Inderesin kahvihuone (Osa 2)

”Tänään tänään me saunomme taas! Kaikki löyly Harviaan ja dipit ostetaan! Fyrkkaa tulee että heilahtaa! HARVIA.

Hiljasen duunipäivän ratoksi kehitin Harvian chäntin. Saa liputtaa😆

Edit: paranneltu chänttiä.

7 tykkäystä

Aina jos tuntuu, että Harvia nousee hattuun kannattaa käydä vilkaisemassa sijoituskerhoa facebookissa. Päivän analyysit:

-“ylihintainen peltilaatikko”
-“edessä pitkä luisu 100-200me markkina-arvoon”

Olen todella kiitollinen että uran alkutaipaleella aika äkkiä löysin tämän forumin tuon sijoituskerhon jälkeen.

64 tykkäystä

Miksi Harvia ei ole inderesin mallisalkussa? oma arvio: hinta karkasi enne tuloskasvua. on vaikea arvioida koronan jälkeisen ajan tulospotentiaalia. onko se yhtä kova. harviafanit, älkää loukkaantuko. mietin tätä minuutin.

7 tykkäystä

Hyvä päivä kuunnella Joe Rogania.

4 tykkäystä

Olen iloinen, että tajusin jättää noi FB:n sijoitusaiheiset ryhmät hyvin pian niihin liittymisen jälkeen.

14 tykkäystä

Postasinkin herrasta tänne aamulla. Katsotaan parantaako sauna hevosten matolääkkeen kanssa koronankin. :smiley:

7 tykkäystä

Jos Harviaan uskoi ennen tätä päivää niin onhan tämä hyvin selkeä ostopaikka, jollaista ei todennäköisesti nähdä ennen kuin samantyyppinen myynti tapahtuu uudestaan. Enää ei ole jäljellä 8% omistajaa, joten alennuskaan ei varmasti tule olemaan jatkossa tämän myynnin luokkaa.

Vain muutama päivä sitten kirjoittelin, että harvoin on matkaa yli 10% Inderesin tavoitehintaan. No nyt sitä on 20% ja avauksessa oltiin 12e päässä ATH:sta ja tavoitehinnasta. Pidän tätä poikkeuksellisen hyvänä tilaisuutena ja harmittaa, ettei ollut varaa kuin pieniin tankkauksiin. Kurssi pakittaa yhden myynnin takia alle jäätävän posarin hintaa. Ei voi muuta sanoo ku hattua nostaa.

Kauanko menee, että korkataan uusi ATH? En jaksa uskoa, että siinä menee edes vuoden loppuun asti eli tuotto-odotus on todellakin kohdallaan. Sitä mieltä näyttää olevan moni muukin, koska kurssi on noussut tasaisesti koko päivän ja ostajia riittää.

21 tykkäystä

Olihan tämä huikea ralli tänään, ja tietysti jatkuu vielä hetken jos toisenkin. Te jotka myitte ennen osaria ja palasitte nyt - huikeat onnittelut :slightly_smiling_face:

Itse tankkasin tänään 16000kpl taskuun, piti vähän kaapia rahaa kissojen ja koirien kanssa. Nyt painetaan lokakuulle ja katsotaan mitä kivaa on tulossa.

63 tykkäystä

Vähän harmittavaisesti ei ollut ostelurahaa kun Harviaa olisi saanut edullisemmin.

Ihan kiva toi ”buy the dip” ele johdolta vaikka symbooliset taitaa määrät isoille pojille olla.

Taisi olla -4% salkku miikulla aamusta, nyt jo lähellä -2%. Huomenna Inderesiltä osta suositus ja elämä Haarumissa jatkuu ruusuisena :wink:

7 tykkäystä

Rakas @katuviisas . Lämmin kiitos ylitsepursuavan vilpittömästä rakkaudesta ja voimasta minua, Hyzon-sijoittajaa kohtaan. Sinun avullasi olen jaksanut vaeltaa Hyzonin kanssa läpi pimeän laakson.
Nyt on tullut kuitenkin hetki, jolloin en enää rakkauttasi tarvitse. Olen tukevasti plussalla Hyzonin kanssa ja voimme jatkaa matkaa kahdestaan. Matkaa vehreän vihreillä poluilla kohti koillista, välillä itään ja jopa kaakkoon poiketen, mutta silti kartalla vakaasti pysyen.

Toivottavasti voin joskus, yhtä vilpittömästi kuin sinä, antaa sinulle voimaa ja rakkautta sijoituksiasi kohtaan. Muista, että lämmin olkapää on täällä, vain muutaman klikkauksen päässä.

11 tykkäystä

Yleensä hävettää tykätä tvitterissä Crescatin jutuista, koska he ovat liioitellun karhuja ja sortuvat usein graafien vääristelyyn. :sweat_smile: Mutta tuo oli oikeasti ihan hyvä ketju.

Lisäys: yksi heidän tyyleistä on lisätä alaspäin vihjaava keltainen nuoli käppyröihin, kun se sopii omaan karhunäkemykseen.

9 tykkäystä

Brittipörssistä löytyy

2 tykkäystä

Kait sitä voi itseään olalle taputtaa. Harvia on salkun toiseksi suurin,täräytti luisuun niin viikinkipäällikön salkku sanoi että -1%. Sampo,Fortum ja Qt korjasivat laskua. Hajautusta kait tämäkin

10 tykkäystä

Laskun syylläkin on merkitystä siihen millaista painoarvoa ostoille (ja ostopaikalle) antaa. Harvian miesten ostoissa on nähtävissä juurikin se mitä täällä on koko päivä jauhettu. Firman kurssi laskee täysin firmasta riippumattomasta syystä. Vaikea uskoa, etteikö heillä olisi täysi luotto myös näiden pienten lisäysten tuottoon eikä osteta niinkään näön vuoksi. Mitään epäloogisuutta en tässä näe. Aiemmin kurssi on noussut sitä mukaan kun on tullut hyviä suorituksia. Nyt se laski osarilaskun jälkeenkin kertarysäyksellä, vaikka liiketoiminnassa ei ole tapahtunut mitään huonoa.

Sen sijaan jos vertaa Kalliokosken Kamux-ostoon niin siellähän nähtiin firman suorittamisesta johtuva lasku, joten mitätön lisäys ennestään valtavaan osakepottiin ei pitäisi olla minkäänlainen signaali mihinkään suuntaan.

Vaikea näitä tämän päivän ostoja on minään vakauttamisina pitää. Kurssi tulee kyllä nousemaan ihan samalla tavalla ilman niitä.

14 tykkäystä

Enpä tiedä, että mikä olisi paras ketju tämmöiseen kyssäriin, mutta kokeillaan Kahvihuoneessa:

Toimiiko muilla stop-loss -toimeksiannot Nordean Investorissa tällä hetkellä? Ite oisin koittanu asetella jotain tuohon suht kivasti paisuneeseen Hyzon-possaani, ettei kaikki voitot katoaisi, mikäli sattuu dippaamaan. Vaan ei tarjoa kuin limit-order -vaihtoehtoa :pensive:

Onko käyttäjälähtöinen vika tässä nyt vai eikö Hyzonia saa suojata stopparilla?`

edit: Jahas, näyttäis, että ruotsilapuille pystyis laittamaan, mut jenkkilapuille ei.

Voisitko lainata paria kissaa tai koiraa huomiseksi? Voisivat tulla meillekin kaapimaan vähän käteistä dippejä varten.

39 tykkäystä

:joy: No nyt on kissat ja koiratkin myyty, että saatiin rahaa… Harvia ajaa mielipuoliseksi. Joko parempi pysyä kokonaan erossa tai aivan liian isolla painolla. Molempia kokeiltu.

27 tykkäystä

Harvia on tuottanut 113 % YTD

Oletko laskenut olisiko kannattanut veroseuraamukset mukaanlukien vain istua koko matka käsien päällä vai oletko tehnyt veivaamalla tiliä? :smiley:

Mieluiten sitä tietenkin nukkuu yönsä hyvin, joten positio viilattava sitten sen mukaiseksi :wink:

4 tykkäystä


Tutun näköinen kahvikuppi SUITSissa. #marimekko

26 tykkäystä

Tämä ketju suljettiin automaattisesti sen saavutettua vastausten maksimimäärän 10000. Jatka keskustelua ketjussa Inderesin kahvihuone (Osa 3).