Inderes.fi sisällön kehitysideat

Masse, olen aateloinut sinut foorumin hengen ylläpitäjänä ja positiivisen keskustelun kehittämisen johdosta. :crown:

12 tykkäystä

Haha siinä oikeesti lukee foorumin aatelinen, nyt vasta huomasin :smile:

Hieno homma, onnea @Masse, tommoista ei ihan joka foorumisivulla näekään :smirk:

5 tykkäystä

Tuo yhtiösivulta löytyvä ennuste+lähihistoria taulukko on hyvä. Joskus on mukava peilata hieman taaksekin päin ja koittaa rakentaa kuvaa miten yhtiö on kehittynyt.

Olisiko mahdollista lisätä vuosia taaksepäin, tyyliin 2010 asti?

4 tykkäystä

Voisin kehittää siihen et sen pidemmän aikavälin datan vois ladata ihan itselleen exceliin? koska toi on muuten liian pitkä lista dataa. Eli taulukon alle tulis joku lataa historia. :slight_smile: Tai no… vois tehä sen ja pidentää taulukkoakin… :slight_smile:

3 tykkäystä

YES! Masse nöyränä ja ylpeänä aatelisena kiittää. Muitakin saa FA-kerhoon tulla, vaikka on se hienoa olla paalupaikalla yksinkin::slight_smile: Edes hetken.

Masse-setä yrittää olla jatkossakin tittelinsä arvoinen.

9 tykkäystä

Voisitteko lisätä näihin raportteihinne verrokkiryhmä-taulukkoon yhtiöiden operointimaan ja/tai markkina-alueen? Ehkä vielä missä pörssissä sen osake on noteerattu, jotta voisi tehdä vähän helpommin arviointia niiden relevanttiudesta yms. Kiitos!

1 tykkäys

Mitä parempi äänenlaatu on, sen hiljempaa se kuuluu.

Mutta sellainen kehitys toive tähän liittyen olisi, että pystyttekö säätämään mikkien tasoja niin että nostatte hiljaa puhuvien haastateltavien mikkejä tai sitten laskette kuuluvalla äänellä puhuvien tasoja? Esim. Resmaxin Roastissa piti volat olla melko kovalla että kuuli toimarin piipityksen ja sitten meinas autosta ikkunat särkyä kun Verneri innostu :grin:

4 tykkäystä

Samasta aiheesta kommentoin aiemmin, jotenkin etenkin noissa aamareissa ja roasteissa audiopuolta voisi tsekata, nyt joidenkin mumina ei kuulu ollenkaan, mutta kuten Simo sanoi niin Vernerin äänen kuuluvuuden kanssa tätä ongelmaa ei ole😁

5 tykkäystä

Voisitteko lisätä tähän foorumiin myös ala-peukutus-mahdollisuuden? Olen kyllästynyt aina vaan olemaan joko ’innostunut’ tai ’neutraali’. Täällä on (yhä enenevissä määrin) ihan tyhjänpäiväisiä juttuja, miksi pitäisi niidenkin kohdalla olla vaihtoehtona vain ’sydän’ tai ’ei mitään’? Dammit, ette kai halua ohjata sivustoanne kohti jotain herttaista turhuutta?

2 tykkäystä

No en nyt tiiä palvelisko tuo alapeukut asiaa kovinkaan paljoon. Vois enemmin luopua vaikka näistä sydämistä ja keskittyä viestien sisältöön. Tarviiko sitä mielipidettä viestistä nyt varsinaisesti ilmasta, jos ei viestillä sitä kerro.

5 tykkäystä

HUOM. Restamaxin tiedot vaihdettu NoHo Partneriksi, eli sillä nimellä löytyy myös hausta nyt. Yhtiö muutti nimeä. :slight_smile:

Ei olla harkittu alapeukutusta, ainakaan vielä.

Hyvää keskustelua voi ruokkia

-Toimimalla ja keskustelemalla itse esimerkillisesti perustelemalla hyvin viestinsä
-Laittamalla linkkejä ja lähteitä väittämiinsä
-Muille voi sanoa suoraan, että tuo aihe/kommentti ei kuulu tähän ketjuun, jne. Ihmiset varmasti sietävät tällaista kritiikkiä
-Pitkässä juoksussa jäsenet/lukijakunta kyllä erottaa ne, ketkä perustelevat ja keidän juttuja kannattaa kuunnella niistä, joiden sisältö jää enemmän viihteen puolelle. Täällä on silti varmasti tilaa molemmille, ettei toisaalta koko foorumi ole raskaista kirjanpituisia viestejä täynnä, ja että tänne sopii sekaan kokeneemmat ja aloittelevatkin sijoittajat.

2 tykkäystä

Mielestäni alapeukut eivät tuo mitään lisäarvoa. Kritiikki on toivottavaa, mutta se pitäisi aina myös perustella.

6 tykkäystä

Joo. Sopivassa määrin hömppä on hyvästä:)) Inderesin, eri alan lehtien, blokien ja muiden tiedotuskanavien palstat on täynnä salkunhoitajien, sijoituskirjailijoiden, analyytikoiden, koodareiden, sijoittajien, julkkisten jne. mielipiteitä siitä, missä nyt mennään ja mikä kannattaa ja mikä ei. Näitä kun seuraa ja vaihtaa hevosta joka raossa niin mikään ei kasva - paitsi karvalakin kulut.

Pidetään huumori matkassa. Pakkohan ei kaikkia juttuja ole kenenkään lukea.

Masse-setäkin muuten pääsi jo yli joulupähkinöistä. Nyt katse tiukasti v. 2019 talousasioihin - huumorilla.

3 tykkäystä

Itsekin päässyt nippa nappa. On jouluaaton aamu, mutta mitä olen koko ajan odottanut? No Masse FA:n joulupähkinää tietysti! Vihdoin tulee ilta, ja pähkinän vastaus on valmis. Mutta vastaus ei olekaan toivottu ja iloinen vaan niin karu ja julma, mutta niin suorapuheinen. Ja mistä löydän itseni, Masse FAn 1.ryhmästä jaoteltuna! Pahus, olisi pitänyt varautua, että vastaus tulee itse FAlta. :thinking:

1 tykkäys

Voisiko exceliin lisätä esim. seuraavat tiedot?
poistot
käyttöomaisuusinvestoinnit

Yksi mahdollisuus olisi, että käyttäjä voisi itse valita monenko vuoden historiatiedot haluaisi.

1 tykkäys

Onko laajoja raportteja listattu jossain julkaisujärjestyksessä päivämäärineen? Harvemmin raportteja lukevalle olisi näppärää nähdä helposti mitä on julkaistu sitten edellisen lukukerran.

1 tykkäys

Teen lisää ominaisuuksia tohon excel exporttiin tammikuussa :slight_smile:
Voisin kattoo jos etusivun uutisvirran sais myöhemmin lajiteltua aikajärjestykseen ja valita esim. pelkät laajat raportit.

3 tykkäystä

Remedy-ketjussa tuli huomio, että TOP 10 omistajat näkyy puhelimella, mutta ei PC:llä:

@terva_xyz voinee antaa lisäkommentteja, jos tulee tarpeen.

Älä kuitenkaan Yu tee uutenvuotena töitä! Nähdään keskiviikkona. :-*

2 tykkäystä

Mikä selain ja käyttöjärjestelmä sulla on käytössä koneella @terva_xyz? :slight_smile:

2 tykkäystä