Inderes.fi-sisällön kehitysideat

Tämä toistuu myös itsellä. Muuten pysyy lataustasot sekä normaalina. Mutta tuon ketjun kun avaa, niin varaa täyden kaistan ja sitä kautta lisää merkittävästi myös CPU-kuormaa.

Nopea testi myös Firefoxilla ilman kirjautumista, niin siinä sama tilanne.

Ketjun alkupään osalta ei ongelmaa, mutta jostain viestin 1200 paikkeilta tai sen jälkeen alkaa lataamaan enemmän

@Yu_Gong

4 tykkäystä

@Jesse_Niininen ja @Miikka_Laitila voitte kysellä discoursesta onks niil ollu tätä ongelmaa :slight_smile: oon tulevan viikon ilman nettiä metikössä :S

12 tykkäystä

@Jesse_Niininen @Miikka_Laitila

Jotain korjaantunut, koska ketjun avaaminen ei enää tee samaa.

Tai sitten Discourse lataa jonkin määrän historiaa valmiiksi, jolloin aiemmin ongelman aiheuttaja olisi tullut mukaan.

Koko kaistan vaatima lataus alkoi viestin 1230 kohdalla, kun selasin viestihistoriaa lopusta ylöspäin. Esim. jonkin viestin linkin esikatselu voisi tuon tehdä, jos siellä on jotain ylimääräistä mukana.

5 tykkäystä

Tämä on Discoursen nykyisen filosofian mukainen uusi toiminto, koska he eivät halua että peruskäyttäjät siteeraavat ja jatkavat keskustelua sellaiseen viestiin liittyen, jonka on jo todettu olevan sääntöjen vastainen. Kyky lukea liputettuja viestejä vain eskaloi tilannetta ja aiheuttaa pahaa mieltä editoimattoman liputetun viestin lukijoille.

We want to limit who can see posts when they are temporarily hidden by flags to further discourage others from engaging with posts in that state.

1 tykkäys

Ehkäpä sitten olisi hyvä että herkkyyttä jolla liputuksesta viesti menee piiloon voisi rukata vähemmän herkäksi. Edelleen voi liputtaa ja edelleen mode voi reagoida näihin liputuksiin, mutta ilman moden hellää kättä ei “automaattisesti” piilotettaisi asioita ihan niin pienen pöyristymisen vuoksi.

3 tykkäystä

Discourse kertoi että heillä on sisäiset keskustelut käynnissä piilotetuista viesteistä ja niiden konffaamisesta. Toivottavasti saadaan pikaisesti parannettua tilannetta, infotaan kun tiedetään enemmän :slight_smile:

11 tykkäystä

Simppeli kehitysehdotus tuloslivevideoihin. Videoissa on aina tietty hetki, jolloin analyytikko saa sen tuloksen näkyviin ja alkaa perata sitä läpi. Tämä on se ehdottomasti kiinnostavin hetki ja sen etsiminen ei aina ole ihan helppoa 30min videosta. Itse haluan katsoa usein vain tuosta hetkestä eteenpäin ilman alun odottelua ja pohjustusta.

Ehdotus: Käyttäkää YouTuben ominaisuutta, jolla videoihin voi merkata “lukuja” (chapters). Tuloslivet tarvitsevat vain kaksi lukua: “Intro” (kohtaan 0:00) ja “Tulos” (esim. kohtaan 7:10 Fortumin videolla). Tai miksi niitä haluattekin kutsua. Ja jos videolla on joku loppuyhteenveto, niin sen merkitseminen on myös kultaa. Mutta tuo julkaisuhteki olisi se tärkein. Tuohon menee 30 sekuntia aikaa ja on helppo tehdä. Ei vaadi itse videon editointia tippaakaan.

Tämän jälkeen käyttäjä voi klikata suoraan oikeaa hetkeä. Tuon kellonajan ja listauksen videon luvuista saa myös sitten Descriptioniin, mikä on hyödyllistä.

13 tykkäystä

@Yu_Gong Onko jotain syytä ettei twitter-viesteissä mainita kaikkia tulosjulkistajia? Tämä on ennenkin pistänyt silmään, omasta mielestä näissä tulosjulkistuskalentereissa voisi mainita kaikki firmat tai edes kaikki seurannassa olevat.

8 tykkäystä

Hei hyvä idea, näin tulee itsekin toimittua kun katson tuloslivejä jälkikäteen :slight_smile: Eiköhän tuon tuloksen timestampin saa helposti merkattua jälkikäteen, pingataan nyt vaikka @Ville_Kivinen

Uskoakseni näissä on tilan takia vain osa, Ville & co voi myös tätä kommentoida. Meillä on juuri kehitteillä uusi pörssikalenteri uudelle sivulle ja pyrimme siellä yksinkertaisesti näyttämään tulevien päivien käyttäjälle olennaiset tulokset.

6 tykkäystä

Rajallinen tila tässä nykyisessä kalenterimallissa syynä, miksi kaikkia yhtiöitä ei ole aina listattu. Pohditaan toki, miten grafiikkaa voisi muuttaa niin, että kaikki sopisivat ja näyttäisi samaan aikaan vielä silmään hyvältä.

4 tykkäystä

Todetaan heti alkuun, että en ole seurannut ketjua, joten jos vastaavaa on täällä aikaisemmin nostettu, liputelkaa pois.

Pidän Inderesin analyyseja ja yhtiöraportteja erinomaisina. Pienyhtiöiden seuranta on monipuolista ja raportit lähtökohtaisesti realistisia ja huolella laadittuja. Välillä arvioissa on menty täysin metsään, mutta ennustaminenhan on tunnetusti mahdotonta. Enemmän on kuitenkin nähdäkseni oltu oikeilla jäljillä, mistä kertoo yhteisön nopea kasvu ja mallisalkun liikkeiden imitoinnin näkyminen yhtiöiden kurssikäyttytymisessä.

Inderesin toiminnan aloittamisesta aina viime vuoteen asti elettiin kuitenkin pörsseissä aikamoista kultakutriaikaa. Nähdäkseni on paljon helpompaa menestyä paitsi sijoittajana, myös analyysitalona makroympäristön pysyessä pitkään äärimmäisen suotuisena. Tähän liittyykin oma kritiikkini ja kehitysehdotukseni. Nousukauden kääntyminen nykyiseen, karhumaiseen sentimenttiin ja viime vuodesta asti ennusteltuun talouskurimukseen alkoi näkyä ennusteissa varsin hitaasti. Peruutuspeiliin on tietysti helppo katsoa ja huudella, mutta erityisesti syklisten yhtiöiden osalta foorumin ketjuissa ovat eri aloja hyvin tuntevat olleet analyyttikkoja paremmin kartalla siitä, missä mennään ja mihin ollaan menossa. Käytännössähän tällainen näkemys onkin analyytikkojen ”ulottumattomissa”, sillä näkemystä voi omata vain työskentelemällä sopivassa roolissa ko. alalla. Tässä tullaankin ehdotukseeni: Inderesin kannattaisi nykyisen kokoisena anaalysitalona (mikäli näin ei vielä tehdä) joko

A) Haastatella seurattavien yhtiöiden toimialalla/yhtiöissä työskenteleviä asiantuntijoita tai foorumilaisia esimerkiksi syklien taitteissa (mikäli syklin taite on nähtävissä) tai esim kvartaaleittain. Haastatteluista maksettaisiin joitakin satoja euroja tai vaihtoehtoisesti esim vuoden ilmainen premium-jäsenyys.

B) Käyttää tällaisia haastatteluja järjestävän konsulttitalon palveluja (huomattavasti kalliimpi, mutta vähemmän omia työntekijöitä kuormittava vaihtoehto).

Väitän, että näin toimimalla analyysien tarkkuudessa päästäisiin vielä nykyistäkin kovemmalle tasolle.

Hienoa työtä joka tapauksessa!

7 tykkäystä

Löytyykö sivustolta mahdollisuutta löytää listausta kunkin analyytikon seuraamista yhtiöistä koostetusti eli jos haluan tietää mitä yhtiöitä esimerkiksi Rauli Juva seuraa, niin onnistuuko? Osoitetaan kysymys vaikka @Yu_Gong sen kunniaksi, että lienee kotiutunut metsäkeikalta :slight_smile: Varmuudeksi vielä @Verneri_Pulkkinen , joka taasen palasi oletettavasti yhtenä kappaleena Omahasta.

7 tykkäystä

Inderes tiimi | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus paina linkki analyytikon sivulle niin siellä on tosiaan lista :slight_smile:

10 tykkäystä

Kiitos, tämä olikin helppo, yritetään keksiä seuraavalla kerralla jotakin vaikeampaa :slight_smile:

Ei taida muuten listat olla täysin ajan tasalla, eikö @Aapeli_Pursimo seuraa Lamoria!? @Yu_Gong edelleen :slight_smile:

8 tykkäystä

Uudella sivulla tuo Aapelin seuraama Lamor näkyy ainakin oikein.

Samalla tavalla uudelta tiimisivulta löytyy kaikki analyytikot ja vaikka ne Raulin seurannat ja artikkelit :slight_smile:

5 tykkäystä

Ahaa, boomerina en siirry vanhalta, hyväksi todetulta sivustolta kovin heppoisin perustein uusiin näkymiin :slight_smile: Turhan heikosti tulee tosiaan seurattua teidän tuotekehitystä, kiinnostaa näköjään ainoastaan silloin, kun itsellä tulee tenkkapoo :slight_smile:

5 tykkäystä

No harvempi nuori käyttäjäkään sitä vapaaehtoisesti tekee. Sen takia se tuleekin pakotettuna sitten kun ollaan vähän pidemmällä :wink:

6 tykkäystä

Mitähän viime yönä on tapahtunut, kun ilmoitukset on foorumilla ihan sekaisin

notifications

Tuosta kun painaa, niin tulee kaikki muu paitsi todelliset ilmoitukset itse asiasta

Edit. oletuksena tulee kunniamerkit ohi itse ilmoitusten. Tulee selaimella PC:llä ja Androidilla kännykän kanssa

5 tykkäystä

Mulla ainakin oli siinä alhaalla joku nappi tyyliin “merkkaa nähdyksi” tai jotain sinnepäin. Ja sitten meni takaisin normaaliksi. Mut joo vähän oli oudon näköinen

3 tykkäystä

Joo Discourse on nähtävästi sekoillut jotain :roll_eyes: Kuten @SuomenBuffet mainitsi, niin nuo katoavat painamalla ilmoitusten alla olevaa “Kuittaa” painiketta. Katsotaan oliko kyseessä joku yksittäinen bugi, vai toistuuko useammin.

4 tykkäystä