Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Mikä tuossa Dogecoinin koko “hodl!” jutussa on ideana? Ymmärrän Gamestopin kanssa, kun siinä ihmiset näkee taistelevansa hedgerahastoa vastaan, mutta mikä Dogecoinissa on se “vastapuoli”? Samanlaista ristiretken fiilistä on redditissä nähtävissä, timanttikäsiä ja hodlausta. Vai onko se “vastapuoli” ainoastaan Dogecoinin arvo?

5 tykkäystä

Tuli varmaan monelle yllätyksenä, vaikka olivat lukeneet laajat raportit, tehneet tarkat tekniset analyysit jne. :wink: Mulla ei ole hajuakaan, että mihin suuntaan menee vielä, eli nouseeko taas kymmenenkertaiseksi vai tippuuko promillecoiniksi. :upside_down_face:

4 tykkäystä

Ahneushan se on ideana. Jos et myy ja lisää porukkaa haluaa mukaan, niin sun kolikkojen arvo nousee. Tietty holdaus ei ole ehkä paras vaihtoehto kryptossa, jota on jo olemassa miljardeja yksiköitä ja lisää voidaan tehdä loputtomasti (tietty dogella louhinnassa on kylläkin 5,2 miljardin raja / vuosi).

Jos esim stocktwitsin doge-ketjua vilkaisee, niin täysi botteja ja pumppereita sekä niitä joilla ei tunnu olevan hajuakaan juuri mistään, kun huudellaan shorttien olevan kimpussa tai odotetaan squeezia tulevaksi😊

6 tykkäystä

Jos puhutaan Dogecoinista niin eihän tuo nyt teknisesti mitenkään huonolta vielä näytä, komeaa pomppua ottamassa MA20sestä (Disclaimer: en ole itse ollut tässä mukana missään vaiheessa)

9 tykkäystä

Ensiviikolla kajahtaa!

20210508_040104

(Mikähän lie fontin nimi? Koitin hämmentävän kauan löytää 1:1 kirjasintyyliä.)

4 tykkäystä

Voisiko analyytikot ystävällisesti alkaa merkkaamaan sinne negatiivisiin ajureihin kohdan “Kuuluu Antimidaksen salkkuun”?

10 tykkäystä

Kysymys ylläpidolle. Mihin katosi mestarin statukset useamman käyttäjän profiilista vai nostettiinko arvomerkin rimaa kun käyttäjämäärät lisääntyi? :thinking:

2 tykkäystä

Mä en ainakaan nopealla vilkaisulla oo huomannut mitään merkittävää muutosta luottamustason 3 käyttäjien määrässä, @Yu_Gong vois vilkasta, että onks tuolla tapahtunu jotain?

4 tykkäystä

Eikös sen voi itse päättää näkyykö titteli vai ei? Sitä en tiedä onko aina ollut mahdollista.

3 tykkäystä

Juu, tiedän. Multa koko titteli/arvomerkki ja sen valitsemismahdollisuus katos. Ehkä tää on rangaistus siitä et on viimeajat keskittyny enemmän duuneihin ku foorumille kirjotteluun ja aktiivisuus laskussa :sweat_smile:

4 tykkäystä

No tiedät sitten, mitä tehdä. :wink: Minunkin piti tehdä tämä kohtalokas valinta - kaikkea ei voi saada. :upside_down_face:

2 tykkäystä

Minulta lähti mestari-titteli muutama viikko sitten myös. Pistin Vernerille viestiä ja hän antoi sen takaisin. Olin kuulemma ensimmäinen, jolta foorumi oli automaattisesti vienyt tittelin, koska en ollut järjestelmän mukaan avannut tarpeeksi ketjuja viimeisen 100 päivän aikana.

11 tykkäystä

En osannut ihan tällaista ennustaa, vaikka toki olen tehnyt asiasta fundalyysit, laajat raportit sekä tekniset analyysit. Tämä on ihan kahvihuonekamaa. :slight_smile:

3 tykkäystä

Eipä taida sitten Mestarit pysyä hirveän hyvin jengillä koska täällä suuri osa keskustelusta tahtoo olla isoissa “kokoamaketjuissa” ja uusien luomista melkeinpä katsotaan vähän kieroon jos ei ole hyvää perustetta uudelle aiheelle.

1 tykkäys

Kappas vaan. Itseltäni on myös luottamustaso alentunut mestarista konkariksi.

1 tykkäys

Tarkoititko @Moihe ketjujen avaamisella sitä, ettet olut lukenut riittävän montaa eri ketjua 100 päivän aikana? Tiedätkö, mikä on se raja?

4 tykkäystä

Kuka muistaa viimeksi lukeneensa Oksaharjulta jotain markkinamyönteistä tekstiä?
Melkoinen spekulantti kyllä, kun aina on voimakas makro- ja arvostustasonäkemys… Eikös hän salkkunsakin tyhjennellyt joskus kokonaan? Koronakuoppakaan ei ollut riittävän halpaa…

Toki ihan hyvä, että varoittelee mahdollisista ansoista markkinoilla. Nykyinen markkinaympäristö toki omiaan näille varoituksille, mutta sama tarina on nyt jatkunut vuosia. Välillä tuntuu vähän rikkinäiselle levylle.

23 tykkäystä

Onko toi ihan faktaa, ettei Oksaharju olisi löytänyt mitään ostettavaa korona-dipistä?
Jotenkin kuulostaa aika erikoiselta. Millä mittareilla siellä oikein on niitä osakkeita arvioitu? Vai onko vaan arvioitu, että korona lamaannuttaa täysin firmojen tuloksentekokyvyn? :thinking:
Luulisi jotain halpaa jo löytyvän, kun alkaa olemaan -30% taulussa. :roll_eyes:

6 tykkäystä

27.4.2020

Hän [Oksaharju] ei ole itse ostanut pörssin alennusmyynniksikin kutsutusta romahduksesta mitään.

Tämän mukaan ilmeisesti isolla käteispositiolla ajanut koronakriisin läpi:

3 tykkäystä

Se on haastavaa ottaa näkemystä poikkeuksellisissa markkinatilanteissa. Oikeasti kun koronasyöksy oli vauhdissa niin moni kyllä puisteli päätään että kuinka syvälle tässä porataan. Ja jos varpaita kasteli ostolaidalla niin järjestään tuli puukkoa näpeille. Kun muutama päivä putkeen on paukuteltu yli viiden pinnan miinuksia ilman hengähdystaukoja niin kaikki tuntuu kalliilta koska huomenna saa varmaan taas 5% halvemmalla. Ja kun ylämäki alkoi niin oli niin helppoa sanoa että tämä on vain kuolleen kissan pomppu ja kohta rysähdetään lisää jne.

Ja sitten kun oltiin jo noustu 10%+ pohjilta ja pahin oli ohi, oli vaikea nähdä että tässä olisi tukevaa pohjaa rallille… ostolaidalla sai silti naama mutrussa maksaa “uuuh kun on kallista ja riskialtista”-fiiliksellä. Ja ostokset tapahtuivat hinnoilla jotka tänään näyttävät naurettavan halvoilta…

Jos tämä olisi helppoa, kaikki ajoittaisivat ostonsa ja myyntinsä täydellisesti ja tahkoaisivat rahaa minkä kerkeävät. Itsekin missasin syvimmän kuopan ja aloin salkkua uudelleentäyttämään vasta useamman päivän jälkeen. Ja herkällä korvalla seurattiin rasahduksia alaspäin vielä pitkään, pelkona että tästä lähtee taas kymmenen pinnaa parissa päivässä tai jotain.

41 tykkäystä