Hims&Hers - Kolmessa vuodessa kannattavaksi

Hyvää pohdintaa, vaikka en itse missään nimessä ole käsi myyntinapilla. Tosin tein uusista tuloistani merkittävän uuden sijoituksen Tecnotreehen, eli en ole täysin all in juuri nyt.

Arvostuksesta sanoisin että ei ole paha vieläkään. Forward P/S on 2,4 mikä yleensäkin kasvavalle firmalle vähän alakanttiin, mutta Hims tyyppiselle nopeasti kasvavalle firmalle reilusti alakanttiin. Ja noi ennusteet kasvusta on kans alakanttiin. Kuten sanoit, kun kasvun ajureihin tulee boostia niin twin engine, tosin omasta mielestä triple engine. Sanon tämän siksi, kuten olen ennenkin perustellut, että markkina on niin järjettömän suuri ja sekin kasvaa koko ajan todella vauhdikkaasti, että jotta Hims edes saa kohtuullisenkin siivun markkinoista, kasvun on kiihdyttävä. Samaan aikaan nykyisten tuotesarjojen laajennus sekä uusien avaus… Kasvun ajureita on niin paljon, että tärkeintä firman kannalta on nyt vain hallita se hyvin.

Kaiken kasvuhypen unohtaen, palaan siihen Seligsonin teksteistä oppimaani asiaan, joka on minulle tärkein tekijä yhtiöitä arvioidessani: laadukkaaseen johtoon. Se on syy, miksi löysin Himsin eikä mikään muu, vasta alkuposition jälkeen olen ymmärtänyt sen mitä he ovat saaneet aikaan ja suunnittelevat tulevaisuuteen.

12 tykkäystä

Pari juttua:

Citi pudotti suosituksen kurssinousun vuoksi Buy → Hold mikä ehkä aiheutti laskua tänään ja tietysti voittojen kotiutusta mukana. Ainut vaan että Citi nosti tavoitehintaa neljällä taalalla 16 → 20 mikä on vähemmän kuin nousu tähän hetkeen perjantain päätöskurssista (n. $2,5). Siitä juttua alla.

Toinen oli tää video jossa hyvää pohdintaa missä mennään. Muutenkin avaa hienosti mistä Hims liikeideassa on isossa kuvassa kyse / miten Hims asemoituu markkinassa.

11 tykkäystä

Novo Nordisk kohtaa yllättävää kilpailua amerikkalaiselta verkkoalustalta Hims & Hers, joka aikoo tuoda markkinoille kotitekoisen version Novon suositusta laihdutuslääkkeestä Wegovystä. Yhdysvaltain lainsäädäntö sallii apteekkien valmistaa omia versioitaan lääkkeistä, kun alkuperäistä tuotetta on saatavilla rajallisesti. Tämä on tilanne Wegovyn kohdalla Yhdysvalloissa, missä Novo Nordisk myy 160 000 reseptiä viikossa. Novon toimitusjohtaja Lars Fruergaard Jørgensen on huolissaan näiden kotitekoisten tuotteiden laadusta ja turvallisuudesta.

Samanaikaisesti on käynnissä keskustelu Wegovyn hinnoittelusta Yhdysvalloissa, jonka katsotaan olevan kohtuuttoman korkea verrattuna Eurooppaan. Yhdysvaltalainen senaattori Bernie Sanders on kritisoinut Novoa siitä, että yhtiö hyödyntää Yhdysvaltain rikkinäistä terveydenhuoltojärjestelmää korkeilla hinnoilla. Hims & Hers aikoo myydä omaa versiotaan 200 dollarilla kuukaudessa, kun taas Wegovyn hinta voi nousta jopa 1 350 dollariin.

https://www.berlingske.dk/business/novo-faar-konkurrence-fra-uventet-kant-hjemmeblandede-produkter-i-usa

25 tykkäystä

Mukavasti on vaihtomäärätkin kasvaneet tässä viime aikoina, joka varmasti auttaa kurssi nousussa. Kova on hype näiden laihdutuslääkkeiden ympärillä ja toki ihan aiheesta.

4 tykkäystä

Aika näyttää, miten tämä parin viikon takainen Weight Loss uutinen vaikuttaa Hims markkinointikustannuksiin. Uskon että kahdella seuraavalla kvartaaliraportilla näkyy luvuissa. Vaikuttaisi olevan ilmaista mainosta.

On se jännä miten nopeasti tuloksia on saatu (toki työtä taustalla on tehty jo kauan ennen viime syksyn Weight Loss kategorian lanseerausta). Mutta ottaen huomioon kuinka uusi peluri tässä kategoriassa Hims on, Guggenheim pitää sitä johtavana toimijana:

"we believe Hims & Hers’ trusted brand and scaled affiliated pharmacies position the company to be a leader in the compounded weight-loss category.”

13 tykkäystä

@LA_stevens_ jakoi X:ssä firmansa analyytikon @RahulSetty_ kirjoittaman artikkelin. Pointti on siinä, mistä alla oleva kuva kertoo, että puolella amerikkalaisista on vaikeuksia päästä GLP-1 tuotteiden piiriin - ovat liian kalliita. Eli HIMS:n kustannustehokas koneisto, tehokkaat jakelukanavat ja edullinen tuote ovat nyt lyömätön yhdistelmä tyydyttämättömään GLP-1 kysyntään.

L.A. Stevens (lastevensinvestments.com)

20 tykkäystä

https://x.com/Samuel947117225/status/1800118997733757071?t=yGRM2b5Ei_yIYaIJ1Jd0Bg&s=19

8 tykkäystä

Ei ihan Super Bowl, mutta melkein. Saa nähdä, mitä tulee tuo $100 000 000 GLP-1-lisämyynti vaikuttaisi minusta hyvin realistisesti rikottavalle tavoitteelle jo lähitulevaisuudessakin. Ehkä se on sellaiseksi helpohkoksi välitavoiteeksi tarkoitettukin.

7 tykkäystä

Forbesin juttu (tuossa alla) on jo meille hyvinkin tuttua tarinaa siitä, että FDA-hyväksymät laihdutuslääkkeet ovat käsittämättömän ylihinnoiteltuja USA:ssa. Forbesin mukaan Euroopassa hinnat ovat 1/10 USA:n tasosta. Jutussa oli myös hyvä näkökulma siitä, että “shortage” ei välttämättä tarvitse aina tarkoittaa sitä, että tuote olisi loppu. Jos se on ylihinnoiteltu, niin silloinkin se voi olla kansalaisen näkökulmasta loppu.

Minusta tuntuu, että laaja pörssimarkkina ja isot sijoittajat odottavat sitä, että FDA ilmoittaa että “shortage” on ohi ja ns. tarvikekauppiaat, kuten HIMS, joutuvat vetämään omat tarviketuotteensa pois. Tulevaisuus näyttää miten käy. Mutta isossa kuvassa USA:n vakuutuspohjainen terveydenhuolto tuskin tulevaisuudessa palvelee koko kansaa. Vakuutusmaksut nousevat lääkejättien hinnankorotusten perässä. HIMS on erinomaisessa positiossa disruptoimaan USA:n terveydenhuoltuoa. Riippumatta siitä, miten HIMS:n tarvike laihdutuslääkkeen pidemmälle tulevaisuudelle käy.

Wegovy, Ozempic Are Overpriced By 400-500%: Here’s A Speedy Solution (forbes.com)

11 tykkäystä



Kategoria: Medical
Maa: USA
Alusta: App Store


WSJ: The War Over Cheaper Ozempic Won’t End Well for Some Investors

“Hims & Hers claims that even when drugs such as semaglutide (the active ingredient in Ozempic) are removed from the FDA shortage list, it could keep selling them. “Compounding has existed for decades and is not limited to medications subject to a shortage,” a company spokeswoman wrote.”

“Brunner elaborates on how that could work in practice: A prescriber could add Vitamin B6 or Vitamin B12 to semaglutide to prevent nausea or they could request a formulation of the drug that is delivered under the tongue, which is different from the injectables marketed by the companies, he argues. “That’s not essentially a copy of an FDA-approved drug,” he says.”

8 tykkäystä

https://x.com/hntrbrkmedia/status/1806295095295013267?t=5gpSQ-XjK0R4iRNjXLSx2w&s=19

Shorttirapsa.

10 tykkäystä

A new kind of activist journalism: Hunterbrook investigates corporations (and hopes to make bank trading off its reporting)

Yllä oleva otsikko täältä, jossa Hunterbrookista hieman juttua:
A new kind of activist journalism: Hunterbrook investigates corporations (and hopes to make bank trading off its reporting) | Nieman Journalism Lab (niemanlab.org)

Eli Hunterbrook on ihan klassinen shorttaaja. Tekee oman tutkimuksensa, sitten shorttaa osakkeen ja pyrkii tekemään isot rahat. Kuvaan kuluu löytää isoja ongelmia, huonoja ihmisiä yhtiön taustoista.

Minusta nämä shortit kuivuvat nopeasti kokoon. Mutta kestää tovin, että kurssi kerii takas lähtötasolleen.

Se piti vielä sanoa, että aika itsemurhaa shortata HIMS:iä kun korotkin laskee syksyä vasten. Noille shorttaajille voi käydä huonosti.

shorttirapsa:
Hims & Hers Selling GLP-1 Injection That’s Not FDA Approved, From Shady Supplier — And Won’t Make You Talk to a Doctor to Get It - HUNTERBROOK (hntrbrk.com)

10 tykkäystä

Eli ihan sontaa, minkä tarkoituksena johtaa sijoittajia harhaan ja nauraa matkalla pankkiin.

Ostan lisää josko tulisi hinta vielä hieman alas.

1 tykkäys

K Health on amerikkalainen start-up, perustettu 2016 ja sai juuri kasaan viimeisimmän rahoituskierroksensa 50 miljoonaa ja sillä on nyt kerättynä 900 miljoonaa. Osa jo varmasti poltettu. Yhtenä sijoittajana bolivian-amerikkalainen Marcelo Claure.

En ole kaivellut K Healthin asiakasmääriä, mutta kiinnostavaa oli siis se, että K Health yrittää tehdä ihan samaa kuin HIMS. Eli tarjota 24/7 perusterveydenhuoltoa, hyödyntäen AI:ta ja etävastaanottoja.
Laitan loppuun pari linkkiä, videon ja tekstin, joissa K Healthia käsitellään.

No miksi nostin tähän? Siksi, että näemme kuinka hyvin HIMS on edennyt. HIMS on perustettu 2017. HIMSin kassan koko oli isoimmillaan SPAC IPO:n jälkeen 9/2021 n. 252 miljoonaa.

Minusta on hyvä, että näitä telehealth&AI yhtiöitä on - markkinaa pitää kasvattaa.
Nyt tulee ihan perustelematon oma mielipide, on mukavampi sanoa suoraan kuin sinnepäin. Loin käsitykseni vain noiden kahden ao. lähteen kautta. Mutta siis: K Health toimii vakuutusjärjestelmän kautta. Hyvä homma, koska sillä menee “ikä ja terveys” oman potilastietojärjestelmänsä kanssa, kun se yrittää tehdä siitä vakuutusyhtiö yhteensopivan. Koska maailmasta ei saa sellaista potilastietojärjestelmää, joka on sekä vakuutusyhtiö yhteensopiva, että tukee potilaan hoitoa korkealla käytettävyydellä. Toiseksi, K Health tarjoaa ei-vakuutetuille chat mahdollisuutta alle “copay” hinnan. Hyvä homma, mutta chat pitäisi sitten johtaa hoidon tarpeen arviointiin ja hoitopoluille. Taas tarvitaan vakuutusta. Tämä kohta on siis aika hapuilua. Kolmas pointti, HIMS on vienyt itsensä pörssimarkkinoiden raadeltavaksi 250 miljoonalla. K Health taasen pilotoi toimintaansa 900 miljoonan kassalla. Tietenkin kova paine hioo paremmin, ja minulle HIMS on näistä kahdesta selvä voittaja.

Claure Bets on AI Startup K Health at $900 Million Valuation - YouTube
K Health’s Latest Funding Round Brings the Primary Care AI Startup to $380M Raised - MedCity News

14 tykkäystä

Tunnelman muutosta suhtautumisessa Himsiin kuvastaa nämä analyytikoiden revisiot, kuten viime torstaina tullut TD Cowenin $15 → $25

Perusteluissa mainitaan compounding formacies kevyempi sääntely fda:lta samoin kuin niiden merkitys esimerkiksi GLP-1 saatavuuden parantamisessa.

7 tykkäystä

Enää kolme viikkoa ja kuullaan miten Weight Loss on lähtenyt vetämään.

Guidance:
Revenue 292 - 297 $M
AEBITDA 30 - 35 $M

Arvelen että liikevaihdon osalta mennään heittämällä yli, noin 305-310 $M

Erittäin hyvillä mielin odottelen samalla kun nautin vaan kesästä. Oma possa kasvanut melkoisesti hyvän kehityksen ja uusien sijoitusten myötä.

2021 löysin Himsin kun etsin tenbaggeria. Mietin vaan että onko se vieläkin potentiaalinen tenbaggeri? Dudum sanoi juuri että tavoitteena on kymmeniä miljoonia tilaajia nykyisen 1,7 miljoonan sijaan. Aika näyttää…

18 tykkäystä

Truist Securities päivitti analyysin ja nosti tavoitehintaa $13 → $23

He odottavat myös $15M ylitystä Q2:lle mutta pitävät Hold suosituksen koska näkevät riskejä 12-18kk jaksolla erityisesti GLP-1 myynnin suhteen.

3 tykkäystä

Shorttipuolella ilmeisesti hieman tuskainen tilanne
Hieman näyttäisi markkinan manipulaatiolta :thinking:

https://x.com/FaxorWeb/status/1814329896627327237
image

https://x.com/galacticbarrier/status/1814333003562131764
image

Erääntyvissä optioissa tänään max pain on 20$ kohdilla, joku taisi haluta käyttää kurssia tuon alle.


Lähde: Marketwatch

No, otin aiemmin 23,13$ myydyt takaisin 19,99$ :grin:

10 tykkäystä

Oli huhuissa jotain perää, tosin “inquiry for information” ja ei tarkempaa tietoa, mistä on kyse :man_shrugging:

Hims & Hers Says ‘Voluntarily Cooperating’ With FTC Inquiry

By [Madison Muller]
(Bloomberg - Are you a robot?)

July 19, 2024 at 7:41 PM UTC

Hims & Hers Health Inc. is cooperating with an inquiry from the US Federal Trade Commission for more information.

“We support the FTC’s mission to protect customers and we strive to ensure best practices in everything that we do,” a spokesperson said in an email to Bloomberg. “We are voluntarily cooperating in responding to an FTC inquiry for information.”

The company declined to detail what the probe is about.

5 tykkäystä

Käsittääkseni FTC on amerikkalainen kuluttajan etuja puolustava virasto. Hims ainakin antaa ymmärtää että he ovat kuluttajan puolella ja siten tekevät yhteistyötä. Tietysti, kuuluukin sanoa niin ja uskon että se pitää paikkansa.

FTC:n sivuilla voi myös tehdä ilmiantoja. Ei ole uutinen että Hims nyt astui jonkun varpaille tuodessaan GLP-1:n markkinoille.

Olen luottavaisin mielin, justiinsa keväällä nimitetty Anja Manuel Domestic Regulation Advisor mukana. Asiat on mietitty.

Uusin nimitys onkin Novo Nordiskiltä:

14 tykkäystä