Crypto.com ja muut korttimaksukryptocashbackejä tarjoavat

Yleisön pyynnöstä oma ketju Crypto.comille. Aiheeseen liittyvät viestit eivät useinkaan ihan mahdu ketjuihin ”keskustelua välittäjistä”, ”Kryptovaluutta ja maailma” tai ”Ostin tai myin juuri äsken”.
Tänne voi laittaa esimerkiksi ihmettelyt Visa-kortin saapumisaikatauluista, CRO:n kurssista sekä käytännön kysymyksiä ja vastauksia tilien avaamisesta ja käyttämisestä. Ja tietysti myös närkästyneet kommentit Missioneista palkkioksi saaduista CRO:n puolikkaista tai muista gamifikaatio-innovaatioista, joista emme vielä edes tiedä.

Edit: Muistakaa, että tässä, kuten monessa muussakin sijoituskohteessa on riskejä. Fiat-rahatalletuksella Crypto.comissa ei liene sitä monesta pankista tuttua 100 000 euron talletussuojaa. Kryptotalletuksilla sitä ei ainakaan ole. Kryptovaluutat ovat lyhyen historiansa aikana olleet erittäin volatiileja. 90% nopeahko kurssilasku ei ole mitenkään mahdoton skenaario. Cashbackin maksaminen voidaan keskeyttää. Visakortti ei välttämättä toimi kaikkialla. Kaikenlaisia muitakin uhkia on. Minkään niistä ei tarvitse toteutua, mutta kaikki ne voivat toteutua.

29 tykkäystä

Tähän tietenkin tekisi mieli laittaa oma referral-koodi kaikkien iloksi ja hyödyksi, mutta Inderesin foorumin kirjoittamaton sääntö tuntuu olevan, ettei omia koodeja mainostella ketjuissa julkisesti. Ja hyvä sääntö se onkin. Pysyy ketjut siisteinä eikä synny kiusallisia eturistiriitoja.

11 tykkäystä

Hyvä ketju, taisin joskus avatakkin crypto.com ketjun mut sehä poistettii aika pikasee, mut ehkä ”nykymaailmassa” tämä ketju on ja pysyy.:sweat_smile: Joo yksityisviestillä kysymällä saa referal codea täältäkin jos joku tarvitsee ilmasta rahaa…:wink:

Laitan tähän hyvän linkin jonka lukemalla pääsee vähän jyvälle crypto.com ja heidän visa kortista. Tämä sai minut ainakin ”heräämään” tähän crypto.comin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Vanha juttu mutta on tainnut päivittyä matkan varrella…

5 tykkäystä

Onhan tälle nyt vähintään yhtä paljon käyttöä, tarvetta ja perusteita kuin mille tahansa yksittäiselle yhtiöketjulle.

4 tykkäystä

Onko kellään hajua miten tuo toimii jos tilaan ruby-kortin ilman CRO stakea ja ikäänkuin kuukausisäästän sen 350e tonne ja sit stakeen sen korttiin. Lähinnä että tuleeko noi edut automaattisesti stakeemisen jälkeen vai pitääkö muita temppuja tehdä lisäksi?

1 tykkäys

Et voi tilata korttia ennen kuin stakeet 350 euron arvosta CRO-coineja. Voit toki ostaa CRO-coinit osissa, esim. 50 euroa kuukaudessa ja staketa 350€ arvosta CRO:ta korttia varten (=tilata kortin) sitten kun potti on kasassa.

EDIT: Tarkennusena vielä: kun puhutaan 350€ kortista tarkoitetaan siis Ruby Steeliä - 2% cashback + Spotify rebate -korttia. Sinisen Midnight Blue -kortin pystyy tilaamaan ilmankin stakea, mutta se ei ole metallinen kuten muut kortit ja sillä saa vain 1% cashbackin ilman muita etuja.

4 tykkäystä

ahaa, jotenkin äpistä sai sellaisen kuvan että voisi kun oli nappi tilauslomakkeella ilman tai staken kanssa. Kiitti vastauksesta, pitää tilata kortti sitten kun potti kasassa.

Joo ja tähän vielä sellainen lisäys että jos tilaa ton ilmaisen kortin ja haluaa sit jossain kohtaa nostaa kortti tason seuraavalle tasolle joutuu maksamaan 50€ ylimääräistä että saa seuraavan tason fyysisen kortin, että melkeen kannattaa suoraan tilata vähintään tuo 350€ staken kortti…

4 tykkäystä

Jep, jos haluaa vielä päivittää myöhemmin rubyn jadeen, niin sen voi päivittää ilman 50€ maksua, jos ei halua uutta fyysistä korttia. Jollei sitten kalliimpiin päivitä missä noita loungeja sun muita, niin ne ei toimi enää vanhalla kortilla.

1 tykkäys

Erittäin hyvä idea avata oma ketju Crypto.comille! Tänne useampi varmasti eksyykin tietoa hakiessaan, joten tiivistin tämän hetkiset palvelut, joihin Crypto.comin kautta pääsee. Sovelluksia on kolme kappaletta ja nettisivuilla toimivia palveluita vielä yksi tämän lisäksi. Linkkien kautta lisäinfoa.

 1. Crypto.comin mobiiliapplikaatio:
  -Visa-kortin hakeminen
  -Yhteydenotot asiakaspalveluun, kun korttisi jäänyt viime syksyn valtavan tilausvyöryn myötä puolimatkaan.
  -Kryptojen ostaminen pitempiaikaiseen holdiin, kun välityspalkkio ei merkitse.
  -Earnlla kryptojen tallettaminen 0-3kk ajaksi kiinteää korkoa vastaan crypto.comin haltuun.
  -Crypto.com Paylla kryptovaluutalla kavereille maksaminen tai lahjakorttien ostaminen nettikauppoihin, kuten Amazon ja Zalando.
  -Lainat kryptovaluuttaa vastaan

 2. Crypto.com Exhange, joka myös saatavana mobiiliin karsittuna versiona:
  -Kryptojen ostaminen markkinahintaan.
  -Treidaus 0-10x vivulla
  -Johdannais- ja futuurikauppa 0-100x vivulla (Kaikki tänne heitetty raha katoaa 100 %:sti ajan myötä)
  -lainat kryptovaluuttaa vastaan.
  -Kryptojen tallettaminen korkoa vastaan.

 3. Crypto com DeFi wallet Your Keys, Your Crypto.
  -Turvallisin tapa säilyttää kryptojasi, mutta varat pysyvästi menetetty private keyn unohtuessa.
  -DeFi Earnin kautta Cro:n steikkaus validaattoreille ja pääsy Etheriumin päällä toimiviin defi-palveluihin mm. Aave, Cosmos ja Compound.
  -DeFi Swap ERC-20 tokenien vaihtoon.
  -Cronos Bridge, jolla voit vaihtaa crosi Cronos-ketjun ekosysteemin, joka onkin jo sellainen kaninkolo kryptopelien, älysopimusten, Dappsien ja uusien käyttökohteiden myötä, ettei takaisintuloa enää olekaan.
  -Suorat Dapps integraatiot, kuten Cronos Chimp Club NFT ja VVS Finance DeFi-palvelu.
  -NFT:n säilytys, jos et halua pörssissä säilyttää näitä lohkoketjuun implementoituja .png-tiedostoja.

 4. Crypto.com NFT
  -NFT-markkinapaikka, jossa voit ostaa ja myydä näitä hassun hauskoja, mutta kenties hyödyttömiä apinan kuvia. Vain Cro ketjun päällä olevat NFTt eli maksut cro-kolikoilla.

Verotuspalvelu Tax on vielä julkaisematta Suomessa, mutta Saksassa saatiin viime vuonna markkinoille, kuten Kryptovaluutat ja -maailma -keskusteluissa käynyt ilmi.
Mielenkiinnolla kehitystä seuraten!

11 tykkäystä
Minkä tason Visa-korttiin olet sijoittanut?
 • Obsidian
 • Frosted Rose Gold / Icy White
 • Royal Indigo / Jade Green
 • Ruby Steel
 • Midnight Blue
 • Ei Visaa

0 äänestäjää

Kartoitetaan näin vuoden alussa anonyymisti moniko on sijoittanut projektiin ja miten isosti.

8 tykkäystä

Yksi asia mikä oli ehkä hieman piilossa ainakin itselle kun otin valitsin itselleni sopivaa korttia: mikäli ottaa suoraan indigo/green tai ylemmän, niin sille stakemäärälle saa ihan ok korkoa. Ruby kortin stakelle ei saa mitään.

Crypto.com tosiaan omistaa myös Cronos verkon. Tuo verkon launchista ei ole paljoa aikaa ja sinne on tupsahtanut hienon paljon projekteja. Tämä on tärkeä aspekti itse crypto.com tokenin arvolle, sillä kaikkiin transaktioihin siellä käytetään crypto.com tokeneita. Tässä alla hieman kuvaa kuinka total value locked on kehittynyt:


7 tykkäystä

Satunnaisia havaintoja viikon tutustumisella. Näkulma on tälläiseltä boomerilta jolla Royal Indigo tason kortti etujen vuoksi. En ajatellut tässä yhtään mahdollista arvon nousu vaan enemmänkin rahassa laskettavia etuja/korkoja.

Apin kautta ostoissa noin 0.5-0.6% huonompi kurssi kuin exchangesta jos ostaisi laidasta mutta siellä on 0.4% kulut jos ei ole steikannut sinne CRO:ta kiinni. Edes takaisin kryptojen siirto ja crypto dusti aiheuttavat jotain vaivaa.
Korkotuotteet todella houkuttelevia. 6.5% bitcoinista 3kk lukolla. Stablecoineista 12%. Jostain pienemmistä krypoista 12.5%. Supercharger joustava mutta tuotto paljon satunnaisempaa, ei vielä oikein kokemusta tästä.
Missioneista on mahdollista saada timantteja, timanteilla kryptoja. Tähän mennessä 11 arkun tulos on 8 CRO kolikko eli noin 4 euroa. Päivässä jos ostat 500 dollarilla kryptoja saat 65 timanttia. Päivässä 20 dollarilla niin saat 5 timanttia. Tästä voi laskea täydellisellä hyödyntämisellä 0.24%/0.46% alennusta ostoille. Päivittäisellä apin avaamisellaki tienaat jonkun pennin. Kannattaa huomioida että usd coinin ostaminen luottokortilla kerryttää näitä, luottokortilla ostat kuluitta ensimmäisen kuukauden. Tämä timattipeli itseasiassa tekee pienemmille ostoille Apista kilpailukykyisen ostoille.

4 tykkäystä

~Boomeri täällä myös. Mintos.comiin hieman pettyneenä olen siirtymässä vähän crypto.com puolelle myös. (korot laskevat, tappioita on vähän alkanut näkyä viime aikoina)

Superchargereista ainakin netin mukaan ei käytännössä saa järkevä tuloa (keskimäärin 1/10 maksista → esim jos luvattu 20%, tn 2% tai jotain).

Itse olen menossa korkotuote-kulmalla sisään, 14% stablecoineista (tuolla isommalla stakella) tuntuu aika paljon paremmalta kuin 10% Mintoksessa nykyään (jossa on vielä aika usein luottotappioita kiitos esim. Turkin ja aiemmin koronan). Tuossakin toki on vastapuoliriski (ja lievä valuuttariski), mutta vaikea nähdä että pidemmän päälle EUR voittaa jonkun korin jossa on USD-CAD-GBP.

Toi koko Curve+Visa+edut kuvio on kyllä tehty hyvin houkuttelevaksi; isoin kysymys oli pistänkö 3,5k vai 35k CROhon mutta päädyin lopulta jäljempään ton 2% isomman korkotason takia (ja toki enemmän cashbackia visastakin on plussaa mutta ei vaikuta niin paljoa kuin 2% isompi korkotaso suunnilleen kaikessa stakingissa). Tuo 35k näen riskisijoituksena mutta CROssa näyttää olevan pöhinää ja olen hullumpiinkin asioihin pistänyt rahaa (ja usein katunut sitä, toim huom).

8 tykkäystä

Tuoko tuo curve kortti muutoin lisää etuja, kuin että pystyy yhdistämään kaikki omat kortit sen alle? Siis tässä crypto.comin kortin yhteydessä?

Apple Payhin ei vielä saa liitettyä Crypto.comin korttia, mutta Curven kautta saat maksettua sillä, joten sen vuoksi.

3 tykkäystä

curve toimii useammassa paikassa, Apple Pay, ja jos pistää riittävästi rahaa 1% lisä-cashback (ja referralissa myös 1% cashback 1kk ajan).

En ole ihan varma vielä haluanko maksaa curvesta vai en, mutta ilmaisenakin se apple pay on ollut sen arvoista kun oma pankkini ei sitä nyt tue.

(Lisää rahaa curvelle siis - 10€/kk)

3 tykkäystä

Onko tuolla Curvella siis oma mobiilimaksamisen applikaatio, vai oletteko liittäneet siis Curven apple payhin?

1 tykkäys

Moi, itse olen miettinyt kryptosijoittamista + kortin ostamista crypto.com kautta. Pakko todeta kortin kautta saatavien etujen olevan todella hyvät, cashbackit yms. Mutta tämä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Miten Crypto.com pystyy antamaan tällaiset edut käyttäjilleen ja mikä tässä on ansaintalogiikka ja onko se kestävällä pohjalla. Eri foorumeilla on paljon keskustelua tästä asiasta ja verrataan ponzihuijaukseem. Mielipiteitä?

10 tykkäystä

Crypto.comin Visa Curven alle ja Curve Apple Payhin. Toimii myös polttoainetankilla, joka oma suosikki.

2 tykkäystä