Osakesijoittaminen

Inderesin kahvihuone (Osa 1)

Hei onko muilla ongelmia sisään kirjautumisessa nordnetin sovelluksessa

Itellä dansken säilytystilin kanssa pikku ongelmia, sekoilee menemään päivän kurssien kanssa

1 tykkäys

Jaaniin, jenkkipörssit onkin tänään sitten kiinni (ilmeisesti Martin Luther King Jr:n päivän takia?).

5 tykkäystä

Kiitos tuosta auttoi kun posti ja latasi uudelleen

Mielestäni ihan hyvä esimerkki, miksi sellaiset puhtaasti mutuilevat kommentit on ihan hyvä säästää itselleen eikä jakaa julkisesti, jos ei ole enempää avata omaa mutun aiheuttavaa taustaa. Kurssithan voi mennä miten vaan, mutta yleensä jos miettii mistä se voisi johtua saa edes vähän tukea ajatukselleen. Jos kaikki me heittäisimme fiiliksiemme mukaan omat mututuntumat noihin siaketjuihin, ei niissä varmaan muuta olisikaan ja informaatio hukkuisi. Sen sijaan, jos avaamme miksi tunnemme jonkun mututunteen, niin se voi jo tuoda jotakin lisäarvoa. Saatika jos olemme saaneet uutta faktaa selville.

edit. eikä siis ole nyt tarkoitus mollata, mutta tämä vain hyvä esimerkki, kun kävi käytännössä juuri päin vastoin mitä kevyt “vahva” mutu sanoi jollekin alkuun…

5 tykkäystä

Onko kukaan käyttänyt Coinmotionin stoppareita? Kiinnostaisi tietää toimiiko hyvin.

Olen käyttänyt ja hienosti menivät ethereumit myyntiin pari viikkoa sitten aamuneljältä yöllä kun olin nukkumassa. Vaikka välityspalkkiot ovet melko rasvaiset niin Finanssivalvonnan “hyväksyntäleima” kotimaisuus ja toimiva stoppari saavat minut pysymään Coinmotionissa.

5 tykkäystä

Tuleeko jenkkilässä hässäkkä, pitääkö heittää laput laitaan??

Tämmöiseen olen varautunut, mutta saa nähdä menikö syteen tai saveen. No, ajattelin että myynti viikoksi pois on vähän kuin vakuutusmaksu - se maksetaan vaikkei onnettomuutta tulisikaan.

3 tykkäystä

Taitaapi olla aika hiljane pörssipäivä.
Saap nähdä onko tälläistä kunnes alkaa tulemaan niitä tilinpäätöstiedotteita.

Itellä ainakin vähän epävarmuuksiä siitä, että miten tämä vuosi oikeen menee. Jotenkin en tahdo uskoa siihen “mahtava elvytysnousu” ajatukseen mitä moni nyt on tyrkkäilyt.

Aina kun jenkeissä on pörssi kiinni pyhäpäivän takia niin tahtoo muiden maiden markkinat olla aika uneliaita ellei jotain todella ihmeellistä tapahdu uutisvirrassa.

3 tykkäystä

Nyt on jo sellanen hässäkkä että pörssi edes aukea tänään.

9 tykkäystä

Olen nähnyt twitterissä enemmänkin povausta alaspäin korjauksesta tänä vuonna esim. tämä:

Koronan luoma työttömyys- ja konkurssiaalto joissakin maissa, ehkä USAssa, on vasta tulossa.

Itse todennäköisesti alan myymään kevään mittaan lappuja, joita ei ole tarkoitus holdata pitkään. Muutamaan on tulossa tässä (1-2kk sisään) katalyyttiä, jotka odotan. Isoimmat omistukset jäävät kyllä salkkuun, vaikka dippiä tulisi. Ostetaan myyntirahoilla sitten lisää, jos oikeasti hyvät ostopaikat tulee. Täytyy nyt rauhoitella omaa treidausta, koska mitään isompia (+12t€) tuloja en saa palkan kera saada opiskelun ohella. Tietty voi tienata, mutta jää tukia saamatta. OST -tilille voisi siirtää rahoja, jos mielenkiintoista treidilappua tulee.

Laskeskelin, että käteistä jäisi n. neljännes salkun arvosta (riippuen miten nuo ‘treidi’ laput käyttäytyvät) myyntien jälkeen. Sitten olisi enää omistuksessa Nel, Plug, Se, Arocell ja Evo. Kaikkia treidilappuja en haluaisi välttämättä myydä (SPAC), jos diilit menevät hyvin.

Enköhän ole kuitenkin ostamassa taas tällä viikolla jotain, vaikka nyt näin ajattelee… Ei tälle mitään voi :laughing:

3 tykkäystä

Nonnerot ei kestä Kamuxin kyydissä, joskus näinkin päin, että syötetään ulkeille (ja omille toki). Kun moni muu paperi nousee ilman uutisiakin, niin ymmärrettävästi menee hyvätkin laput myyntiin :joy:

3 tykkäystä

Kyllä Inderesin tekemisellä on suuri vaikutus Nordnetissä käyttävien toimissa. Tänään vähensivät mallisalkusta Reveniota niin nyt Nordnetin kautta on eniten myyty.

4 tykkäystä

Jos Mikaelin kesäkeittiössä ensi kesänä tehdään feta pastaa, niin kaupoissa on feta juusto loppu kun nordnettiläiset ostaa hyllyt tyhjiksi

38 tykkäystä

Vuosi kun vaihtui niin salkun nousu loppui kuin kanan lento. Mistä löytyis ne tämän vuoden goforet, Qt:t ja Reveniot? Kun suurimmat omistukset on juuri Qt ja Gofore niin eipä ole enää salkku keulinut.

4 tykkäystä

Morningstarin sivuilta löytyy tulevaisuuden voittajat muunmuassa.

1 tykkäys