Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Pitäs varmaan siirtää salkku OP niin säästyus rahat hype-yhtiö turskalta…

26 tykkäystä

Se minkä tämä menee ylös, tulee astonin kasvulaput alas :slight_smile:

image

Pelin henki. :gem:

42 tykkäystä

https://www.google.fi/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN2AV1YS

Hyviä uutisia vihreän energian sektorille

18 tykkäystä

64 tykkäystä

mistäs ko. pohja? oon nähny jollain muullakin saman ja kattonu et sopusuhtaisen näköinen visuaalisesti…

Tästä taitaa löytyä
E. Ei olekaan tämä, joku muu varmaa osa sanoa?
Ehkä @Suffoco ?

Tuosta löytyy: Mitä sinulla on salkussa - #1576 by Suffoco

Voisin kyllä myös lisätä vastaavan tuohon mun pohjaan ja samalla päivittää sen, kaikki tarvittavat tiedot sieltä kuitenkin löytyy.

Toi on kyllä surullista jos bondit/korot menee nyt ylös ja Qt ei saavuta 100€ tänä vuonna. Eikös teillä ole @Masse n kanssa vuosisadan bileet ja maailmanluokan meemit järkätty valmiiksi tuota rikkoutumista varten :sweat:

29 tykkäystä

Sanopa muuta Eka! Kyllä 100 eur pitäs saada rikki. Pitää toivoa runtime lisenssien patojen avautumista q4 viimeistään!

4 tykkäystä

Voihan se olla myös, että Qt murjoo sellaisia lukuja pöytään pitkin vuotta että koron nousun vaikutuksilla pyyhitään pöydät, lattiat ja suupielet.

Tai todennäköisemmin fundamentit ottaa hieman jäähtyviä kertoimia kiinni.

Kurssihan voi myös ottaa isomminkin hittiä, mikä olisi tietysti netto-ostajalle se herkullisin tilanne. Satasen bileet kyllä koittavat aikanaan, ja mikäs sen hienompaa kuin ottaa tuo rajapyykki vastaan entistä isommalla positiolla :wink:

10 tykkäystä

Oho, toi olikin kova! Onnittelut @Verneri_Pulkkinen

Ilmiö herättää myös kysymyksiä. Onko kieli poskessa sijoittaminen ohimenevää tai merkki pörssikuplasta? Uskon, että meemit ja muut somessa kiertävät vitsit ovat tulleet jäädäkseen finanssimaailmaan. Ne muovaavat voimakkaasti ihmisten mielikuvia ja sen seurauksena myös sijoituskäyttäytymistä – niin hyvässä kuin pahassa. Sijoitusalan meemit kertovat kuitenkin painavaa viestiä: sijoittaminen on liian tärkeä asia jätettäväksi vain kuivaa ammattilaisslangia osaavien asiaksi.

Ai haluat siis lisää meemejä? Saamasi pitää :grimacing:

46 tykkäystä

Ei ole surullista. Massen kanssa olemme pitkäjänteisiä omistajia tässä ainutlaatuisessa tulevassa teknojätissä. Matka on vasta alkumetreillä. Kerkeämme vielä juhlistaa 100€, 200€,… :upside_down_face:

42 tykkäystä

Mikäs jengillä fiilis yleisesti tästä laskettelusta, sopii aikaan onhan hiihtolomat…hehheh…? Oletan että tälläistä saa täällä kysellä ilman liputusta? En seuraa hirveästi muita kuin omia sijoituksiani ja turskaa tulee kyllä niin että on ensi joulunkin kalat jo pakkasessa.

4 tykkäystä

Salkku pyörinyt viikon pari ATH-lukemissa, tulisipa laskettelua niin pääsisi tankkaamaan lisää.

4 tykkäystä

Johtunee siitä Outokummusta, että tuhnuksi jäi.

2 tykkäystä

Juuri näin :+1: Ei ole päässyt ostelemaan hetkeen, niin vipukin enää 2 hunttia :grin:

Mistä laskettelusta oikein puhut? Oma arvomörnijä-ost on 50k€ - >79.350€ 9 kk aikana. Aika tasaista on meno ollut.
Varovaista, kun aiempi kokemus kertoo, että innostus näihin juttuihin lopahtaa, kuten muihinkin harrastuksiin.

5 tykkäystä

No voi että. Olenkin näköjään täysin yksin tämän oman salkkuni kanssa jossa kaikki miinuksella. Ihan oletin jotenkin että meitä olisi ollut useampikin mutta pahoitteluni!

4 tykkäystä

Myötätuntoni siitä, mutta ainakin Juurikki on täällä jaksanut jurputtaa arvosijoittamisen puolesta ja niistä iänikuista hiton tunnusluvuista, jotka suojelevat ainakin romahduksilta (ei laskuilta niinkään).

11 tykkäystä

Ymmärrän kyllä ja olen sen myös sinun arvosijoittamisen pistänyt merkille. Omalla avauksellani lähinnä hain aitoa keskustelua mikä on yleinen fiilis nyt kun osa osakkeista on jyrkässä laskussa. Se, että tullaan lähinnä hehkuttamaan kuinka itsellä ATHt paukkuu niin on tietenkin myös fiilistelyä. Virhe toki oli minun puolella kun vähän oli tuntumaa näin äkkiseltään, että jollain olisi sama tilanne kuin itselläni.

6 tykkäystä