Energia-alan teknologinen kehitys ja sijoitusmahdollisuudet

Kyllähän tuo vähän menee Dynan tonteille. Vety seos työnnetään diesel moottoriin :slightly_smiling_face:. Ja voisi olettaa että yleistyy sitä mukaan kun vedyn tankkausasemat yleistyy :slightly_smiling_face:

1 tykkäys

Tällaiset uutiset satavat hyvin Dynan laariin, koska tankkausasemia ei tarvita. Nämä mukavasti levittävät tietoisuutta vedyn hyödyistä ja ilmaista “mainosta” Dynalle.

Engie saanut projektia Chilestä yhdessä minulle oudon Mining3 kanssa. Projektin kokonaisbudjetti ylittää 1.2 mrd $

3 tykkäystä

Hyvä kirjoitus.
https://medium.com/@lhwiles/a-solution-on-the-scale-of-the-problem-e3c1f1c98af9

3 tykkäystä

5 tykkäystä

Kiinnostavaa keskustelua energiasta YLE:n Brysselin kone -ohjelmassa

:thinking:

1 tykkäys

Jos mietit tuota Boschin kennoa… se tarkoittaa että kennot ovat peräisin PowerCell Swedeniltä :slightly_smiling_face:

13 tykkäystä

Ja jos mietit Boschia niin kauanko heille riittää vain 20% PCELListä?

13 tykkäystä

Mielenkiintosia asioita uutisessa, onko näin että lavat ongelmajätettä? Joku perehtynyt tarkemmin?

Lisäksi tämä vanhojen myllyjen purkaminen suomessa ja eritoten saksassa määrät kuulostaa suurilta. Lie nuo “poistuvat” huomioitu kun uusia suunnitellaan :thinking:

1 tykkäys

Tässä yksi innovaatio hiilikuidun kierrätykseen https://tieku.fi/teknologia/jatehiilikuitu-parantaa-tien-turvallisuutta

1 tykkäys

Tässä myös voimalalapojen uusiokäytölle kehittäjä

Hannon Armstrong Sustainable Infrastructure Capital Inc (HASI). Tuollainen tuli vastaan, kun tutkiskelin jenkki REITeja. Sijoittaa mm tuuli ja aurinko-projekteihin. Maksaa myöskin suht hyvää osinkoa. Yhdistyy hienosti REIT ja energiapuoli.

https://www.google.com/amp/s/investorplace.com/2020/07/7-of-the-best-reits-that-are-ready-for-a-rebound/amp/

1 tykkäys

Eilinen artikkeli

Sama toisesta sivutosta

Projekti sivusto

https://www.westkueste100.de/en/

3 tykkäystä

Tulihan se sieltä: cell impactin tammikuussa aloittamat testit tuotteensa kestävyydestä massatuotannossa ovat menneet hyvin ja tulokset ovat positiiviset :clap:

3 tykkäystä

Tämä hyvä. Jospa tämäkin heräilis hiljaa nousuun niin kuin muutkin vedyt… eilen nousu päivänä nousi vähiten nousseiden joukossa minun salkussa :slightly_smiling_face:. Osaako joku heittää lonkalta kenen kennoihin näiden tekemät levyt menee???.. Itsellä koneella nyt vähän tiedot hukassa :roll_eyes: ja ulkoa ei muista varmasti.

Minulle tulee jostain syystä mieleen että ainakin PCELL ja Toyota olisivat CI:n kanssa olleet ainakin tekemisissä. @jaska1 tod.näk. tietää parhaiten.

1 tykkäys

Ainakin japanilainen Nakanishi Metal Works Co. Ltd (NKC) toistuu useammassa tilauksessa ja muuten lehdistötiedotteissa lähinnä viitataan kiinalaiseen ja amerikkalaiseen asiakkaaseen. Muita liitäntöjä en nyt nopeasti löytänyt…

2 tykkäystä

En myöskään ja hieman etsiskelinkin. Molempia Impacteja on nyt tullut hieman heikohkosti seurattua viimeaikoina. Hienoa, että tuoltakin kuuluu!

2 tykkäystä

Itse otin avauksesta siivun lisää. Uskoisin, että nyt kun tuote on osoittautunut hyväksi, niin sen pitäisi näkyä myös lisäytyvinä tilauksina.

2 tykkäystä