA was (989,498) versus $(833,495) in Q2 2021 a 19% decrease from Q2 2021. This was mostly a result of increased travel and marketing-related expenses as customers returned to in-person meetings.

Toissapäiväinen… Ainakin tilauksia tullut lisää, jos ei muuta. Odottavat, että vuoden jälkipuolisko parempi.

Kännykällä

5 tykkäystä

https://www.clearbluetechnologies.com/news/clear-blue-technologies-announces-q3-2022-financial-results

Q3 rapsa vihdoin ulkona

Omaan silmään mielenkiintoisin huomio:
Company expects to achieve net zero cash burn in 2023, even taking into consideration a very conservative budget for the year.

6 tykkäystä

Vuosi hiljaista tässä otsikossa, mutta nyt q3/23 ulkona

https://www.clearbluetechnologies.com/news/clear-blue-technologies-reports-record-third-quarter-2023-revenue-and-adjusted-ebtida

Sitaatti
The third quarter of 2023 saw the Company’s quarterly performance return to its pre-COVID trajectory of a seasonally stronger second half,” said Miriam Tuerk, CEO of Clear Blue. “These results were in line with our October 5 pre-announcement and we reported our first quarter of positive EBITDA. We see similar demand building in Q4 2023 and beyond and we have the balance sheet to continue our growth resumption.”Sitaatti

Onkohan tässä lapussa mitiää toivoa. Tietysti tämä on vain yksi hyvä kvartaali monen vuoden rämpimisen jälkeen.

No on siellä kaikenmoista menossa

Sitaatti

  • Opened a new manufacturing facility in Sweden for our Esite product;
    Sitaatti
8 tykkäystä

Miriamin hiljattainen haastattelu wallstreetanalyzerissä; https://wallstreetanalyzer.com/2023/12/27/clearblue-technologies-international-tsxv-cbluotc-cbutf-3/

“… we’ve had a real upturn in our revenue as a result of the expansion from two products to five products as a result of the investment and the timelines and our customers continuing to buy with us. And so our outlook for 2024 is very strong cash flow, positive EBITDA with really strong gross margins and a high top line.”

8 tykkäystä

https://www.clearbluetechnologies.com/news/clear-blue-technologies-provides-q4-2023-corporate-update-q4-revenue-of-2-dollars-dot-1m-exceeds-top-end-of-guidance-range

CLEAR BLUE TECHNOLOGIES PROVIDES Q4 2023 CORPORATE UPDATE Q4 REVENUE OF $2.1M EXCEEDS TOP END OF GUIDANCE RANGE
Revenue is expected to be $2.1M (up $1.922M from $178k in Q4 2022 and almost equal to Q3 2023, which was $2.2M), exceeding the previously announced Q4 guidance range of $1.8M - $2M. Q4 continued to exhibit very strong gross margins in line with previous periods (37% in Q3 2023).

4 tykkäystä