Osakesijoittaminen

Genius Brands - lasten "Netflix" 15.6. alkaen

Tehdään sitten oma ketju tälle jenkkiosakkeelle (GNUS) :smiley: jos haluaa vauhtia ja hengenpidätystä. Osake pyörii ja hyörii tällä hetkellä jopa -66% tai +100 % vartin välein (E: Tuo yhden päivän hurja vuoristorata johtui ammattishorttaajafirman toimista - rauhoittui sen jälkeen).

Genius Brands avaa siis lasten “Netflixin” 15.6.2020, nimeltään Kartoon Channel, ja kokonaisuuteen kuuluu ilmeisesti useita kanavia, joista Netflix/Disney+/HULU -tyylinen on vain yksi.

Firman taustajoukolta löytyy takataskusta pikkuleffoja kuten The Lion King ja Frozen.

(Otsikkoa voinee tarvittaessa tarkentaa)

E:
Toimitusjohtaja on myös läheisissä väleissä erään Warren Buffettin kanssa. Buffett on myös ollut hänen mukana tekemässä sijoitusohjelmia lapsille suunnattuna:

Ja Geniuksella on myös oikeudet Stan Leen viimeiseen käsikirjoitukseen(?), jonka Disney varmasti haluaisi ostaa ihan kivaan hintaan.

Stan Lee’s Superhero Kindergarten is one of the very last properties created from the gifted mind of the great Stan Lee. He collaborated on it with another icon, Arnold Schwarzenegger,

Jenkeissä kun korona vielä kiertää aktiivisesti, niin lapset ovat kotona katsomassa ilmaista (mainoksin tuettua) kanavaa, jonka Llama Llama -ohjelma on jenkeissä ilmeisen suosittu. Sitten kesän jälkeen tuleekin joulumarkkinat, jossa Geniuksen leluja menee varmaan pari kaupaksi.

8 tykkäystä

Iha huikeeta!! Näitä lisää. Itellä tarjous vetämässä. Toiv ei ala nousee enne ku saavuttaa sen…

Edit. Ai että läpi men! Tää menee pitkää long. Kattoo ens kerra tota salkkua vuonba 2022. Kerää vähä mustikoita ja jormailee. Taidanpa riipasta puhelimen seinää… Sellanen 8-10 pska firmaa salkussa. :drooling_face::see_no_evil::chart_with_upwards_trend::chart_with_downwards_trend::fire:

1 tykkäys

Kiitos ketjun aloittamisesta :slight_smile:

HUH, todellakin vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut/tarjolla. Parina viime päivänä jo kaupankäynti lopetettu liiallisen volan takia. Firmahan oli jo menossa nurin vähän aikaa sitten. KK:n tuotto ollut vaatimattomat 2000% tms.

Mielelläni luen muiden mielipiteitä, itse kyllä aion seurata mielenkiinnolla tätä :roller_coaster: a, ja mukana vaunussa toki :upside_down_face:

Millaset riskit tähän sisältyy? Kuitenkin 2000% tuotto kuukaudessa niin saattaa kai se äkkiä livahtaa 50% alas ja pysyä siellä? Onko tästä jotain analyysiä ja vähän tavoitehintaa tarjolla missään?

1 tykkäys

Hyppäsin tähän hulluuteen mukaan 6,20$ kohdilta… tarkkaillaan ja tankkaillaan lisää alempaa jos tarve :sunglasses:

Tänään 3 ostoa tähän. Ensimmäinen meni ihan reisille Nordean kanssa sekoillessa kiireessä ja typottaessa summie, eli ihana 11.4$ :smiley: Seuraavat sitten osivat vähän paremmin, eli 6,2 ja 6,5$ (harmittaa, kun Nodean järjestelmän takia meni alle 5$ paikka sivuun).

Hiukan ehti tähän jo tutustumaan tarkemmin ja täytyy kyllä sanoa, että aika vakuuttavan oloista homma kyllä on, vaikka kyllähän tuossa riskejä vielä löytyy. Ihan jo siistä syystä, että Stan Lee oli aivan kuningas ukko, pitää tässä jo olla mukana kunnioittamassa mestarin viimeistä työtä :slight_smile:

1 tykkäys


Pakollinen varoitus, kun osui ketju silmään. Jokainen tietysti tekee omat taustatutkimukset hintatasoista.

11 tykkäystä

Suurin kysymysmerkki on, onnistuuko kanava saamaan asiakkaita riittävästi. Todennäköisempää on, että saavat ohjelmat muiden tarjontaan kuten aiemminkin, mutta se taas ei puolla nykyistä arvostusta.

Nykyisellä arvostuksella ei tosiaan ole hirveästi tekemistä fundamenttien kanssa. Jos tänään ei olisi tullut S-3 filingia niin olisi kurssi voinut ponnistaa todella korkealle. Uskon yhtiön tarinaan ja pitkän aikavälin potentiaaliin, mutta kyllä tämän kanssa saa nyt varovainen olla.

Meno on nyt ollut sen verran hurjaa, että eilen kevensin 6% omistuksesta noin 7,8€ hintaan ja tänään myös 6% 11,30€ hintaan. Kylmä hiki kyllä valui kuin kurssi sitten droppasi pahimmillaan alle 5 euron pian myynnin jälkeen. 88% osakkeista kuitenkin vielä salkussa.
Kurssi droppasi tästä syystä, joka oli siis kotiläksynsä tehneille tiedossa. Näytti jenkkifoorumin perusteella tulleen isolle osalle yllätyksenä.

Kannatta lukaista viimeisimmät shaholder letterit jos yhtiö kiinnostaa
https://www.gnusbrands.com/news-media/press-releases

tässä on uusin toimarin haastattelu.

Itse uskon, että muutaman vuoden päästä realistinen skenaario on että joku isompi ostaa tämän pois. Toimari puhuu aika paljon alan kaupoista, josta voi vetää johtopäätöksen, että se on mahdollinen päämäärä.

1 tykkäys

Noh noh älä tuu tänne pilaa bileitä juuri kun alkoi olla mukavaa! eihän tämä voi laskea tälläisen rallin jälkeen eihän? :thinking::wink::see_no_evil:

1 tykkäys

Pre-Market näyttää 5.44 eli abt 20% alas. Elämme jänniä aikoja :grinning: Ostohousut jalkaan? :thinking:

Volatiilia menoa näyttäisi olevan, tällä hetkellä pre-marketissa 6,60$. Vähän kun firmaan perehty niin aika kovan luokan kaveri näyttäisi toimarin pestillä istuvan, unohtamatta Stan Leen tuotantoon sekä W.Buffetin kanssa “yhteistyössä” väsättyä sarjaa. Tässähän pitäisi varmaan itse alkaa katsomaan kyseistä “Warren Buffet’s Secter Millionaires Club” -sarjaa, ehkä siitä oppisi jotain. :smiley:

1 tykkäys

Onkohan tänäänkin vuorossa eilisen kaltaista halttausta, vai olisko shorttarit sun muut jo tehneet tuhonsa.

Mitä Yahoo Financen keskusteluita luin jonkin verran, niin puhuivat ettei shorttaajilla enää ole “ammuksia” jäljellä. Oliskohan se myös syynä miksi osake oli aika tasaista viivaa puolenpäivän (USA) jälkeen.

Ja lisää siitä Citron Researchistä, joka ilmeisesti oli tuon eilisen vuoristoradan takana:

“What a complete joke. Cheap stock about to flood the market. This is child’s play.”

1 tykkäys

Väitätkö siis tosissasi, että yksi lyhyeksimyyjä voi aiheuttaa kurssiin tuollaista käytöstä? Eilisen kurssivuoristorata ei perustu mihinkään muuhun kuin FOMOon sekä paniikkimyyntiin.

Törmäsin tähän osakkeeseen MIka Hyttisen videoilla. Rupesin tutkimaan yhtiötä enemmän.

Ensimmäiset ostot 2,60 usd kurssiin ja viimeiset 0,20 usd.

Lopulta lappuja oli kuusinumeroinen määrä. Kahden viimeisen päivän aikana olen myynyt suurimman osan ja jättänyt neljäsosan keskihinnalla 0,27 usd.

Näitä en tule myymään alle 15 usd. Näen yhtiössä valtavan potentiaalin, jos kaikki onnistuu. Tosin riskiä piisaa. Hyvin todennäköinen yrityskaupan kohde kyseessä.

15 pv uuden kanavan julkistus globaalisti. Mukana touhussa mm. Alibaba ja Amazon.

SK julkaistaan ensi vuonna jolloin homma voi lähteä lapasesta.

[https://www.youtube.com/watch?v=Vveb-NDYYpE]

Jos tippuu alle 5 usd niin saattaa olla erittäin hyvä tilaisuus päästä kiinni konseptiin.

image
Ei ole paljon shortteja tosiaan jäljellä, tämä IB:ssä. Lainauskorko ihan kohtuullinen, rajoittanee pidempää positiota jonkin verran.
Citron löytää kyllä kohteensa ja vaikka näistä ammattishorttaajista on mitä mieltä tahansa, välillä niissä on ihan totuuden siemeniäkin joukossa. Kyllähän toi liikevaihdon ja market capin suhde on mieletön, oli sitten tilanne muuten mikä tahansa.

2 tykkäystä

Niillä on näköjään pitkä track record, jolla firmojen arvo putoaa puoleen tai joutuu jopa lakitupaan:

1 tykkäys

Myin just kaiken pois. Markkinoilla hyvä veto päällä, ja gnus ei lennä, vaan tippuu. Wanhana oppii, että parempi ostaa nousevaa kurssia kuin putoavaa puukkoa. Varmasti lentoon pääsee vielä mukaan, jos on tulossa. Nim. AA, Delta ja UA tarjonneet jo 50% kk:ssa voittoa :sunglasses:

1 tykkäys

Onneksi olkoon voitoista :slight_smile:
Näiltä tuli ihan mielenkiintoinen sijoittajakirje:
https://ir.gnusbrands.com/press-releases/detail/1066/genius-brands-international-inc-issues-shareholder-letter

1 tykkäys