Fusion Fuel - uusiutuvien 2-in-1

HTOO etsin, en HCCH
Ja laitetaan merkkejä.

Itse luen tän niin, että tuo December 10th halt koskisi nimenomaan näitä HCCHx instrumentteja, jotka sit December 11 keskeytetään/poistetaan (suspended). Mutta, ehkä se halt on sit tulkittava koskevan myös $HTOO. Aika ihme juttu sinänsä, että päivän ajan noteeraus katkolla :grimacing:

Olet oikeassa. Kantaosakkeella voi tehdä kauppaa. Onnistuu ainakin minun jenkki-tilillä. Hieman epäligvidi :slight_smile: 102 osaketta vaihdettu.
http://www.nasdaqtrader.com/TraderNews.aspx?id=ECA2020-236

2 tykkäystä

Herranjumala nordnetissä se on +100%! Onko oikein?


Ei todellakaan kannata vielä kuolata; osto 25,5 ja myynti 45,5.

1 tykkäys

Katos joo, 102 kappaletta $HTOO mennyt kaupaksi $48.5. Oli kyllä järkytys kirjautua Nordnetiin sisään ja huomata, että tää rivi oli +300% :joy:

Pitää varmaan melkeen yrittää käyttää hämmennys hyödyksi ja pistää omat tohon hintaan markkinalle :cowboy_hat_face:

1 tykkäys

Osaako joku valistunut vastata mistä pieni vaihto vielä johtuu? Nyt vaihtunut vasta n. 3000 kpl lappuja, eilen kuitenkin n. 10x määrä samassa ajassa.

Ei varmaan löydy ihan joka palvelusta

Perjantaina Fusion Fuel Green näkyi Nordnetilla salkussa ihan oikein, ja nyt sen tilalla on taas jumissa oleva HL Acquisition Corp ja kurssi väärin. Kiva kiva, mitenhän maanantaina… Onko muiden välittäjien kanssa viikonloppuna minkälainen tunnelma?

Nordnetissa näkyi Fusion Fuel oikein perjantaina, mutta taustalla instrumentti ei ollut kunnossa. Yritin avauksen nousuun laitaa myyntilaidalle 30% siivun, mutta Nordnet ei tunnistanut salkustä löytyviä Fusion Fuel lappuja samaksi, kuin mitä toimeksiannon kautta olisi markkinalle lähtenyt. Heitti alla olevaa erroria, josta olin aspaan yhteydessä. Ei ole kuulunut mitään takasin.

Tää nyt jatkaa samaa linjaa, missä Nordnetin järjestelmät on kilpailijaa jäljessä. Onhan tää nyt aika naurettavaa, että ei tällä lapulla kaupankäynti onnistunut perjantaina, jolloin avaushinnasta otettiin -32% alaspäin.

Screen Shot 2020-12-11 at 7.30.30 PM

3 tykkäystä

Nyt näkyy jälleen Fusion Fuelina, ja kurssikin on oikein. Better luck this time? (Nordnet)

Mitä sillä nyt väliä jos yks päivä menee tämmösessä hypelapussa ohi. Eiku… Kurssi putoskin 20% etkä pysty tekee mitään :rofl:

1 tykkäys

Tänään sentään mennyt toimeksianto läpi Nordnetilla, mutta kauppaa ei tule vaikka on myyty omaa tarjousta kalliimmalla. Mikähän siellä mättää.

4 tykkäystä

Pareto Securitiesin pitämässä konferenssissa huomenna pitäisi olla Fusion Fuelin porukkaa puhumassa. Mielenkiinnolla kyllä odotan, mitä 28.1 kerrotaan. Etenkin kiinnostaa tämän vuoden näkymät ja miten projektit ovat edenneet. Liikevaihtoa pitäisi tänä vuonna alkaa kerääntymään jo. Jos verrataan Fusion Fuelin arvostusta muihin vetyveljiin, niin aika paljon ollaan vielä jäljessä ja yritys tuntuukin menevän suuren tutkan alla, vaikka ainakin omassa salkussa on tuotto jo päälle 100%. Ehkä lisätiedot projekteista ja päivitetyt ennusteet auttaa tässä?

2 tykkäystä

Itsekkin odotan tuota investor daytä. Kurssi näyttää kivasti piristyneen viime aikoina. Muistaakseni tämä pyöri ennen yhdistymistä +40$ hinnoissa. Teknisesti vahvaa tukea 20 ja 18 tasoilla mikäli alempaa lähdetään hakemaan tukea. Ylöspäin taivas onkin auki :wink:

Muistat väärin.

Niinpä muistinkin, pahoittelut. Tuossa pari viestiä ylempänä oli jotain +40 kauppoja silloin vaihdon yhteydessä. Fusion Fuel - uusiutuvien 2-in-1 - #15 by Nalle2
Ei näy graafeilla tosin joten ne voinee jättää omaan arvoonsa.

3 tykkäystä

Pidän positiivisena että uusia projekteja kehitteillä. Itselle jäi auki mistä rahoitus jos vaatii sen 270M$… Kenties EU elvytyksestä jotain valuis näihinkin :slight_smile:
Kai tämä kuitenkin on uusi juttu niiden listautumisaikaisten suunnitelmien päälle.

2 tykkäystä