Inderesin kahvihuone (Osa 2)

https://container-xchange.com/blog/container-manufacturers-new-built-and-used-containers/

Biggest Container Manufacturers of the World

Chinese companies currently top the list of the biggest shipping container manufacturers. They take 85% of the world’s total shipping container production. Let’s look at the complete list of the large container manufacturers and learn how the containers are made

Löytyy nopeesti googlattuna listattuna tommoset.

1 tykkäys

Siis tää on ihan normijuttu. Ei herätä mitään ajauksia, koska se on markkinalakiin kuuluvia arkipäiväisiä juttuja. Näitä liputuksia on tehty jo varmaan ainakin koko tämä kulunut vuosisata tähän mennessä ihan jatkuvasti ja ei aiheuta toimenpiteitä. BlackRock liputtaa siinä missä muutkin. Enenmmän olisin huolissani tän foorumin liputuskäytännöistä :smiley:

3 tykkäystä

Uusimmassa south park jaksossa QT reference

5 tykkäystä

Lukematta vielä itse raporttia, tykkään tuosta otsikon ja “Myy”-suosituksen välisestä kontrastista. :smiley:

20 tykkäystä

Korjataas tätä vähän. Otin itselleni tänään tuon curiositystream palvelun eikä siellä kyllä tekstityksiä ole kuin englanniksi.

Jostain olin lukenut väärää tietoa

3 tykkäystä

Tässä on taas yksi malliesimerkki huippuluokan ensimmäisestä viestistä keskustelupalstalle:

Samalla se on myös malliesimerkki ketjun avaamisesta ja myös kovin mielenkiintoisen osakkeen löytämisestä ja tuomisesta keskustelupalstan tietoisuuteen. Hyvä @IiroP! :heart_eyes:

46 tykkäystä

Miksi tuo on mielettömän hyvä tulos? Juuri ja juuri ennusteiden yli kuten olettaa saattoikin Uniperin takia. Kurssireaktiosta päätellen markkinalle ei ainakaan riittänyt.

6 tykkäystä

Niin siis Inderesin ennusteiden. Konsensusennusteiden alituksiahan tässä nähtiin.

Vähän mallikkaampi ketjun avaus kuin meikäläisen Admicomin avaus muutaman vuoden takaa. Vieläkin välillä huvittaa tää :smiley: Todella informatiivinen viesti.

Tuohon aikaan sai tosin kirjoitella melkein mitä vain täällä eikä lippu heilunut millään, uskoo ken tahtoo. Mutta ajat muuttuu. Se on kyllä hienoa, että porukka panostaa ketjun avausviestiin, se on ikään kuin taidon tyylinäyte siitä, miten henkilö on onnistunut tutkimustyössään firmaa kohtaan. Vähän niinkuin analyytikon laaja raportti mutta minikoossa. Jos tosin kyhäilee liian kattavan/houkuttelevan avausviestin eikä ole ostanut osaketta, kannattaa ketjun avaajan jo varautua jonkinlaiseen foorumi-efektiin osakkeen kohdalla.

9 tykkäystä

Moi! Ajattelin nostaa tähänkin vain tiedoksi, olen siis Fiskars Groupin IR ja juuri liittynyt foorumiin. Eli jos teillä on yhtiöön liittyviä kysymyksiä niin viestiä tänne päin tulemaan!

/Kristian

128 tykkäystä

Meniköhän Enedolla kahvit väärään kurkkuun avauksessa :grin: Kävi parhaimmillaan n.+120%, mielenkiintoista nähdä mihin sulkee

3 tykkäystä

Mahtaako palstalla olla johonkin kerättynä yhteen näitä kuukausittain tai kvartaaleittain osinkoa maksavia yrityksiä, jotta pääsisi helpolla tutkailemaan vaihtoehtoja? Tuossa lainaamassani viestissä niitä jo jonkun verran tulikin, vaan vielä mietityttää, että mahtaako jossain olla jo vielä kattavampi listaus valmiina.

2 tykkäystä

Mitä tämän kanssa tapahtuu :thinking: TH 0.23, suositus myy ja anti tulossa, mutta kurssi painaa:

Mitä olen nyt missannut :smiley:

Edit: oliko tällä anti valmis jo ja diluutio tapahtui aamulla, mutta nyt viedään algoja ja muita tyyliin Finskin anti

3 tykkäystä

Niin ketäköhän tässä viedään, algoja vai tuulipukuja :thinking:
image

Yllättäen POH oli myös Finnairin tapauksessa ostolaidalla:

https://twitter.com/hemingwayz/status/1271009896956416000?s=21

20 tykkäystä

Tyhmästä päästä kärsii koko salkku. Ei voi muuta todeta.

Edit: Tosin jos OP taas kerran kusettaa asiakkaitaan työkaluissaan niin silloin tämä tyhmyys lähinnä on luokkaa “käytät OPn palveluita kun OP todistettavasti ei osaa ja et tuplavarmista ennen kuin lähdet “ostamaan dippiä” OPn leluilla”.

1 tykkäys

Käykäähän joku OP:n palveluja käyttävä ottamassa screenshot, miltä Enedon sivut näyttävät sieltä päin.

Samalla näkyy hienot jatkuvat häiriöt OP:lla

11 tykkäystä

Ymmärränkö jotain väärin? Minulla mobiiliapplikaatiot näyttävät Nordnetin ja OP:n osalta ihan samalta (viikkokäyrät)

Yllättäen siellä näkyy tuo hinnan muutos väärään suuntaan. Eli kyllä tässäkin sitten vietiin jälleen OPn tuulipukuja, kuin litran mittaa. Luulisi, että tällaisesta perseilystä saisi sieltä jo korvauksia, mutta kai se on vain tyhmä se ketä ostaa :smiley:

5 tykkäystä

Katso tämän päivän tuottoa. Oikea tuotto lähemmäs 100%, OP näyttää sen taas väärin ja heidän asiakkaansa ostavat 20 sentin lappua 70 sentin hinnalla kun luulevat saavansa halvalla.

Joku Twitterissä aktiivisempi vois taas käydä roastaamassa OP:ta? Tämä on minusta aivan järkyttävä moka välittäjältä.

EDIT:
https://twitter.com/Hex_Hermoilija/status/1370310531417059334

6 tykkäystä