Gamestop (GME) - Cant stop, Won't stop, Gamestop

Eiköhän siellä ole isoilla pojilla joku ässä hihassa, jolla saadaan close pudotettua johonkin 319.xx hintaan :frowning:

Hahahhaha, eeppistä viuhutusta. Taitaa nuo halvat optiot hävitä nopeasti parempiin suihin (tosin joo, 1 optio = 100 osaketta = ~32000 taalaa että ihan jokapoju ei tuota voi vetästä)

2 tykkäystä

Niin siis kuvittelisin että siellä oltaisiin strategien kanssa varauduttu erilaisiin skenaarioihin, mistä me tiedetään ettei riittävän iso osa vapaana olevasta floatista ole jo jonkun kaveri instikan taskussa.

Haluaako mikään toinen instituutio sotkea lusikkaansa tuohon soppaan vaikka olisi kaverin muroista kyse? Noita syynätään vielä pitkään viranomaisten toimesta niin tuossahan hankkisi vain omalle putiikille ongelmia. Näin sen itse näen.

Jos tämä ei olisi näin paljon julkisuutta saanut niin sittenhän tuo skenaario olis mahdollinen varmastikin.

Minä olin kuvitellut, ettei tuo “viisas raha” alunperinkään olisi hankkinut itseään tällaiseen liriin. Mutta kuinkas kävikään. Mutta olet oikeassa, eihän me mitään tiedetä.

Todennäköisesti valas vie ja tämä on sitä viihdettä josta pitää maksaa. Mutta elämä on.

2 tykkäystä

Oli rahaa painaa mutta ei enää yli 330. Vähän niin kuin olisi lätkän mm finaalia seurannut

8 tykkäystä

On kyllä mahtavaa viihdettä ollut koko illan, kiitos kaikille! :slight_smile:

8 tykkäystä

Intensiiviset viimeiset minuutit (ja viimehetken “tahtoo ostaa” moment)

:gem: hands, ens vikkoa odotellessa!

5 tykkäystä

Oliko jo täällä?

C Oviedo

@JCOviedo6

Over 8,000 next week $800 calls in $GME have traded today. This is over $60mm in premium. Which hedge fund keeps trying to gamma squeeze the stock? This is not reddit vs. the hedge funds. This is one set of hedge funds against another.

5 tykkäystä

Sherwoodin metsä taitaa saada Nothinghamin sherifin vieraakseen

1 tykkäys

Valaiskaas tyhmää, miksi tämä 320 dollarin raja olisi Iis jotenkin merkittävä? Eikös nuo shortit (ainakin osa) eräänny jokatapauksessa?

Hienosti pysyttiin pitämään taso!:smiley: Itse ei enää omista GME kun osui eilen tiukkaan stoppariin. Olis kyllä ollut hyvä keskihinta nykykurssiin nähden. Onkohan AMC lainkaan sama homma tiedossa, kun sulki +13$(?)

1 tykkäys

After hours tulee jännä. Vasta -8% pulkassa. Tarttis vähän valaita hakemaan hintaa takaisin ylös. Kansainvälisesti katosi juuri iso osa potentiaalisista ostajista ja jenkeissäkin on monella välittäjällä rajoitetut AH/PM.

Braus UK on Twitter: “There is a massive volume of ITM calls at $320, so short sellers have waited till EOD to launch an attack and make these calls unusable. They’re using massive sell-offs to sink the price and scare off investors. This dip is temporary, rocketing up if people just HOLD! $GME #HOLD https://t.co/81LOwqOAxZ” / Twitter

1 tykkäys

Pitäisi moiset “panokset” olla julkista tietoa. :frowning:

1 tykkäys

Siellä oli hirveä kasa 320 taalan call optioita, jos tänään close alle 320 niin ne olisi erääntyt arvottomina. Nyt ne ovat ns. ITM ja voit kuvitella mitä niillä rahoilla tehdään seuraavaksi.

Sanon suoraan että en ole tämän alan asiantuntija, @DayTraderXL varmasti osaa kertoa tarkemmin mitä tarkkaan ottaen tapahtuu mutta ymmärsin että call optioiden omistajat saavat ne suoraan rahana eikä call optioiden liikkeellelaskija joudu erikseen hommaamaan noita osakkeita markkinoilta

3 tykkäystä

Riittääkö noissa että suljetaan markkinan normaaleina aukioloaikoina päälle hinnan vai extended hours mukaanlukien?

Tuntuu, että tuo 320 oli enemmän kyse “oman lätkätiimin kannatuksesta” kuin suoranaisesta tuotosta itselleen. Ja onnistuttiin (ainakin oman tiimin puolesta :rocket: ). :slight_smile:

1 tykkäys

Kauppa on kiinni nyt

2 tykkäystä