Faron Pharmaceuticals - Innovatiivisia lääketieteen ratkaisuja

Tuskin ne huvikseen puolustusbudjetin varoja jakelee lääkekehittäjälle jonka tuote on kahdessa aikaisemmassa tutkimuksessa löydetty “tehottomaksi” (olkoonkin että, taustalla oli ensin steroidit ja nyt kilpailijan eri levitystavalla annettava tuote, sekoittamassa pakkaa).

Hienoa nähdä, että luottoa riittää ja ulkopuoliset tahot näkevät aikaisempien virhekuvien läpi.

6 tykkäystä

Onhan tämä nyt hienoa, että

A) rahoittajakumppani on ihan vaikuttava taho
B) luottoa tutkimuksien etenemiseen löytyy muilta kuin piensijoittajilta
C) heti ei tarvitse tehdä uutta antia

Nyt vielä, kun saataisiin tuloksia näistä. Lääkekehtiysyhtiöissä odottavan aika on pitkä.

6 tykkäystä

Faronin lääkeaihiolle rahoitusta Yhdysvaltain puolustusministeriötä Faronin lääkeaihiolle rahoitusta Yhdysvaltain puolustusministeriöltä | Kauppalehti

No tulihan tuosta pieni lehtijuttukin kauppalehteen

Uutinen on erittäin positiivinen! Kyseistä sopimusta huomattavan suurempi merkitys on että Faronin toinen päätuote tekee sopimuksen myötä erittäin merkittävän paluun. Moni oli jo laskenut Traumakinen pois arvomäärityksestä mutta nyt kun luvunlasku oli ehtinyt 8:aan noustaan Rockyn tavoin. Ei muuta kuin Eye of the Tiger soimaan🤟

7 tykkäystä

Vaikuttaa hyvältä ja lisää uskoa, mutta omiin tekemisiin tämä ei vaikuta.

Faronista tuli pikkuvoitot kotiutettua loppukesällä, ja loppujen lappujen kanssa on tarkoitus istua niin pitkään että näkee mitä Clevegenin kanssa tapahtuu. Ihan vähän oli tankkaamisen mahdollisuus käynyt mielessä, mutta todellisuudessa ei ole ollut halua laittaa tähän lisää panoksia.

Tuskin juu…

37 tykkäystä

Faron Pharmaceuticals Oy: Bexmarilimab (Clevegen) development update Faron Pharmaceuticals Oy: Bexmarilimab (Clevegen) development update | Kauppalehti

Hyvältä näyttää ja vaan paranee. Toivottavasti mennään loppumatka yhtä positiivisilla uutisilla.

12 tykkäystä

Tuli hyvää päivitystä Clevegeniin. Näköjään patenttiakin haettu uusille löydöille.

4 tykkäystä

Näkeekö joku ammattimies kuka tätä nyt ostaa? Otti yhtäkkiä piikin 5,14 euroon; eli nousua 32,14%.

1 tykkäys

Faronin syöpälääke odotuksia tehokkaampi, osake selvässä nousussa | Kauppalehti

Varmaan aika moni ostaa nyt.

10 tykkäystä

tästä voi jotain päätellä, NON eli varmaankin yksityissijoittajat eniten kauppaa tekee… LAGO myy ja tuo likviditeettiä…

1 tykkäys

Osaatteko te lääkealan ammattilaiset sanoa patentin hakemisesta; Onko niin, että patenttia haetaan tuotteelle vasta sitten, kun oma kehitystyö on riittävän pitkällä (toisin sanoen, että kukaan kilpailija ei pääse ”tasoihin” kilpailevan lääkkeen kehityksessä?) Vai haetaanko patentti ns samantien?

Tämän päivän uutinen luo varmasti nostetta, kun myös Clevegeniä voi alkaa arvostamaan kurssissa.

Valitettavasti myös median positiivinen uutisointi vaikuttaa nykypäivänä pörssikurssiin myönteisesti samantien. Tämä on valitettavaa sen takia, että sijoittajat eivät tutki itse yritystä, vaan luottavat sokeasti median uutiseen ja laumaälyyn ostaessaan nousevaan kurssiin.

1 tykkäys

No niin, koitetaas nyt sitten taas. Kurssin nousu/lasku ei vaikuta siihen miten lääketieteen tutkimukset etenee faaseihin tai faaseissa.

4 tykkäystä

alkaa 20:00

7 tykkäystä

Kiitos @kuhaLottoon linkistä. Sairaan hyvä web cast, Markku on liekeissä! :fire: :fire:

Toivottavasti tää tulee myöhemmin myös saataville. Tässä tärkein slide, mitä dataa odottavat tulevaisuudessa. Kirjottelen ehkä huomenna illalla auki loput muistiinpanot.

27 tykkäystä

Noin 36min kohdalla alkaa Markun esittely

12 tykkäystä

Tässä vielä pari nostoa tolta videolta ja vähän ajattelua.

  1. Clever-1 myös mahdollinen liukoinen immunosupressiivi, joka voisi vaikuttaa myös systeemisesti tuumorin ulkopuolella. Uskotaan että tästä liukoisesta clever-1:stä johtuen bexmarilimab ei säily elimistössä niin pitkään kuin on ajateltu
    → Testataan tiheämpää annostamista
    → On viitteitä että tiheämpi annostaminen voisi parantaa hoitovasteita
    → Q&A osiossa kysyttiin partneroinnista johon markku vastasi että uskokaa tai älkää mutta big pharma on meidän kimpussamme :slight_smile: Yksi kysymys mikä heillä on ollut on että miksi teidän niin hyvin tunnettua vasta-ainerunkoa käyttävällä molekyylillä on niin lyhyt puoliintumisaika kehossa toisin kuin monilla muilla samankaltaisilla vasta-aineilla. Ja nyt uskomme löytäneemme syyn.
    → Eli lisää dataa ja biologista ymmärrystä tuotteesta luo myös arvoa partnerointia varten kun riskit tuotteen ympärillä vähenevät

  1. Clinical trial road mapille oli tullut pari uutta nuolta 2022 vuodelle, eli Melanoma in combination with CTLA-4 ja NSCLC in combination with CTLA-4. Noi on niitä kalliita hoitoja mitä varten partneroidutaan ison pharman kanssa isolla rahalla. Hienoa nähdä että enää ei pidetä kynttilää vakan alla vaan näytetään mahdollisille kumppaneille että nämä on tulossa, olette mukana tai ette ja on varmasti monta muutakin partneria joille tämä kelpaisi.

16 tykkäystä

Kyllä. Jäi kuva, että monet tahot ovat pyörineet Faronin ympärillä odottaen lisää dataa. Ja nyt sitä dataa on mahdollisesti tulossa. Eikä muuten ole hurjan tyytyväinen WHO:hon tällä hetkellä. Mikähän on, ettei WHO ole antanut Faronille minkäänlaista dataa pyynnöistä huolimatta?

2 tykkäystä

Näinhän se varmaan on. Erikoista, että he eivät Faronillekaan ole kertonut, että minkäänlaista dataa ei ole, sillä Markkuhan sanoi edelleen odottavansa jotain tietoa WHOlta. Tai sitten ymmärsin väärin.

4 tykkäystä

Päivitystä Traumakineen. Pitää perehtyä tarkemmin ruokatauolla :slight_smile:

20 tykkäystä