Inderesin kahvihuone (Osa 1)

Tämän kanssa näyttäisi olevan ostopäivä aina, kunnes se ei sitten enää olekaan😁

3 tykkäystä

NEL voisi samanmoisen pyrähdyksen tehdä. Kaikki ketkä Everfuelin kyytiin hyppäsi alkuvaiheessa tehnyt jo varmaan paremmat hillot parissa kuukaudessa mitä muut monessa NELlin kanssa :smiley: Olisi itseläkin ollut mahdollisuus ostaa ekalla viikolla kun listautu, mut jätin ostamatta. No ei tälläsiä voi ennustaa :slight_smile:

3 tykkäystä

Perjantaina alkoi jonkinlainen sektorirotaatio kohti minun salkkua. Red Eye top picks plussaa, Harvia plussaa, Evolution gaming plussaa.
Nyt harmittaa että tuli kevennettyä. Ja se harmittaa että pistivät pörssin kiinni 18:29:32 ennen kuin ehdin osallistua Sievin loppuhuutariin. Nyt jäi rahaa pöydälle muutaman sekunnin takia.

2 tykkäystä

Mieti sitä fiilistä kun näet vaivan että olet laittanut pankkiin viestiä että voisiko sinne lisäillä Everfuelin, Aker Cc:n ja Offshore windin listoille ja vastaus on että valitettavasti ei onnistu mutta yritetään saada ne joskus hamassa tulevaisuudessa…

17 tykkäystä

jeppistä jee… tuttu tunne, onneksi Mandatumissa oli Everfuel, mutta nuo Akerit puuttuu…

4 tykkäystä

Ali-arvostuksen purkautuminen on hyvinkin erillainen sijoituscase kun ketterän kasvuyhtiön kyytiin hyppääminen.

3 tykkäystä

Ymmärrän kyllä mitä hait takaa ja olen täysin samaa mieltä.

Uskallan kuitenkin väittää että Inderesin motiivit ostoon ovat muuta kuin hetkittäisessä aliarvostuksen purkautumisessa.

4 tykkäystä

Minulla on ollut isompi salkkuni pantattuna tuoreimman sijoitusasuntolainan vakuuteena toukokuusta asti. Voin siis tehdä ostoja tuohon salkkuun, mutta kevennyksiä en, ellen osoita jotakin muuta pantattavaa.

Aluksi hermoilin asian suhteen, mutta oikeastaan nyt kun tähän on tottunut, niin tämä on aika mukava tapa pitää huoli siitä, että käsien päällä istuminen onnistuu.

Ei tule myytyä äkkipäissään hyviä yhtiöitä pois, mutta myöskin hankinnat tulee tehtyä harkiten (ja sijoitussuunnitelman mukaisesti) sellaisiin yhtiöihin, joita on valmis pitämään vähintään 5 vuotta, mutta mieluummin 10-15 vuotta.

Maksan toki velalla ensin pois tuon salkun vakuuden ja vapautan sen noin vuoden päästä, kun olen saanut riittävästi lainaa lyhennettyä, mutta ei tämä ollenkaan ole ollut niin kamalaa mitä välillä kuulee jonkun kauhistelevan.

8 tykkäystä


Saapui tänään postissa! Tämä tuote on luotu tällaiseen markkinaan, missä juuri olemme ainakin tuote esittelyn perusteella :wink:

15 tykkäystä

Tuohan on ihan neuvottelukysymys pankin kanssa. Esimerkiksi avaat tuon salkun hoitoa varten oman pankkitilin, josta ei voi nostaa rahoja ulos, vaan ne ovat vakuutena mikäli myyt osakkeita.

4 tykkäystä

Tästä tulikin mieleen että Inderes sais nyt vähä panostaa fanituotteisiin. Sijoittaminen kun on myös isolta osin psykologiaa niin tarttisin Härkä ja Karhu -lippikset. Vois sitte aina pidellä päässä fiiliksen mukaan :wink: siitä härkä toiseen lippikseen ja karhu toiseen. Sivulle sitte lukemaan luonnollisesti joku inderes tai muuta vastaavaa niin menee markkinointibudjetista. Lupaan ostaa, laadusta riippumatta :sunglasses: ping @Verneri_Pulkkinen

32 tykkäystä

Siellä jenkki-indeksit kääntyvät taas hiljalleen nousun suuntaan ja premarket ennustaa ainakin vety/ev apinarallin jatkumista, eli eiköhän sitä taas tälläkin viikolla mennä ylös vaikka aamusta näytti hiukan hengähdystauolta.

5 tykkäystä

Pingataas meidän Head of E-Commerce Division @Erno_Hilvenius :sunglasses:

7 tykkäystä

Kannatetaan härkä-karhu lippiksiä.

Täältä löytyy jo inderes-pipo, -geeli, -kauppakassi, -paita sekä henkilökohtaisiin top-3 suosikkiartefakteihin kuuluva pääanalyytikon käsin kirjoittama ja signeeraama tervehdys.

Ns. Ostopaidan olen huomannut sisältävän jonkinlaisia taikavoimia…? Ostaessa:

  • P/B -20% alennus
  • ROE +12% lisäboosti
  • EBIT% + 16% lisäboosti
  • P/E -30% alennus

Työkoneella työpöydän taustakuvana on myöskin tämä härkä-karhu kuva kera inderes logon levittämässä osakepoiminnan ilosanoamaa työpaikoilla jne.

Mutta tuo lippis vielä puuttuu :wink:

12 tykkäystä

Laittakaa suoraan vaan merch kauppa pystyyn! @Mikael_Rautanen olisi mukava tilata sieltä inderes pipo ja huppari itselleni :slight_smile: hiukset eivät ole viihtynyt päälaella enää vuosiin, niin geelille ei löydy kyllä tarvetta.

10 tykkäystä

Tätä saanee vähän hehkuttaa. Ensimmäinen mutta toivottavasti ei viimeinen 100% nousun tarjonnut osake on vähemmän yllättäen qt group. Toki tämän kohdalla mieluummin olisi niin että tuottoprosentit olisi pienemmät kun olisi vaan malttanut lisäillä nousevaan kurssiin. Ei ole aikomustakaan myydä tätä niin kauan kuin juna puksuttaa.

5 tykkäystä

Mitäs täällä tapahtuu? :thinking:

1 tykkäys

Nikola? 20 merkkiä täyteen.

2 tykkäystä

Täältäkin kannatusta fanituotteille. Mielellään olisin valmis laittamaan pari hunttia/vuosi Inderes kamaan jos sellainen mahdollisuus olisi olemassa :muscle:

3 tykkäystä

Kahvihuone ehkä oikea paikka päivitellä tätä, miten turhauttavaa tämä Nikola-riippuvuus (ainakin markkinoiden mielestä) on NEL:in osakkeen kehityksen suhteen.

Noh, tankkaillaan sitten perkele. Itse uskon, että NEL menestyy kävi Nikolalle mitä kävi.

5 tykkäystä