Inderesin kahvihuone (Osa 2)

tradingview.com toimii

t. Ottelustudio

4 tykkäystä

Onneksi Yahoo tarjoaa tähän myös ilmaisen mahdollisuuden. Kaupan päälle vielä tarjoaa kaikille lapuille minuuttigraafit (vs. Investing tarjoaa esim. Suomilapuille vain 5min graafit).

4 tykkäystä

Laskupäivän protip: siirrä kaikki käteinen pankkitililtä arvo-osuustilille, niin tappiot pienenevät prosentuaalisesti :slight_smile:

32 tykkäystä

Tämmösenä päivänä pörssikurssien seuraaminen on parasta viihdettä vaikka siitä joutuu maksamaankin. Itkua ja naurua, katarsis :rofl: :hot_face: :face_vomiting: :money_mouth_face:

2 tykkäystä

tänään on taas viljolla päivä kun viljo myy halvemmalla ja ottaa käteistä ja varmaan sitten kattelee, että ei olisi kannattanut, mutta viljo nukkuu rauhallisemmin kun on millä ostaa jos jatketaan.

6 tykkäystä

Viime viikolla pois myyty Finnair +5,65%

i-am-therefore-leaving-immediately-for-nepal-where-i-intend-67066927

4 tykkäystä

Oroco OCO.V avaus 2.02 tästä kiitos @Seinakadun_Keisari avannut hyvin keissiä ja kuparin kiiltoa himoiten lähdetty mukaan.

3 tykkäystä

Eikö ne parhaat ostokset tehdä ämpäri vieressä? Ei vielä ehkä niin okseta mutta ei näin kovia laskupäiviä montaa siihen tarvi😁

Oispa rahaa moiseen (muualla kuin jo kiinni) :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 tykkäys

Jep, ostopäivät tuntee siitä kun vatsaa vääntää, koko salkku punertaa ja otsa hiessä ponderaa että joko sitä uskaltaisi vähän kauhoa…

…ja varovaisena jäi vähän puolittaiseksi päivän ostokset. Ei oikein uskaltanut pistää ihan kaikkea taas sisään.

2 tykkäystä

Tämähän päivä tarjoaa kelpo viihdettä kun seuraa miten inderesinkin foorumi kirjoitusten perusteella ostelee dippiä kuin viimeistä päivää kiinni. Mutulla enemmän tuntuu olevan alelaarista osto kommentteja osto ja myynti ketjussa kuin paniikkimyyntejä. Toki @viljo isoine säkkeineen varmaan vastaa usempaa dipin ostajaa mielenrauha myynneillään tänään. No katsotaan loppuuko dipin ostajien rahat vai pörssin luisu tällä kertaa ensin. Sympatiat on dipin ostajien puolella mutta toisaalta oma lompakko luisun.

5 tykkäystä

Onko tämä se päivä, kun Inderes ja Nordnet sekä Martin Paasi alkavat suosittelemaan Veikkauksen tuotteita? :thinking: :upside_down_face:

1 tykkäys

Täällä oli jalkojen alla yks ämpäri ja pään edessä toinen tänään.

1 tykkäys

Mikä tästä päivästä on tehnyt erikoisen? Eikö tässä ole indeksit jo viikon lasketellut? Vai onko kaikilla samat tietyt pelilaput taskussa mitkä tänään dropannut? Mistä tämä paniikki porukalla johtuu?

John Bogle:
“ If you have trouble imagining a 20% loss in the stock market, you shouldn’t be in stocks.”

3 tykkäystä

I feel you … myin Finnairit syksyllä pois 35 sentillä pari viikkoa ennen rokoteuutisia ja 100% nousua.

2 tykkäystä

Tavallista isompi niiaus teknopuolella, varsinkin kaiken maailman ylihypetetyssä kuplalapussa. Ja jos et jo keksinyt miten täällä jengi vetää 50%+ YTD tuottoja alle kolmessa kuukaudessa niin salkku tuskin on valueta nähnytkään… toisaalta jos oli +50% viikko sitten ja nyt on yhyy enää +35% niin kaataneeko tuo maailmaa? :smiley:

4 tykkäystä

Oli toi aukeamisen yhteydessä tapahtunut pudotus vähän rajumpi, mitä muuten tällä viikolla (5min intervalli kuvassa)


Mutta yhdyn quoteen :slight_smile:

2021-02-23 175500
Jos tämmöisellä “pallonheittokäyrällä” mennään - ja miksei mentäisi (bitcoin teki muutaman tuollaisen heittopompun tammikuun romahduksessa eli tällä on vankka tieteellinen näyttö :wink: ) niin saattaa olla SP500 laskettelua loppuviikko. Pompputasoja voisi olla nuo EMA liukuvat keskiarvot 50 tai 100.

Aivan, joo. Itse en treidaa ja tykkään katsella enemmänkin +1v graafeja. Pysyy mieli iloisempana :slight_smile:

Näin nuorena nauttii jännityksestä, kun sosiaalisiin rientoihinkaan voi osallistua. Mut pulkkamäeltä alkaa näyttämään, toden totta. Saa nähdä kääntyykö kohta, alkaa olla jo lähtörinteen huipun korkeudella. :astonished: :smiley: