Foliohattuillen, jos Bex toimii potilaissa, kuten on toivottu, voisi siitä ehkä joskus tulla ankkurilääke, jonka kanssa uusia molekyylejä testataan. Esim. vahvistetaan Bexin aikaansaamia mekanismeja stimuloida T-soluja vielä Bexin välittäjäaineiden CXCL10 tai IL-12 toimintaa tehostamalla. Tai mikä tahansa muu mekanismi, jolla joko tuhotaan syöpäsolua vaikkapa tietyissä niche-mutaatioissa tai parannetaan yleisesti immuunivastetta.
Kaikki haluavat keksiä yleislääkkeen syöpään, mutta joka tapauksessa syöpäsoluilla on ylivertainen lääketehdas käytössään eli koko solun genomi, josta voi valmistaa kaikenlaisia estoja sitä mukaa kun ihminen yrittää ulkopuolelta max muutamaa lääkettä kerrallaan annostella koko kroppaan. Valintapaine tuo lääkeresistenssin esiin. Jos onnistutaan kerralla vähentämään syöpäsolut vahingoittamatta terveitä soluja, saamaan immuunijärjestelmä esittelemään syöpäsolun osat ja T-solut lopulta tappamaan syöpäsolut, voi potilas parantua eli syöpä hävitä.
Ilman immuniteettia ei saa syöpää hoidettua, siksi Bex voi olla osa hoitoa. Siksi Bex voi olla missä tahansa syövässä jossakin sen kehityskaaren aikana tarpeen. Niin kuin useat muutkin check point inhibiittorit. Kuumissa kasvaimissa se ei toimi, mutta resistentit tapaukset voivat olla entisiä kuumia ja nykyisiä kylmiä kasvaimia. Bex voisi olla haluttu kombokaveri, koska kukaan ei haluta pilata oman molekyylin turvallisuusdataa esim. yhdistämällä magrolimabin komboonsa.
Bispesifiset lääkkeet ovat tutkimuksen alla, voisi olla kiinnostusta yhdistää vaikka Bex ja anti PD-1, mutta nyt loppui foliorullasta foliot. Asiantuntijaspekuloija voisi olla vaikka Maija/Bono Juhon lupailemassa tulevassa CMD:ssä.