Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Olisiko mitenkään mahdollista pitää nämä Orange Man Bad -jutut jossain muilla foorumeilla?
Samaa inttämistä saa lukea ihan jokapaikassa, niin voisiko tämä sijoitusfoorumi olla yksi sellainen jossa näitä samoja sloganeita ei tarvitsisi toisella?

18 tykkäystä

Jos tarkoitat konfliktilla sotilaallista sellaista, niin oliko niistä pois lähteminen kuitenkaan huono juttu?

Onko @Pohjolan_Eka alkanut pitää sijoituspodcastia? Kyllä, kävin stalkkaamassa twitterissä. Harmittaa että twitter on thö paikka sijoitusjutuille, se on syöpää muuten.

5 tykkäystä

Tästä en ollut kuullutkaan, joten vastaus lienee ei :joy:
Tykkään tosin välillä promoilla twitterissä eri sijoitusaiheisia podcasteja, mitä on tullut itsekin kuunneltua.

3 tykkäystä

Eikös sieltä tullut Natolta ja Yhdysvalloilta jo vastineet ja vakuuttelut, että niin Taiwan kun Ukrainakin turvataan. Eikö ole parempi mennä diplomatialla mahdollisimman pitkälle ja antaa vihulaisten aloittaa sodat, jos ne niin tahtovat tehdä?

Täällä voi möhistä politiikasta :slight_smile: Politiikkanurkkaus

7 tykkäystä

Omasta mielestäni menit vähän helposti asialliset vastaukset poistamaan. Ketään ei loukattu eikä ketään vastaan hyökätty.

Se oli ns. preemptive strike.

30 tykkäystä

Tuli tämäkin päivä vastaan, että eka postaukseni poistettiin sopimattomana. Tais mennä vähän yli, mutta miksei tästä suorituksesta saa arvomerkkiä? :sweat_smile:

5 tykkäystä

Johan sä oot Mestari!?

1 tykkäys

Rahoituslaitoksista. Olen ihmetellyt, mikä on rahoituslaitosten intressi tarjota täysin korotonta ja kulutonta, esimerkiksi autolainaa. Ajattelin, että ehkä liike maksaa preemiota rahoituslaitokselle, kun kaupanteko helpottuu ja tuo leivotaan sitten tuotteen hintaan? No eipä ainakaan kuluttajan hintaan leivottu, uusi moottoripyörä jonka äskettäin ostin, oli aivan saman hintainen käteisellä ja 0% rahoituksella. Vai menikö preemio liikkeen katteesta?

No, yhden ansaintamallin ainakin todensin näin jälkikäteen. Melko aggressiivisesti nimittäin nyt soitellaan perään ja tarjotaan erilaisia vakuutuksia ja muita turvia rahoitukselle :slight_smile:

Inderesille lisää näkyvyyttä tuulipukujen keskuudessa :facepunch: :+1:

27 tykkäystä

Eli… lisää maksajia laadukkaalle analyysille, eli lisää muskeleita Inderesille laajentaa toimintaa.

(oletus; Kauppalehti maksaa tavarasta jota tarjoaa tilaajilleen, eli ei pelkkää näkyvyyslisää)

1 tykkäys

Olis kyllä kiva täällä foorumilla, että ois mahollisuus blokata käyttäj(i)ä. On taas SEYE-ketjussa semmosta porukkaa… En tiiä onko tätä aiemmin kyselty, mutta nyt kysyn kumminki :joy:

Kiitos Johnnyboy :+1:t2:

6 tykkäystä

Näin melko tuoreena sijoittajana (reilu vuosi takana) on vähän ristiriitaiset ajatukset markkinasta. Toisaalta on mielissään siitä, että vuoden aikana on hyvillä poimminnoilla saanut aika mukavat tuotot, mutta taas toisaalta mielessä kummittelee se, että mitä tämä tarkoittaa tulevaisuuden tuottojen kannalta. Kuitenkin luulen, että tälläinen rallattelu ei ole kestävää pidemmällä aikavälillä.

Toisaalta toivoo jonkinlaista “romahdusta” ja toisaalta on taas kiva katsella päivästä toiseen nousevia kursseja. Melko psykologinen peli on tämä.

6 tykkäystä

Mitenkäs tää pitäis ottaa? :thinking: :thinking:

Isolle kun annat pikkusormen, se saattaa puraista koko käden …

Samma på finska: Ostetaan Inde pois kuleksimasta ja laitetaan sen poijjaat ja tyttelit laulamaan ison firman lauluja …

Masse-setä, FA, Katoaakohan sedän sijoitusoppaankin rakastetut “totuudet” kuin pieru Saharaan??? :thinking: :thinking:

17 tykkäystä

Klikkaa nimeä, sitten klikkaa uudestaan nimeä, jonka jälkeen vaihda “Normaali” asetus “Sivuutetuksi”, etkä enään näe hänen viestejä.

5 tykkäystä

Dystooppinen ajatus, toivottavasti inde stays independent nyt ja huomenna. :disappointed_relieved:

5 tykkäystä

Mutta voiko yhtäkään analyysia ottaa tosissaan, jos sen laatii analyytikko joka ei myy eniten tarjoavalle? :joy:

1 tykkäys

Toivottavasti tästä palstasta ei tarvitse tehdä mitään Twitteriä, jossa väärät mielipiteet kylmän viileästi blokataan. Kuten eräs Seeing Machinesin “analyytikko” tapaa Twitterin puolella toimia. Ettei tänne tulisi sosiaalisia kuplia. :smiley:

Ylläpito osaa antaa bänniä ja poistaa turhat viestit.

5 tykkäystä