Hyzon Motors - Vetyvallankumous raskaalle liikenteelle

No tämähän se, varmaan iski rapsakat voitot shorttaamalla tonne 6$ pintaan ja nyt on uudelleen kyydissä ylös. Voin melkein vannoa että näin on.

9 tykkäystä

Menee jo Hyzonista ohi, mutta shorteilla on kyllä ihan validi funktio markkinoilla. Toki nyt sitten eri asia, jos koko raportti on ihan huuhaata ja hyökkäys nopeaa pikavoittojen tavoittelua, mutta kyllä sieltä on löytynyt ihan kunnon matopurkkejakin ja oikeita paljastuksia.

4 tykkäystä


Weekly on erittäin huono TA:n näkökulmasta, enkä koskaan ostaisi tällaista kohdetta.

Daily ei ole sen parempi

Tukea pitää hakea 1H tasolta, jossa tehtiin eilen trend change. Aika tyypillinen bottom fish tilanne. Tästä hakisin itse ostopaikkaa TA:n näkökulmasta. Noustiin ema12 päälle, mikä on aina treidaajalle tärkeää.

Jos tähän yhdistetään daily volume (green day eilen), niin pitää löytyä shorteilta paljon voimaa, jotta tämä enää putoaisi. Olen avoimesti raportoinut omat lisäykset/hinnat, jotta ei tule epäselvyyttä siitä, miten itse näen tilanteen. Tämä on toistaiseksi “screaming buy” omassa pelikirjassa ja en todellakaan ole ostoissa hakenut pohjia puhtaasti TA:lla, koska tässä ei sellaista kukaan pysty määrittelemään. Olen isosti jo sisällä ja varmaan keventelen vähän tuolla 9-10 tasolla, kun sinne päästään.

58 tykkäystä

DCRB oli vielä siihen aikaan kun oli “teoreettisesti” noita kovia nousuja deSPACissa. Mutta tässä (ja muissa) se meni “vähän” erilailla kuin VTIQ → NKLA :smiley:

8 tykkäystä

The companies said this fund aimed to reach 1.5 billion euros ($1.74 billion), and had already secured initial commitments of 800 million euros.

Laitetaan nyt tänne kun Totalin kautta Hyzon kytkös

15 tykkäystä

100% ostosuositus robinhoodissa

30 tykkäystä


No eihän näillä mitään väliä ole, mutta laitetaan paremman uutisen puutteessa tänne, niin pysyy hyvä mieli yllä. Kuvassa suositukset Yahoon puolelta. Tuossa ei ole vielä sitä tuoreinta kolmenkympin targettia, enkä tiedä, tuleeko koskaan. Millä lie meriiteillä pääsee Yahoon analyytikkolistalle :man_shrugging:t3:

Edit: Lisäilen tähän, niin ei mene ihan täysin spämmäämisestä ketju pilalle ja banaania poskeen… Komee rekka s. 13

11 tykkäystä

Siinä on aika tiukat kriteerit, kun esim. vielä pienemmän paperin, Voxturin kohdalla valtaosa pitkään linjoilla olleista suosituksista puuttuu :slight_smile:

4 tykkäystä

Ilmeisesti ainakin SoCalGas vielä uskoo Hyzoniin, kun tweettasi eilen ihan vain muistutuksena että Hyzon tällaisessa mukana :slight_smile:

SoCalGas on Twitter: “Congratulations to @hyzonmotors as they continue to drive towards a #NetZero future! Hyzon will provide zero-emission vehicles to Australian company @energy_ark to help reduce carbon dioxide emissions by over 1,400 tons per year. Read more: https://t.co/c5XqGTd3xo https://t.co/00YfGql7IE” / Twitter

12 tykkäystä

Ei ollut WSB postaus minun tekemä, mutta eipä kestä :).

Tässä myös ketju shortsqueeze ryhmässä. Tuolla pääsee vähän pienemmällä määrällä ylänuolia esille, mutta jäseniä silti 67k: Is Hyzon HYZN a potential squeeze after a short seller hit piece clobered it 25% today? : Shortsqueeze (reddit.com)

9 tykkäystä

Näyttää siltä että useampi joukkokanne nousemassa yhdysvalloissa Hyzonia vastaan tuon shorttirapsan perusteella. En sitten tiedä mitä vaikutusta tällä tulee olemaan osakekurssiin:

https://finance.yahoo.com/news/hyzn-alert-hyzon-motors-inc-221700640.html

https://finance.yahoo.com/news/glancy-prongay-murray-llp-leading-223000112.html](https://finance.yahoo.com/news/glancy-prongay-murray-llp-leading-223000112.html)

https://finance.yahoo.com/news/shareholder-action-notice-schall-law-131600954.html

4 tykkäystä

Eipä nuo yleensä ole kuin taustakohinaa. Voit melkein unohtaa nuo kaikki ns. ambulance chaserit :slight_smile:

11 tykkäystä

Jep, mietin itse ihan samaa. Maassa maan tavalla, mutta päätin nyt kuitenkin laittaa ketjuun kun itse kans pohdin muutaman pinnan laskua, mutta ei markkinat aina välttämättä tarvitse syytä suunnalle :sweat_smile:

1 tykkäys

Tulihan niiltä se julkaisu, että väitteet perusteettomia ja palaavat kattavan vastauksen kera. Kuten yllä mainittu, on parempi jos tekevät kerralla kunnon vastauksen, eikä sellaista “iterointia”, jossa tarkennetaan viidellä raportilla peräkkäin, että “eikun tarkoitettiin siis…”.

https://investors.hyzonmotors.com/news/news-details/2021/Hyzon-Motors-Inc.-Responds-to-Recent-Short-Seller-Report/default.aspx

31 tykkäystä

Ja onhan tässä sekin, että myös asiakkaiden maine on vedetty lokaan. Uskon että sekin hidastaa vastauksen antamista, koska Hyzon ei puhu pelkästään omasta puolestaan.

24 tykkäystä


TA:n näkökulmasta pitäisi 6.60 breikata. SPY on ollut matala vireinen, joten vaikuttaa myös tähän kohteeseen.

  • edit: @T3r00 klassinen short sellout näköpiirissä
22 tykkäystä

Vaihto tippunut aika paljon. Ollaan keskimääräisessä ja shortteja ei ole enää tarjolla IBssä.

13 tykkäystä

Menee hieman offtopic mutta… Näissä olisi oppikokemuksen kannalta loistavaa jos on mahdollista lyhyesti kuvata miksi juuri 6.60 on merkittävä taso. Esim. miten kyseinen vastustaso on tunnistettu tai minkä indikaattorin mukaan tuo taso on arvioitu.

9 tykkäystä


Silloin tehtäisiin 5min trend change, mikä ennustaa, että päivän low on tehty!

38 tykkäystä

Lyökääs tähä vielä tiskiin ne asiat jotka vaikuttas raportissa olevan todenperäisiä. Tai oikeestaa kooste viestin vois joku tehä! Muutama kyselly tästä niin ois myös kaikille selkee ja tulis kerrattua :v:Veikkaan että moni kannattaa tätä vaihtoehtoa. Paina beukku jos tarvis.

E: väitän että aika paljo suomalaiset laittanu betsiä tän puolesta. :grinning: ne ihmiset ketkä ei täällä kirjoittele eikä ole käyttäjää niin myös tunkenu paljon tähä. Siis ainakin meikän lähipiiristä. Sit vielä kaikilla stoploss tod näk aika samoissa hinnoissa niin voin kertoo että turska on turska jos tää kosahtaa ja vastine on heikko.

E: @Meri :beer::beer::raised_hands::raised_hands::raised_hands::raised_hands:

74 tykkäystä