Inderesin kahvihuone (Osa 1)

Onkohan tämä vain premium-asiakkaille… en löydä koko asetukset-sivua :confused: Dark-theme olisi huomattavasti silmäystävällisempi.

https://keskustelut.inderes.fi/u/guhjanai/preferences/interface

tuohon linkkiin kun korvaat käyttäjänimeni omallasi, todennäköisesti pääset suoraan oikealle asetussivulle

2 tykkäystä

Sieltähän se löytyi…! Isot kiitokset :slightly_smiling_face:

2 tykkäystä

No, ei meittiä montaa ole, jotka kovin mielellään ottavat vastaan ilmaiset masset. Suomi-poika ja -tyttö kiemurtelee mieluummin menetyksen tuskassa…

Masse-setä, FA, täytyisköhän perustaa “Uskalla rikastua” nettivalmennuksen :thinking: :thinking: :thinking:

1 tykkäys

Ei perskules cavala Cavalet! Heti kun aloit varoitella sedän dollariharrastuksesta, niin eikös GS heitä myrskyvaroitusta peliin :angry:

Masse-setä, FA, on se nyt hemmetti, jos ei ees jenkkitaalojensa päällä saa maata rauhassa :imp: :imp: :imp:

6 tykkäystä

Kyllä voi olla hyvä pulkkamäki dollarin kyydissä :wink:

1 tykkäys


Ei siihen sijoituspäätökseen aina näköjään kovin vahvoja fundamentteja tarvita :joy: Kiitos tästä päivän piristyksestä, @Mirko_Sampo_IR! Täytynee liittyä myös #Twitteriin seuraamaan Ostin ja myin juuri -ketjua! :nerd_face:

8 tykkäystä

Suomessa ei ole yhtään listattua sijoitusyhtiötä, joita voi ostaa hyvin perustein. On kaksi keskinkertaista ja loput huonoja.

Menkää Ruotsiin. :smiley:

Noh, kärjistys.

1 tykkäys

Jos unohdetaan parit hyvin osuneet viputuote-shortti-veivaukset koronadraaman keskellä niin tänään on kyllä tähän mennessä sijoittajanurani paras päivä.

Salkku yhdessä päivässä +4%

AMD +12.4%
Finnair +6.4%
Kamux +6.8%
Metso-Outo: +4.2%

(ja sitten kasa nimeltämainitsematonta sillisalaattia joka ei edes +1% noussut tänään, joten ne jätettäköön mainitsematta jotta häpeävät moista alisuorittamista :disappointed_relieved: )

…ja tämä on OMH25 perusteella laskupäivä ja DAXin perusteella nollapäivä? :smiley:

5 tykkäystä

Minkä yhtiön kurssigraafi? :smiley:

image

2 tykkäystä

Ei ainakaan Kodak, sehän on mennyt alamäkeä jo vuosikaupalla :thinking:

1 tykkäys

Hullun hommaa sanon minä :joy:

Mikä tämän oikein triggeröi jos saan udella?

1 tykkäys

Googlestahan se selviää: “The stock skyrocketed today on news that it was awarded a government loan for $765 million under the Defense Production Act to help the company begin producing generic drug ingredients.”

Ja mikä sitten tuon 60 USD raketoinnin triggeröi? Vaikea sanoa, pelaajia ovat varmasti penniosakkeiden metsästäjät, “Robinhoodilaiset”, spekuloijat sekä shorttien omistajat (short squeeze).

Tervehdys! Onkin luontevaa istahtaa ensimmäiseksi kahvihuoneeseen uutena noviisina. Olen maajussi, kasvinviljelijä. Innostukseni sijoitusmaailmaan on herännyt omien pienten sijoitusharjoitusten lisäksi siitä, että olen huomannut varsin antoisaksi seurata yhtiöitä, jotka ovat samassa arvoketjussa. Siis niitä, joilta ostan tarvikkeita tai joille myyn tavaraa. Ehkä pystyn joskus nostamaan esiin pointteja täältä alkutuotannon näkövinkkelistä. Mutta nyt kuppi tummapaahtoa.

54 tykkäystä

Tervetuloa seuraamme @Jyvis :slight_smile: Foorumi on kyllä loistava tietolähde, mikä muuttuu sitä paremmaksi mitä enemmän tietoa ja näkemyksiä saamme tänne. :muscle:

13 tykkäystä

Metso Outotec nimeksi olisi kyllä ehdottomasti pitänyt tulla Outo-Metso! Sitten joku hieno uusi logo jostain erikoislaatuisemmasta Metsosta :smiley: :bird: :finland:

8 tykkäystä

Mielestäni Metsotec olisi ollut varsin toimiva ratkaisu nimeksi, mutta Outotecin johtajien herkkä ego ei kestäisi jos yrityksen nimessä ei olisi Outoa.

1 tykkäys

Kristallipallossa näkyi ennakkoon jo vähän huomista Nokia-liveä (sitä en tiedä miksi pallossa oli kaveri hieman tummemmalla paahdolla… ilmeisesti Mikael tulee repäisemään vaatteensa ja ripottelemaan säkin tuhkaa ylleen…?)

9 tykkäystä

Osavaltioiden pitäisi avata pikavauhtia ja maa on suurimmalta osin “koronavapaa”, mutta…

image

9 tykkäystä

Masse-kissa, KFA, ei tuhkaa tassuille, kiitos

5 tykkäystä