FuelCell Energy

Olisiko suuremmat institutionaaliset sijoittajat alkaneet tankkailla näitä vetyjä laajemmalla rintamalla nyt, kun on nousua vähän siellä sun täällä :roll_eyes:

1 tykkäys

Shorttien määrä aikamoinen. Eiköhän täältä taas alas rymistellä, mutta onhan näinä nousupäivinä ihan parhaita lappuja omistella.

Ei tätä oikein arvaa myydäkään, kun suunnitelma on kerran laadittu. Istun kiltisti kyydissä ja pidän kahvoista kiinni, ostan jos sellaiselta paikalta tuntuu😅

https://www.shortvolume.com/

1 tykkäys

Etiäinen, että vähintään huhuttu bloomin rahoitus kuvio, jossa korkoa laskisi merkittävästi aikaisemmasta voisi vaikuttaa muihinkin. Bloom tuntui raketoivan ensin. Mielessä käy pienet kevennyksetkin, mutta en tiedä uskaltaisiko.

1 tykkäys

Minun mielestäni pienten nousujen ja laskujen ihmettely on keskustelun kannalta turhaa, mutta kun kurssi alkaa ottaa voimakkaasti etukenoa, jokaista kiinnostaa, mistä moinen johtuu. Jos samalla viestit menevät vanhojen muisteluun ja osakkeen hehkuttamiseen, niin mielestäni tässä ei ole mitään pahaa. Sen sijaan mukavaa, että viestit muotoutuvat keskusteluksi eivätkä jää vain toisistaan irtonaisiksi kommenteiksi. Juuri tämä tekee forumista yhteisöllisempää ja siten sääntöjen mukaisesti laadukkaampaa ja mielekkäämpää.

Ja muuten: Fcellin nousu lopulta suli, joten voinemme Merin ensimmäiseen viestiin vastata, että ei uutisia vaan yleistä hypeä. Mukava kuitenkin nähdä tämänkin Lasaruksen olevan vielä hengissä :clap: Keskustelu tauotkoon taas täällä seuraavaksi 14 päiväksi :smile:

9 tykkäystä

@InvestA Joo hyvin suli nousu :grin: … Ja kaikki paikat kahlasin läpi enkä todellakaan löytänyt mitään uutista. Nooh ehkä huomenna tulee jotain ilmi tai sitten ei :slightly_smiling_face:

7 tykkäystä

Sen olen huomannut, että on esim. liputeltu linkkejä, joita ei ole alustettu saatesanoilla mitenkään. Sitten nämä samaiset liputtelijat itse jättävät pelkkiä linkkejä ilman, että itse kertovat mitä linkki sisältää. Melko mielivaltaiseksi on meno täällä mennyt ja osa mielensäpahoittavista elämäntapaliputtelijoista purkaa omaa huonoa oloaan liputtelemalla mielivaltaisesti asiallisiakin viestejä täältä pois. Saisi kyllä moderaattori alkaa heittämään noita liputtelijoita pois näiltä sivuilta tai lopettaa koko liputusominaisuuden.

Meri on kyllä sen verran asiallinen kaveri ja hänen analyysit ovat parasta tasoa mitä täältä saa. Muutoinkaan kaikki eivät ole mitään runoilijoita vaan voivat tästä johtuen laittaa viestejä ytimekkäästi ja lyhyesti, myös heillä tulisi olla oikeus mielipeitä esittää ja infoa ilman, että joku täällä liputtelee huvikseen joka toisen viestin ja terrorisoi sisältöä.

Tästä saitista on muodostunut sivu, jolla muutamien mielipiteet ja ego on muita korkeammalla ja he saavat rellestää täällä miten sattuu - toisin sanoen keltainen neste noussut päähän ja pahasti.

Jos ei homma muuten muutu, niin perustetaan facebookiin oma sivusto uusiutuville energialähteille ja teknologioille Merin kanssa ja annetaan keskustelun olla vapaata ja monipuolista…

24 tykkäystä

E.On nyt Europan Clean Hydrogen Alliancen jäsen. Toivottavasti alkaisi kohta näkyä tilauksina Fcellille. Ohessa vielä uutinen yhtiöiden yhteistyöstä:

5 tykkäystä

Tuolta näkee hyvin institutionaalisten sijoittajien ostoksia…

4 tykkäystä

POSCO nostanut syytteen ja FuelCell tutkinnan alla. Näkemyksiä kuinka oleellinen uutinen?

https://news.bloomberglaw.com/mergers-and-antitrust/fuelcell-energys-ppp-loan-probe-by-sec-draws-investor-lawsuit

Muutama kuukausi taaksepäinhän oli puolestaan juttua FuelCellin ja POSCOn välisistä sopimusten purkamisista, jotka tapahtuivat FuelCellin johdosta.

4 tykkäystä
12 tykkäystä

Onkohan tuolta tulossa kelpo tulos, koska se julkaistaan aamupäivällä😀

1 tykkäys

Eihän tuo hyvältä vaikuta ainakaan riidan sovinnollisen tai nopean ratkaisemisen suhteen. Koreassa kuitenkin riittäisi investointipiirakkaa, jota jakaa. Nythän tämä sopimusriita käytännössä käsittääkseni estää fcellin uusien sopimusten hankinnan Koreassa. Eikä Poscoa varmasti haittaisi, jos fcell menisi konkurssiin.

3 tykkäystä

Jotain uutta.
https://africaincmag.com/2020/09/07/mitochondria-energy-company-secures-funding-for-feasibility-study-of-stationary-fuel-cell-energy-solution/

7 tykkäystä

Milläs fiiliksillä porukka ennen parin päivän päässä olevaa Q2? tekis mieli vähän tankata pottia ennen :thinking:

1 tykkäys

hieman hermostuttaa, kun uusia projekteja ei ole julkaistu eikä vanhojen etenemisestä ole tullut tietoja. Itse en uskalla tässä vaiheessa lisäillä, kun ei ole paljoa ylimääräistäkään, vaan jään odottamaan osaria uteliaana.

5 tykkäystä

Olikohan tullu analyytikoilta ennustetta huomisesta osarista? Aika vähäistä on ollut fcellin tiedottaminen uusista projekteista vai onkohan tarkoituksella jätetty huomiseksi :thinking: onko @Meri sulla tietoa muuta kuin tuo eteläafrikka?

2 tykkäystä

@Line79 Ei ole muuta uutista millä nyt olisi oikeastaan mitään merkitystä :slightly_smiling_face:. Yksi uutinen on työn alla ja varmaan saan sen purettua vielä tänään… menee myöhään. Mutta jos saan jotain oikeaa tietoa niin laitan sen kyllä tänne. @InvestA Tiedän tunteen kun vähän hermostuttaa varsinkin uutis pimennon aikana :slightly_smiling_face:… Tämä löi eilen pari firmaa lihoiksi ja lykkäsin tähän vielä lisää paukkuja :grin:

3 tykkäystä

Tuossa lukemista jos ei ole parempaakaan tekemistä :grin:

10 tykkäystä

Ja vaikka @Meri n edellisen postin linkin otsikossa lukeekin “7 Jul 20”, niin itse teksti on kyllä tuore, ja sisältää “Posted on September 09 2020” leiman.

Tämän ja muutaman muun artikkelin jälkeen päädyin kuitenkin eilen tuplaamaan position. Katsotaan miten huomenna käy :slight_smile:

1 tykkäys