Microvast - Technology Innovator of Li-ion Batteries

Ei kai tuo SK Innovation ole samaa konsernia, joka osti juuri 10 % Plugista…?

2 tykkäystä

Käsitykseni on, että nimenomaan on samaa konsernia. Hääräilevät sekä akkujen että kennojen kanssa.

3 tykkäystä

Microvast, Governor Lee and Commissioner Rolfe Announce Company to Establish Manufacturing Facility in Clarksville Tennessee

· Electric vehicle battery manufacturer expected to create nearly 300 jobs

· Project represents an expected investment of $220 million

https://sec.report/Document/0001213900-21-010361/

4 tykkäystä

Samaa puulaakia

3 tykkäystä

Mielestäni hyvä DD. Hyvin tiivistettynä. Kunnia kirjoituksesta kuuluu Zachtemac nimimerkille stocwitch foorumilta.

“Here’s why the stock could skyrocket as soon as April (once the merger is finalized).”

16 tykkäystä

Tätä odottelinkin. :+1:

Oshkosh Defense viimeistelee seuraavan sukupolven kuljetusajoneuvon (NGDV) suunnittelun ja toimittaa jopa 165 000 Yhdysvalloissa rakennettua ajoneuvoa seuraavan vuosikymmenen aikana

28 tykkäystä

Oli jäänyt THCB stopparit päälle ja sehän pamahti siihen, eikä ehtinyt lisätä kun en ollut paikalla. Ai että riipasee kovasti nähä tää uutinen juuri nyt :smiley: Mutta hieno uutinen ja niille joilla on salkussa :+1: Tätähän oltiin odoteltu jonkin aikaa!
E: +15% tällä hetkellä

6 tykkäystä

Tuus @Meri kertomaan mikä sulla on targettina Microvastille? Teoriassa tässä voisi olla ensiaskeleet QS tyyppuselle raketoinnille?

5 tykkäystä

Mahtavaa, että tämä tuli tänään. Olikin hiukan synkkä päivä thcblle. Päivän alin @14.25. Oli pilkki @14.01, mutta ei mennyt ihan sinne. Nyt onkin sitten melkein +18% Onneksi salkussa jo isolla painolla, mutta näihin uutisiin ylipaino olisi ollut kyllä hyvä.

Pakko mennä Stockwitsiin lukemaan Workhorse fan boysien itkuja😁

Wkshn kurssi ei ottanut noita uutisia ihan hyvin:

9 tykkäystä

Tässä tähän suoraan aiemmin liittyvä uutinen.

Oshkosh’sillahan on jo muutenkin soppareita jenkkien valtion tasolle mm. armeijan ajoneuvoihin ja raskaaseen kalustoon.

4 tykkäystä

Niin mulla on aivan sama kuvio tämän kanssa kuin Quantumscapen kanssa eli pitkään pitoon. Periaateessa mulle aivan sama mitä tämän kurssi tekee tässä vaihessa. Parasta mitä voi tapahtua on syyyyvä dippi :grin:. Että saa kauhottua lisää. Quantumscapen kohdalla jossain 4 vuoden kohdalla aletaan vasta katselemaan kunnolla kurssia kun on tuotanto päällä :wink:

20 tykkäystä

Hyviä uutisia tippuu jatkuvasti ja tässä taas päivän reaktio😁

Tietysti eilen noustiin aika reippaasti lopussa, mutta päättivätkö nyt sitten kaikki tänään myydä. Hiukan on tästä sama fiilis, mitä oli SPAQn kanssa, kun hintaa painettiin väkisin alas.

3 tykkäystä

Alpine Global omistaa nyt yli 5% :+1:

3 tykkäystä

Microvastia shortataan rajusti, tulee nousemaan yhtä lujaa kun nyt tippuu.

12 tykkäystä

https://www.bizjournals.com/orlando/news/2021/02/24/electric-battery-maker-microvast-plans-orlando-r-d.html

Floridaan R&D Center

4 tykkäystä

Tuohon Oshkosh/USPS/Microvast diiliin liittyen. En tiedä onko sitten sijoittajilla samantien pelko, että ottavat pikavoitot ulos siltä varalta, että tuon diilin toteutuminen ei menekään paljolti Microvastin suuntaan, eli jos se skenaario toteutuu, että akkuvehkeitä ei tulekaan noihin jakeluautoihin, tai niitä tulee huomattavan vähän.

The vehicles will be equipped with either fuel-efficient internal combustion engines or battery electric powertrains and can be retrofitted to keep pace with advances in electric vehicle technologies.

Toisaalta, nyt puhutaan osasta “laivastoa”, eli paljonhan noita tullaan tekemään, mutta mikä osa on sitten Microvastin tekniikalla…

Oshkosh kuitenkin teki sen strategisen sijoituksen Microvastiin, jolla on tarkoitus edistää akkuteknologian kehitystä heille ja tuotantolaitoskin tulee, joten luulisi jotakin olevan mielessä muutakin kuin perusmoottoreita.

3 tykkäystä

10 % akuilla

3 tykkäystä

On toi kyllä sellasta taas. Hyvä kysymys kyllä oli heitetty vastapallona, “miksi ei 90%”. Tähän toki tuo vastaus, ettei ole extramiljardeja, mutta tosiaan 10% vain EV-malleiksi on kyllä aika säälittävää vaikkakin tämä on alkuvaiheen osio vasta. “Hei, uusimme kalustomme ilmastoystävälliseksi”. “Ai jaa, hienoa, mitäs sieltä tulee?”, “Noh, polttomoottoria pukkaa niin perkeleesti, mutta hei, on siellä 10% sähköautojakin”. “doh, eli tilasitte 10% osuuden jotta voitte mainostaa ympäristötekona…”. Toihan kuulostaa ihan Suomen meiningiltä…

Mutta, on sentään tuo ajatus, että tulevaisuudessa nämä loput 90% saadaan muutettua sähkökäyttöisiksi. Silti, melkosta säätämistä mielestäni ja tuollaisilla säädöillä ei kyllä tavoitella riittävällä tasolla ilmastoystävällistä tulevaisuutta, jos kaikki alkavat samalla tavalla växläämään asioita. Printteri printtaamaan ja hommat kunnolla eteenpäin, siivu puolustusvaroista ympäristöön, kiitos.

5 tykkäystä

Voihan niitä tankata biopolttoaineilla tai muilla net-zero-emission-litkuilla.

Tuo 482M / 6B jako ei nyt oikeen aukea. Jos kontrahti meni OSKille, miksi diilin koko oli 8% suunnitellusta? Onkohan tää nyt joku testierä? Tehdään bensakoneilla ja aletaan testaamaan asap. Eihän tämä nyt tarkoittanut että 6B potista 10% on sähköllä, vaan tästä alkuvaiheesta. Ne loput 5,5B on sitten niitä sähköautoja isommalla prosentilla. Näiden rahojen perään myös DeJoy huutelee.