Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Jos noita numeroita kuukauden puolenvälin jälkeen katsoo, alamäeltä se näyttäisi joka tapauksessa. Tämä päivä(kö) poikkeuksena (tunti jäljellä).

Päivän 2/4 ostoista jo plussalla!

3 tykkäystä

Kuukausi sitten käytiin viimeksi alle 13000 pisteen ja sieltä paineltiin uuteen huippuun. Fiksummat kertoivat treidausketjussa 13 000 olevan teknisen analyysin kannalta merkittävä piste. Nyt mennään lukemassa 13 175. Toivotaan että bileet jatkuu, tällä viikolla olisi useampi osari joiden lopputuloksen en haluaisi hukkuvan karhuilun alle.

3 tykkäystä

Toivotaan että jatkuu, muokkasin viestini. Itsekin vielä 2/3 mukana.

1 tykkäys

Nyt myös Nasdaq 100 plussalla. BTFD elää ja voi hyvin.

5 tykkäystä

Ja itse puolitin omat 400 lappua @18.33$ hinnalla rahottaakseni lisäostoja DCRB, feelsbadman. Noh ei tuo nykyinen korkeampi 17$ keskihinta paha ole. Nämä piti aluksi pitää tasapainossa, mutta DCRB vei voiton. Yleensä nämä aina meneekin väärin mitä teen :smiley:

1 tykkäys

Näin uutta kaveria vähän hirvitytti tuo IQQH pulkkamäki tänään ja eilen, mutta hyvää se tekee harjoitella nyt kun yksittäiset sijoitukset on kaikki vielä kuukausipalkka verojen jälkeen -luokassa, ei mee ihan niin pupu pöksyyn :smiley: Vähän helpottaa se, että on henkinen päätös tehty siitä, että tänä vuonna ei myydä mitään.

Vastaavasti tänään on myös indeksirahastopäivä, pitää toivoa hyvää alennusta tälle päivälle. Tammikuussa missasin just flash salet.

QT tosiaan laski samalle tasolle kuin mitä alle viikko sitten juhlittiin vielä nousuna. Että ei tässä nyt kauhean poikkeuksellisissa luvuissa olla.

5 tykkäystä

En ymmärtänyt. Mikä suuruusluokka ero? Eihän sillä ole väliä vaikka kurssi olisi 1000€, se 10% nousu on sama kuin senttiosakkeellakin sijoituksen kokonaisarvosta.

5 tykkäystä

En ymmärrä. Jos sulla on vaikka 10000€ sijoitettuna molempiin osakkeisiin. Ja molemmat putoaa saman prosenttimäärän niin ihan yhtä paljon menetät rahaa. Oli osakkeen yksikköhinta mitä hyvänsä.

12 tykkäystä

99% ostin ja myin palstan postailuista ollut ostoja / lisäyksiä. Kysymys kuuluu, kuka on myyjänä tällaisina laskupäivinä kun kuutit yms. painelee -10% alas😅 myynneistä ei paljoa raportoida ainakaan foorumilla…

18 tykkäystä

Oisko ulkkarit lyöneet laitaan vaihteeksi kun pelotti näiden korkealle arvostettujen teknojen arvostukset jospa se Powell päättääkin vääntää printteriä pienemmälle ja alkaa nostella korkoja lähitulevaisuudessa. Joku aika sitten valiteltiin sitä että nyt ne suomalaiset myy taas ulkomaalaisille sen tähtiosakkeen liian aikasin niin olisko tässä avautunut paikka ottaa ainakin osa takasin :smiley:

2 tykkäystä

Tuostahan niitä välittäjiä voi ihmetellä. Vahvasti tukee näkemystä että foorumilaiset todellakin ostivat isolla kädellä kun isolla netto osuudella on NON ja NRD.

13 tykkäystä

Nyt meni ohi. HS “uutinen” nyt oli ihan diipadaapaa (jotkut nousi, jotkut laski), mutta mikä oli siis tarkoitus avata tästä meille noilla prosenteilla ja senteillä vs euroilla? Jäin miettimään, että oliko tämä kompa

Voihan se olla, että olen ihan väärässäkin, mutta eikö muutama viikko sitten meno ollut samanlaista pari päivää WSB-osakkeiden kanssa, kuin mitä tänään hype-osakkeiden kanssa? Muistaako joku vielä miten siinä silloin kävi?

Esihistoriaa jotkut WSB:t! Ei kai kukaan muutamaa viikkoa taaksepäin voi muistaa kun kaikki tapahtuu nykymarkkinassa juuri nyt ja tässä :grin:

3 tykkäystä

Hauska huomata salkku vihreällä tässä parikin päivää, ja tieten menneet viikot :+1:

Sillon oli hurjia dippejä ja ne ostettiin kuitenkin heti kinni. Niin kuin nytkin indeksi tasolla. Oma salkku ei aivan niin hyvin selvinnyt. Hajautus aivan liian kasvu/tekno koska noin 5% päivässä tuli alas. Tässä salkussa on kuitenkin 50% osuus kymmenessä eri rahastossa ja sen päälle vielä 20 osaketta.

Viisi suurinta rahastoani.

1 tykkäys

Jännä nähdä korjataanko täällä nyt takas ylöspäin, kun jenkkilä nousi lopuksi. Onpahan nyt vähän käteistä taas.

1 tykkäys

Eikö kahvihuone ollut paras paikka postata, jos muuta ei keksi?

Bongasin Hesarista, että Oatly suunnittelee listausta Jenkkeihin. Maailmanvalloitus on jo aloitettu aiemmin hankkimalla isoja, tunnettuja nimiä osakkeenomistajiksi. Nyt osalle tarjoutuu varmasti hyvä paikka irrottautua, mikäli haluaa.

12 tykkäystä