Osakesijoittaminen

FDA-hyväksyntä ja osakekurssireaktiot

Olisin tiedustellut FDA:n hyväksynnän todennäköisyyksistä, kuinka niitä hahmottelette? Tuntuu, että lääkepuolella reagoidaan aika voimakkaasti näihin myyntiluvan saamisiin. Ollaanko herkästi liian positiivisia ennen tiettyä päivämäärää, ja voisiko tätä momentumia hyödyntää? Samoin taas joskus sijoittajat voivat arkailla ja pääsisikin hyvillä kertoimilla ajelemaan FDA:n tiedonantopäivään. Tässä pitäisi kuitenkin pystyä hahmottelemaan todennäköisyyksiä. Vai olisiko kustannustehokkainta vain laittaa tiedonantopäivälle ostotoimeksianto siten, että aktivoituu tietyn nousun jälkeen? Aikakin on kuitenkin arvokasta ja turhaa pyörittelyäkin kannattaa välttää.

1 tykkäys

@Patinoitunut_Runomie Tervetuloa foorumille!

^^

Tässä ketjussa on jo keskustelua lääkefirmoista joten ei tarvetta avata uutta ketjua, oikealla ylhäällä on suurennuslasin kuva mistä pääset hakemaan eri hakusanoilla löytyisikö sopivaa ketjua jo valmiiksi… kannattaa kokeilla ennen kuin avaa uutta, niin kuin huomaat niin täällä on jo “muutama” ketju olemassa (alkaa mennä kokopäivätöiksi tämä foorumin lukeminen jos yrittää pysyä kaikissa mukana :smiley: )

@Verneri_Pulkkinen @Johannes_Sippola tai joku mode joka ei ole kesälomilla - tämän ketjun varmaankin voisi sulkea ja jatketaan tuolla toisessa.

1 tykkäys