Cliq Digital Ag - Netflix, Spotify, Storytel yhdessä paketissa

Cliq Digital on Saksaan listattu mediayhtiö joka tarjoaa yhdellä kk-maksulla leffoja, sarjoja, musiikkia, äänikirjoja, pelejä ja urheilua.


Viime vuonna Cliq räjäytti pankin siirtymällä tähän uuteen all-in-one malliin ja kurssi tykkäsi kovasti. Kevään yhtiökokouksen ja Q1 kvartaalituloksen jälkeen ollaan kuitenkin jäähdytelty reilusti.


Ehkä markkina on huolissaan kasvun hiipumisesta, koska viimeiset kolme kvartaalia liikevaihto on pyörinyt noin 30M€ tasolla. Elokuun 3. päivä julkaistava Q2 raportti onkin tärkeä, jotta nähdään, että jatkuuko kasvu vuoden takaiseen periodiin nähden vai ei. Jos Q2 raportissa saadaan merkkejä siitä, että johdon tavoitteiteet ovat realistisia kurssilla on minusta hyviä edellytyksiä pompata korkeammalle tasolle.

Johto tavoittelee tälle vuodelle 140M€ liikevaihtoa 18% EBITDA marginaalilla. Liikevaihtotavoite tarkoittaa 30% kasvua viime vuoteen nähden.

Striimausmarkkinalle ennustetaan varsin mukavaa kasvua Cliq Digitalin kategorioissa.

Onko kasvavalla markkinalla sitten sijaa kaikki yhdellä kk-maksulla budjettivaihtoehdolle. Tarjonnan laadulla Cliq ei varmasti pärjää yhteen medialajiin keskittyneille globaaleille kilpailijoilleen. Netflix, Amazon, Disney, Spotify, Storytel yms. varmasti jyräävät kyseisissä kategorioissa, mutta hintaakin alkaa kertyä ihan toisella tapaa kuin Cliqin palvelussa, jos sinulla on yksi kk-tilaus leffoille, toinen musiikille ja kolmas äänikirjoille. Ehkä Cliqin edullisemmalle vaihtoehto voisi olla hyvä kompromissi niille, joilla on taloudessa tiukempaa tai ovat muuten vaan pihejä. Storytelin tapaan yhtiö yrittää myös panostaa paikallisiin kieliin ja sisältöihin.

Viime vuosi oli tosiaan mullistava ja tulosta tuli aivan eri tavalla kuin aiemmin. Ennen Cliq ilmeisesti myi enemmän sisältöä yksittäin yrittäen jekuttaa asiakkaita pidempään tilaukseen. Tämä synkkä historia voi olla yksi syy edulliselle hinnoittelulle pienen markkina-arvon lisäksi.

Tänä vuonna Cliqin tarkoitus jatkaa viime vuonna alkanutta muutosta, jossa yhtiö panostaa omaan markkinointiin ja sisällönhankintaan affiliaattien sijaan.

Yksi varoitusmerkki on minusta se, että yhtiö selvästi kaupittelee itseään sijoittajille varsin aktiivisesti. Yhtiön kalenteri on täynnä erilaisia sijoitustapahtumia mihin ovat osallistumassa ja ilmeisesti maksavat useammalle taholle analyysistä. Tavoite hinnat ovat nykyiseen 26€ tasoon nähden hyvinkin houkuttelevia yhtä lukuunottamatta.
image
Analyytikot ennustavat varsin mukavaa kasvua viime vuodesta innostuineina. Jos ennusteisiin päästään, niin kertoimet ovat hyvinkin maltillisia verrokkeihin nähden.

Analyytikkoraportit löytyvät tästä linkistä kohdasta 4.

Suuri osa kuvakaappauksista on heinäkuulle päivätystä esityksestä sijoittajille

Value Investors Clubilla oli myös hyvä kirjoitusyhtiöstä (vaatii rekisteröitymisen) Value investors clubiin liityin luettuani Mohnish Pabrain Dhandho investor kirjan. Keskustelupalsta on Joel Greenblatin perustama ja jäseneksi pääsee vain kirjoittamalla riittävän hyvän analyysin jostain yhtiöstä ja jäsenyyden säilyttäminen vaatii paria uutta analyysiä vuodessa. Kaikki rekisteröityneet pääsevät kuitenkin lukemaan vanhempia kirjoituksia, jotka ovat palstan sääntöjen ja valikoituneen kirjoittaja joukon vuoksi varsin laadukkaita. (Huomattavasti parempia kuin tämä avaus.)

Varoituksen sanana se, että yhtiö maksaa osinkoa (vapun tienoilla) ja Saksan verottaja pidättää niistä liikaa veroja. Itse olen kiertänyt ongelmaa sillä, että osakkeet ovat OST:llä ja myin osakkeet pois ennen osingon irtoamista ja ostin ne “osinkodipistä” halvemmalla takaisin. Nykyinen posito on onneksi kappalemäärissä vain 55% alkuperäisestä, mutta saatan laittaa AOT käteiset töihin ja ostaa sillekin puolelle position ennen tuota elokuun kvartaaliraporttia.

Toinen varoitus yhtiön pörssikurssin heilunnasta. Tällä on tapana heilua varsin voimakkaasti päivän sisäisestikin. Esim. tuo ensimmäinen myyntini osui päivän huippuun 34,80 ja kurssi taas päätti päivän yli 10% alemmas. Mikään ihan vähävaihtoinen lappu tämä ei kuitenkaan ole vaan hiljaisinakin päivinä yli kymmenen tuhatta osaketta vaihtaa omistajaa.

Minulle tämä on kaksijakoinen yhtiö, kun on toisaalta vaikea uskoa, että kilpailussa on vaikea pärjätä tarjoammalla halvempaa ja vanhempaa sisältöä, mutta toisaalta viime vuoden näytöt vakuuttavat ja arvostustaso on houkutteleva, jos kasvu jatkuu johdon tavoitteiden mukaisesti. Raportoinnissaan yhtiö saisi kertoa enemmän asiakasmääristä ja erityisesti niiden pysyvyydestä. Hieman nimittäin huolettaa se, että tilaavatko asiakkaat yhden puolen vuoden jakson, toteavat tarjonnan huonoksi ja jättävät tilauksen uusimatta.

Katalyytiksi korkeammille arvostuksille riittänee se, jos tulevat kvartaalit tarjoavat kasvua viime vuoden verrokeihin nähden ja johdon tavoitteisiin päästään, koska 30% vuodessa kasvavalle kannattavalle firmalle nykyiset kertoimet ovat hyvin matalia.

20 tykkäystä

Q2 tulos ulkona. Kvartaalin liikevaihto kasvoi vain 23%, mutta johto vahvisti ohjeistuksen joka odottaa kokovuodelta vähintään 30% kasvua. Ensimmäisen vuosipuolikkaan EPS 1,16€, jos toiselta puolikkaalta odottaa samaa, niin PE on alle 12. Tosin voipi olla, että osaketta ei saa enää 26€ pinnasta. Minä ainakin odotan jonkinmoista tasokorjausta tuloksen myötä.


5 tykkäystä

Lisätään aamun hätäiseen päivitykseen vielä tämä kuva esityksestä. EPS kehitys on kyllä aika vaikuttavaa, kun viime vuoden EPS on käytännössä saavutettu puolessa vuodessa. Tämän kasvu selittyy pääosin keväällä tehdyllä vähemmistöosuuden ostolla, eli operatiivinen toiminta ei ole sentään parantunut noin paljon.


Markkina ei tykännyt raportista, vaan alun 3% nousun jälkeen ollaan lasketeltu jo lähes 5%. Ei siis tullut toivottua katalyyttiä tästä raportista. Analyytikoiden päivitykset voivat toki muuttaa kurssia, mutta pitäisin sitä aika epätodennäköisenä, kun ohjeistavat jo 1 kvartaalin perusteella paljon korkeampia lukuja.

Toki halpaa kasvajaa kelpaa omistaa, eiköhän tämänkin pitäminen palkita, jos johdon ohjeistukseen päästään ja kasvua tavoitellaan tulevinakin vuosina. Pidämmän aikavälin ohjeistuksia en ole huomannut, mutta markkinan ennakoidaan kasvavan, joten eiköhän se liene myös johdon tavoitteissa.

5 tykkäystä

Tänään käsittämätön 12,5% turpiin. Pitäisi selvittää löytyykö jostain suurimpia omistajia ja heidän liikkeitä tai sisäpiirin myyntejä, kun vähän haiskahtaa siltä, että joku iso kala myy nyt osarin jälkeen, kun se on mahdollista. Ulkomaalaisista ei kyllä taida olla hallintarekisteröinnin vuoksi saatavilla samanlaisia omistajalistoja kuin kotimaisista, mutta sisäpiirin myynnit varmaan pitäisi näidenkin raportoida.

Itseäni voin lohduttaa sillä, että en ole yksin väärässä. Neljä analyytikkoa päivittänyt raporttinsa Q2 jälkeen ja käikki säilyttäneet ostosuosituksen ja tavoitehinta vähintään tuplat nykykurssiin.

Warburg 50->52


Montege 54->54
image
Quirin 73->73

Hauck & Aufhäuser 61,5->61,5

Edit. Ei löytynyt ainakaan sisäpiiri myyntejä. Koko vuonna pelkkiä ostoja ja tarkistin saman tiedon useammasta palvelusta. Kaikki toki ilmaisia, joten en tiedä näkyykö niissä kuinka tuoreet.

6 tykkäystä

Cliq nostaa ohjeistustaan tälle vuodelle. Tämän vuoden tuloksella PE luku asettunee noin kymppiin, eli edelleen halpaa kuin saippua, jos uskoo, että tällä on mahdollisuuksia kasvaa streaming markkinan mukana.

(Oli tästä ja Hellofreshistä tarjoukset sisällä pari edellistä päivää. Valitettavasti tämä ei tarttunut 22€ syöttiini.)

https://cliqdigital.ag/investors/news-events/2021/206

CLIQ Digital AG (ISIN: DE000A0HHJR3) raises gross revenue and EBITDA forecast for the financial year 2021.

After a very strong first half of the financial year 2021 and based on the continuing development and dynamic market environment at least until the end of the year, CLIQ expects to generate gross revenue of c.€145 million (previously: at least €140 million), representing a 36% growth compared to 2020.

The EBITDA is expected to raise to approx. €26 million (previously: c.€22 million) representing a 60% growth compared to the previous year.

All other estimates for 2021 remain unchanged.

Quarterly results for Q3/2021 are published on 2 November 2021.

4 tykkäystä

Kiitos @Mistakesweremade tämän ketjun avaamisesta. Bongasin tämän paikallisesta ”Arvopaperista” Der Aktionär:istä ja katselin myös että vaikuttaa todella edulliselta, varsinkin kun on kevään huipuistakin valunut tosi reilusti.

Mä voisin kuvitella ainakin täällä kotimarkkinalla kysyntää kyllä löytyvän, saksalaiset kun on tunnetusti tosi nuukia ja diggaa kivijalassakin halpakaupoista, niin miksei sitten digipalveluissa.

Täytyy tutustua tähän putiikkien vähän tarkemmin, josko vaikka kokeilisi onnea :grin:

3 tykkäystä

Firma on nykykurssilla järkyttävän aliarvostettu, jos kasvutarina jatkuu joitain vuosia. EV/EBITDA tälle vuodelle kasvufirmalle luokkaa 6. Tässä vielä aloittelijan tekemää karkeakätistä DCF:ää, sain reiluksi arvoksi noin 69 euroa osakkeelta, nousuvara 198%:

Mukava istua firman kyydissä. Yrityksen aiempi harmaa toiminta oletettavasti rankaisee vielä kurssia, mutta uskon ajan parantavan haavat.

2 tykkäystä

Yksi red flag tämän yrityksen kohdalla on Glass Doorin arvostelut:

Väittäisin että noin huono score on tämän tyyppisen yrityksen kohdalla poikkeuksellista. Jos maine on tällainen, niin voi kyllä olla haastavaa saada rekryttyä arvonsa tuntevia tech osaajia taloon. Tämä ei tietenkään fundamentteja suoraan rapauta, mutta pitkällä aikavälillä kehno yrityskulttuuri voi näkyä viivan alla isosti.

2 tykkäystä

Q3 tulos ulkona. https://cliqdigital.ag/investors/news-events/2021/208Pikaisesti vilkaistuna vahvaa tekemistä, mutta kurssikin noussut viime viikkoina vahvasti. 9kk EPS 1,82€ ja vielä posarin jälkeenkin sain tätä ostettua 20,90€. Saas nähdä tuleeko sell the news ilmiö osarin myötä vai alkaisiko markkina vähitellen uskoa, että tälle voi sallia yli 10 P/E tason.

2 tykkäystä

Hyvältä vaikuttaa! Tässä vielä tekstinä ohjeistuksen pitäminen sekä linkki konffapuheluun. Yritän itse ehtiä paikalle ja kyselemään hieman pidemmän aikavälin suunnitelmista sekä kilpailutilanteesta (näissä multitarjooma-palveluissa). Tällä hetkellä hintalappu vaikuttaa tosiaan halvalta (etenkin jos ostaa vielä tuon asiakaskannan arvon, 50M€), mutta se voi myös olla kallis, riippuen kilpailutilanteesta ja kasvutavoitteista.

Itse lisäsin jo hieman 28€ päältä, ja lisäpilkit isompiin satseihin on vetämässä pari euroa alempana. Saa nähdä, nappaako 1H/EMA50 kopin vai päästäänkö testaamaan vielä 26-alkuisia hintoja :crossed_fingers:

" Statement from Ben Bos, member of the Management Board:

“2021 has seen CLIQ skyrocketing from one record-breaking quarter to the next. Our profitable growth path is continuing relentlessly. By utilising our long-standing direct marketing expertise and focussing on value-orientated consumers, we expect to realise another best-ever quarter. We therefore reconfirm our outlook for gross revenue of c.€145 million and EBITDA of approximately €26 million. Soon we will be sparking the next strategic growth steps and we can’t wait.”

Earnings calls:

Management Board member, Ben Bos, will present CLIQ Digital’s 3Q/9M 2021 financial results to investors and analysts in an audio conference call today at 2.00 p.m. CET, which will be conducted in English. To attend the call, participants are required to register by clicking on the link below and will then receive personalised dial-in details:

"

2 tykkäystä

Tää on hyvä nosto, jotenkin itseltä mennyt ohi aiemmin. Kävin tutkimassa hieman lisää tämän osalta, kun firma mukavasti laittaa analystien yhteenvedot sivuillensa ( :+1: ) ja sieltä pääsee käsiksi oikeisiin verrokkifirmoihin. Tässä tuo analyysisivu: https://cliqdigital.ag/investors/financials

Tässä muutamia kilpailijoita sekä heidän Glass Door -arvosteluitaan:

  • Stingray Media Group: 3,2 tähteä, yht. 5 arvostelua
  • Rakuten: 3,6 tähteä (Rakuten Americas 3,3 tähteä), 1800+ arvostelua
  • Spotify: 4,1 tähteä, 779 arvostelua
  • Nordic Entertainment Group: 3,8 tähteä, 37 arvostelua
  • Storytel: 4,3 tähteä, 35 arvostelua
  • Cliq Digital: 2,8 tähteä, 22 arvostelua

Mielestäni tästä listasta Spotify, Rakuten ja Storytel olisivat parhaimmat verrokit työntekijänäkökulmasta. Täytyy myöntää, että muiden liiketoimintaa en tunne kovinkaan hyvin. Cliqin kohdalla kannattaa myös huomioida, että viimeiset arvostelut ovat alkuvuodelta, ja iso osa 2018-2019 jaksolta. Myös varianssia on jonkin verran, kun arvioita alle 50kpl.

Joka tapauksessa eroa on, ja vaikka CEO saakin melko puhtaat paperit arvosteluissa, niin johdolla riittää työsarkaa tämän mittarin kanssa vielä pitkään.

4 tykkäystä

Ei isommin raportoitavaa earnings callista. Ben Bos esitteli samat diat, jotka löytyvät jo sijoittajasivuilta (https://cliqdigital.ag/investors/financials). Kysymysmahdollisuus oli vain virallisilla analyytikoilla, jotka kovasti kyselivät asiakasmäärien (ja maantieteellisen jakauman) perään, johon Ben totesi pariinkin otteeseen, että käyttävät KPI:nä asiakaskannan elinkaaren arvoa (tällä hetkellä sen 50M€). Jos hiharavistuksena pitäisi arvioida suuruusluokkaa, niin jokainen asiakas voisi olla sen n. 150€ arvoinen (vajaa yhden vuoden tilaus), jolloin tuo 50M€ kääntyisi n. 300 000 asiakkaaksi.

Jonkin verran kyseltiin myös natiivi-sovelluksen pienten latausmäärien ja huonojen arvosteluiden / käyttökokemuksen perään. Näihin toimari totesi, että päivityksiä on tulossa lähikuukausina, mutta ei ottanut sen tarkemmin kantaa asiaan. Ainakaan tekninen osaaminen ei vakuuttanut allekirjoittanutta.

Tulevista kasvutavoitteista ei kommentoitu sen enempää, mitä sijoittajasivuilta löytyy. Tavoitteena jatkaa kasvua, parantaa tarjoomaa sekä tavoitella 80%:n (brutto?)marginaaleja.

2 tykkäystä

Myin positioni parissa erässä viimeisien päivien aikana, sillä yhtiön vanha liiketoiminta kummittelee yhä :ghost:

Cliqin Q3 raportissa on lista tämän omistamista tytäryhtiöistä, joista esimerkiksi Red27Mobile on yksi. Tässä kyseisen yhtiön toimintaa:
https://red27mobile.com/products/
Ja tässä asiakkaiden mielipiteitä: (huom! uusia arvioita tulee yhä)

Näköjään ainakin osa Cliqin liikevaihdosta tulee huijaamalla ihmisiä sms-maksuihin.

Suurimmasta osaa muista tytäryhtiöistä en löytänyt samalla tavalla liiketoimintaa tai verkkosivuja.

Cliq ilmoitti pilotoivansa all-in-one -platformiaan DACh-alueella, mutta esimerkiksi Q3 presentaatiossa kerrotaan yli puolet liikevaihdosta tulevan Euroopan ulkopuolelta. Liiketoiminta alkaa haiskahtaa, Cliqin mainostama all-in-one -streamauspalvelu vaikuttaa pieneltä sivuprojektilla jolla peitetään todellinen liiketoiminta sijoittajilta.

Tätä havaintoa puoltaa myös se, että Cliqin mobiilisovellusta on ladattu Google Playssä vain “100+” kertaa, joka tarkoittaisi raa’asti liikevaihtona vain 4500€+/kvartaali.

Toivon todellakin että olen väärässä, että voisin palata yhtiön omistajaksi. Näillä tiedoilla en kuitenkaan sitä uskalla tehdä.

3 tykkäystä

Hyviä pointteja. Saitko jotenkin arvioitua, miten iso osa tämän päivän tuloista tulee noiden tytäryhtiöiden kautta?

Mitä itse sovellukseen tulee, niin tosiaan Google Playn kautta tuo 100+ ei vielä vakuuta. Applen puolella on ihan hyviä arvosteluita (toki voivat olla tekaistuja), muttei niitäkään ole yhteensä kuin 20 kpl. Tämä pistää väkisinkin epäilemään, että kuinkahan iso liikevaihto% tuosta “pääpalvelusta” nyt oikein tuleekaan.
Apple-arvostelut saksankieliselle sovellukselle: ‎CLIQ Streaming Alles in Einem im App Store

Myöskään IG-tilin seuraajamäärä (karvan alta 300) ei vakuuta: Login • Instagram

Aloin seuraavaksi penkomaan yrityksen vuosikertomusta 2020, jotta löytäisin lisätietoa tytäryhtiöistä. Sitä ei kuitenkaan löytynyt, mutta kiinnitin huomioni kohtaan “Cost of Sales”. Todella iso osa markkinointikuluista näyttäisi olevan termillä “Capitalized marketing spend”. Vaikka uskonkin, että asiakaskannasta voi saada arvoa myös pidemmän päälle, niin ei kai näin isoa summaa voi kuitenkaan taseeseen aktivoida? Tämä n. 30m€ näyttäisi tosiaan puuttuvan tuloslaskelmasta (kuva alla), mutten kuitenkaan onnistunut bongaamaan taseesta (2. kuva alla) sitä kohtaa, johon tämä summa olisi upotettu. Taseen määrä ei myöskään ole kasvanut näin paljoa, joten voisiko tässä olla kyse joko:

  • (a) siitä, että yritys “ostaa itseltään” markkinointipalveluita ja saa näin ollen liikevaihdon kasvamaan (ilman tulosvaikutusta), tai
  • (b) siitä, että yritys tarjoaa markkinointia palveluna muille, ja tämä 30m€ olisi se nettokustannus tästä toiminnasta, tai
  • (c) siitä, että yritys vie taseeseen markkinointikuluja, mutta samalla poistaa sieltä “sopimuskuluja”, eli ihmisten tilauksia (“Amortised contract costs”). Näiden rivien suuruusluokka näyttäisi olevan sama vuosien 2019 ja 2020 osalta. Tälle en osaa edes arvata insentiiviä, mutta tuo markkinointikulujen taseeseen vienti ei kuitenkaan pitäisi olla normaali toimintatapa. :man_shrugging:

Onkohan esim. @Mistakesweremade tutkinut Cliq:n tuloksen muodostumista vielä tällä tasolla?

Cost of Sales (s.89 vuosikertomuksesta):

image

Tuloslaskelma:

Tase (s. 63):

Vuosikertomus 2020: https://corp.at2010.net/files/March2021/qRv57wVjedKwRRbm2zcc.pdf

2 tykkäystä

Paretolta viikko sitten päivitetty TP: 70€ ja osta

Linkki rapsaan: https://corp.at2010.net/reports/November2021/WcMubO0nclnIwwDiCEmT.pdf

2 tykkäystä

Joudun tuottamaan pettymyksen. En ole perannut lukuja kovin tarkkaan tai tehnyt teidän muiden kaltaista salapoliisityötä. Varmaan olisi pitänyt, kun itsekin nostin monia varoitusmerkkejä avausviestissä esiin.

Yrityksellä on kyseenalainen tausta ja sen vuoksi aiheesta matalat arvostuskertoimet. Tämä on riski, mutta samalla mahdollisuus, jos maine myöhemmin paranee ja yhtiölle sallitaan muuta markkinaa vastaavia kertoimia.

Omaan hyvin hajautettuun salkkuun tämä päätyi puhtaasti tunnuslukuihin perustuvalla kvantitatiivisella strategialla. Sittemmin olen toki tutustunut lisää, mutta monen selvittelyihin nähden varsin pintapuolisesti. Yksi motivaatio ketjun perustamiseen oli se, että joukkovoima löytäisi syyt sille miksi tämä kuuluukin arvostaa näin alas ja miksi minä ja analyytikot ollaan väärässä.

1 tykkäys

En ole saanut selville. Twitterissä jotkut ovat yrittäneet kysyä IR:ltä näitä osuuksia, vaan eivät ole saaneet vastausta.

Toisekseen, tänään Cliq julkaisi ostavansa 20% vähemmistöosuuden aiemmin esittelemästäni Red27 Mobilesta. Mielestäni tämä signaloi, ettei Cliq ole valmis päästämään irti moraalisesti harmaasta (oikeastaan mustasta) toiminnastaan. Markkinatkaan eivät pitäneet julkaisusta, ja Cliq on nyt 4% laskussa. Jos pääosa liikevaihdosta tulisi moraalisesti hyväksyttävästä all-in-one streaming-platformista, miksi Cliq tuplaisi panoksiaan tällaiseen bisnekseen?

3 tykkäystä

Q4 tulokset ulkona, vahva meno jatkuu ja markkinat tykkää (+14% taulussa) :muscle:

2 tykkäystä

Alustavat tulokset vasta. Hieno kvartaali, mutta tärkein oli se, että julkaisivat 2022 ohjeistukseksi 40% liikevaihdon kasvun ja vähintään 22% Ebitda kasvua. Tai ainakin minusta arvostuskertoimien perusteella tulevaisuuden kasvuun ei ole uskottu.

Tovi sitten tämä pyöri alle 19€. Nyt yli 24€. Minä ostin 550kpl lisää pahimman laskupäivän avauksesta 20€. Muutamaa tuntia myöhemmin olisi saanut 18€.

2 tykkäystä

Hienot luvut kyllä ja minustakin tuon tiedotteen parasta antia oli 2022 kunnianhimoinen ohjeistus. Nyt sitten seuraillaan kuinka suoritus etenee. Itsehän lisäilin vähän turhan aikaisin Tammikuun alkupuolella, mutta olen muutenkin surkea ajoittaja.

Olisiko noissa kertoimissa vähän uskonpuutetta myös näistä ns. harmaista toiminnoista johtuen, mitä tässäkin ketjussa on käsitelty. Kurssihan tuplasti viime vuoden alkupuolella, mutta palasi sitten tuonne parin kympin tasoille myöhemmin hyvistä osareista huolimatta. Aika vähän löytyy mitään kirjoituksia viime aikoina myöskään saksankielisiltä sivustoilta. Täytyypä jossain vaiheessa taas tutkailla tarkemmin.

2 tykkäystä