Dynacert - Kanadalaista osaamista

Juuri sellainen mitä kyllä odotettiinkin. Kassa onneksi näyttää edelleen olevan kunnossa, eli siitä pointsit kotiin dynalle. Ei ainakaan suurta liikehdintää ole Frankfurtin pörssissä, eli ei luulisi kovin suurta iskua ottavan myöskään, kun kanukit aukeaa.

On muuten Dynalla yksi huoltoinssin paikkakin avoinna. Ei ainakaan ihan mitään märkäkorvia sinne palkata, kun vaatimaton 25v työkokemus vaatimuksena alalta :smiley:

https://dynacert.com/page/careers

5 tykkäystä

Notkea ja nuorekas johto ei halua wanhoja patuja jäykistämään firman fiilistä tai julkisuuskuvaa… vai miten se meni :rofl:

12 tykkäystä

Jimbo kilpailee Silicon Valleyta vastaan, varmaan pitää osata käyttää lennätintä ja korjata hevosvankkureita.

Luvut olivat juuri niin surkeat kuin pelättiin/odotettiin. Olikohan tästä joku inverstor call dynaamisesti interwebin yli vai pitääkö katsoa jostain Toronton webbikamerasta Jimbon savumerkit?

EDIT: Laitetaan nyt pari posiakin. Jos 3kk koronatranssi ei vie kuin 2M tappiolle niin se on hienoa. Revenue 19K, COGS 6K eli hienosti vedetäään sellaisella 70% gross marginilla. Kun myynti lähtee käyntiin niin viivan alle jää nopeasti pelkkää mustaa numeroa.

15 tykkäystä

webcast olisi kyllä hyvä päästä kuulemaan. Kyllähän tuolla on vaikka ja mitä jo läpisilmäilyssä. Itseltä mennyt matkan varrella kaikenlaista yksityiskohtaa kyllä ohi, mitkä hieman kulmia kohottelee. KarbonKleinin osuuden ostokin esim. ja optioiden ja warranttien ja erilaiset johdon palkkiot on hyvin etukenossa mielestäni jaeltu. Jotain vuokriakin omistajilta ja CFO:lla joku oma tilitoimistokin, jolle maksetaan.
Vähän sellainen sekava kuva, että yhtä sun toista viritystä sisältyy. Ja tietysti maininta lisärahoituksen tarpeesta, mitenköhän meinaavat sitä järjestellä ja missä vaiheessa.

10 tykkäystä

Kurssi pitänyt aika hyvin nollamyynnillä. Kassassa rahaa ja näkymätkin ookoo jos oikein ymmärsin?

1 tykkäys

Niinhän sitä luulis :mask:

Itse mietin samaa veivausta, karkeasti reilu puolet ulos ja kohta takas sisään. Avauksen jälkeen katselin, että pysyy 0,71 tasoilla eikä hievahdakkaan niin suljin koneen. Nyt kun tuli katsomaan niin 0,65… on tuo kuitenkin melkein 10 % heiluntaa :smiley:

Noh, tuo juna meni. Ootellaan rauhassa, josko se työkkäristä kaivettu 50+ kiisselimeksu potkis firman kiitoon.

2 tykkäystä

Joku taisi pistää just viimeisen 30min aikaan kunnolla lappuja laitaan, kun hetki sitten oli vielä 0.70. Ei tullut sitten itsekään lappuja ulkoilutettu ja virhehän se sitten oli tietenkin. Jos olisi eilisen huipun kohdalla uskaltanut laittaa ulos, niin nyt saisi takaisin 0.11 taalaa halvemmalla. No oma kh on 0.65 eli ei paljoa kannata enää myydä (kuuluisat viimesiset sanat, kun huomenna sitten -20% :smiley: )

1 tykkäys

Joo, näköjään oma veivailu osui tällä kertaa sinnepäin kun sain kevenneltyä Frankfurtissa 0,49€/lappu. Nyt huidellaan kuitenkin jo melkein -20% alempana, sulki näköjään 0,4080€.

Eikös kaikki ostanut tätä “pitkään pitoon” :smiley: mulla kh päälle 0.7, joten turskalla ollaan, mutta eipä nämä päivittäiset heittelyt tämän lapun kohdalla niin tunnu, koska mitään yllättävää ei ole mielestäni tullut ilmi.

1 tykkäys

Hampaita kiristellen. Seurantapositiolla. Pidossa. Heitin aikaisemman ylipainon Plug power Iin ja se on ollut vähän tuottoisampaa… Jospa tästä jotain joskus!

3 tykkäystä

Pitkään holdiin, mutta kyllä tällainen tilaisuus pitää yrittää hyödyntää. Pohjalle en osunut, mutta hyvä näinkin.

Pitkässä pidossa itsellä sinne SP500 nousuun tai pois ostoon saakka prkle :sweat_smile: On kyllä nyt tarjoillut niin hyvin vaivauspaikkoja, että tässä sitä potkii itseään, kun ei niihin tarttunut. No huomenna on taas +10 tai vielä saman verran miinuksella. Jos menee alle 0.60, niin itse otan puukosta kiinni ja tiputan keskihintaa.

4 tykkäystä

Tämä on vissiin Dynacertin projekti.

8 tykkäystä

Täydentävä linkkinä tuohon ylempään, lähteenä varmaankin tämä linkedIn postaus. Sign Up | LinkedIn

Alunperin ilmeisesti dynan facebook ryhmästä.

5 tykkäystä

Yksi videoblogi löytänyt Dynan, ei mitään uutta sinänsä mutta pitää hyvin potentiaalisena sijoituksena. En tiedä onko robinhood jengille mutta otsikossa mainittu Hyliion tyyppisenä firmana joka vetää jengiä puoleensa.

13 tykkäystä

https://myemail.constantcontact.com/-dynaCERT-to-Equip-the-City-of-Woodstock-with-Carbon-Emission-Reduction-Technology--DYA--DYFSF.html?soid=1129589666746&aid=Rx5hKDRCni8

Tuossa vielä virallisempi tiedote woodstockiin liittyen.

2 tykkäystä

Tiedä sitten, onko Dynaa tänään nostanut tuo Woodstock uutinen vai kentiesse, että robinhoodit on osakkeen löytäneet. Ihan mukavasti osaridroppi kuitenkin kuitattu pois. Toivottavasti nostattaja oli tuo ensimmäinen, sillä se saattaa poikia enemmänkin vastaavia asiakkuuksia Kanukeista, kunhan muutaman kuukauden käytön jälkeen todetaan, että päästöt ja kulutus vähentyneet. Josko tästä hiljalleen lähdettäisiin tavoittelemaan sitä 1 dollaria :slight_smile:

5 tykkäystä

Tuollainen video tuli vastaan (ei sisällä mitään uutta tetoa), mutta videon tekijä on omien sanojensa mukaan menossa vierailemaan Dynalle huomenna 10.9. Tietenkin kommentti siitä, että menee paikalle pyörimään, vaikka ei saisi ketään Dynalta kiinni, eli nyt ole sitä vakuuttavinta journalismia :slight_smile: No täytyy perjantaina seurata, jos on saanut julkaistaua jotain uutta videota aiheesta.

7 tykkäystä

“About the three weeks ago the United Nation’s smart sustainable cities program approved dynaCERT’s technology. Since then, many cities in Europe and elsewhere have contacted the company.”

Samaa jaarittelua mutta tuo kohta pisti silmään, toivotaan että MONET ovat ottaneet yhteyttä ja kauppoja ruvetaan enempi hieromaan

7 tykkäystä

Kopioitu facebookista.

3 tykkäystä