Hyväntekeväisyys

Kiitos Sami! Tämä on erinomainen idea. Kampanja luo yhteisöllisyyttä ja mahdollistaa hyvän tekemisen samalla! Hienoa! Toivottavasti tavoite saavutetaan ja se ylittyy. :slight_smile:

12 tykkäystä

Upeeta​:bangbang:Nyt vaan kaikki mukaan​:santa:t3::santa:t3:Osallistuttu!

Ps, kaffehuoneen jaosta puuttuu linkki, mitäs ootte mieltä, haastetaanko esim tuttuja nimimerkkejä foorumilta jne että saadaan homma mehevästi pyörimään ja näkyväksi poppoolle?

9 tykkäystä

Mahtavaa että otit asian hoitaaksesi @SamiK ! :partying_face:

Alusta on mukavan helppokäyttöinen ja lahjoitusten tekeminen vaivatonta. Nyt on kyse enää näkyvyyden hankkimisesta! :santa:

Mikäli tämä keräys onnistuu, voisimme ensi vuodeksi alkaa organisoimaan lahjoitustoimintaa hyvissä ajoin ja mm. äänestää lahjoituskohteesta. :sunglasses:

19 tykkäystä

Erinomaista! Joulupataan lahjoittaminen on itsellä ollut jo pidemmän aikaa joulun alla perinteenä, useampaan eri keräykseen nakkaillen. :smiling_face_with_three_hearts:

10 tykkäystä

@Verneri_Pulkkinen saanko luvan pinnata tän vai mitä ajattelit? Tää oli kova idea! Kiitos tästä kaikille jotka oli tätä suunnittelemassa :smiley:

25 tykkäystä

Mä kiinnitin tän nyt joulukuun puoleen väliin asti :slight_smile:

26 tykkäystä

Pitäisikö tälle tehdä oma pinnattu ketju (esimerkiksi Inderesin Joulukeräys 2021 tjsp.), jossa olisi vain esittelyt Joulun lahjoituskohteista ja linkit minkä kautta voi tehdä lahjoituksia. Täällä voisi olla keskustelut hyväntekeväisyydestä ja muu organisointi! Voi olla että jengi ei löydä tästä ketjusta lahjoituslinkkejä :sweat_smile:

19 tykkäystä

Toi on oikeastaan hyvä idea. Mä poistan ton pinnauksen ja Verneri voi raapustaa huomenna “hyvällä suomella” yhen ketjun aloituksen ja pinnataan se :slight_smile:

15 tykkäystä

Siihen ketjuun vielä se, ettei voi kuin Valvojat muokata/postata :slight_smile: Sitä ketjua voinee sit käyttää jokavuosi.

kuva

Tonttu jo rikki! Hyvä me :muscle:

23 tykkäystä

Jaaha, homma lähtikin jo rullaamaan ja avustuskohteet selvillä. Ihan mahtavaa :hugs:
Nyt vaan kaikki mukaan!

26 tykkäystä

Puolet jo kerätty! Vielä ehtii mukaan🥰

https://oma.pelastusarmeija.fi/joulupata-2021/12-5318

15 tykkäystä

Jokainen yksittäinenkin euro on tärkeä, olen melko varma joku läjäyttää tuonne vielä oikein ison potin. :slight_smile:


Tässä oli muutamia poimintoja sen enempiä miettimättä, käykääpä lahjoittamassa ja lähettämässä terkkuja! :slight_smile: :+1:

30 tykkäystä

Joo toi potti ylitetään, taatusti tenbäggeri :grin:

9 tykkäystä

Onnistuihan se, hieman hämäsi se, että missä vaiheessa terveiset jätetään, mutta ikkuna niille aukesi vasta maksusuorituksen jälkeen.

Tavoitehan oli tuo 5000 euroa, mutta kai keräys on kuitenkin auki senkin jälkeen vuoden loppuun asti!? Tässähän ehtii vielä monta kertaa lahjoittamaan :slight_smile:

9 tykkäystä

Ja voihan sitä summaa vielä muokatakin!

Uskomattoman hienoa, että porukka lähtee mukaan!

13 tykkäystä

Pieni positio avattu. Kiitos kaikille järjestäjille ja hieno ele yhteisöltä :clap:

11 tykkäystä

Huikeeta nähdä tuttuja nimimerkkejä keräyksessä :fire: lisää vain ja kaikki mukaan

10 tykkäystä

Merkitty! :blue_heart:

Hienoa, kiitos kaikille!

8 tykkäystä

Kävin pikkusumman laittamassa. Taisin aikaisemmin topikissa mainostaa joulupatakeräyksen olevan isolla marginaalilla paras kaikista keräyksistä, jonne tulee lahjoitettua säännöllisesti, joten oikeaan osoitteeseen oli keräys avattu

10 tykkäystä