Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Iso suositus tälle!

2 tykkäystä

Onko muilla eroja nousu % Inderes vs. Nordnet. Esim Efecte näyttää Nordnet 0,79% kun taas Inderes 4,92% hinta 12,8 molemmissa🤔

Jos Harvia-foorumi on Haarumi, laatuyhtiö kun on… niin kyllä ehdottomasi SmartEyen ketjun pitää olla sitten Seerumi. Tulee olemaan loistava tarina edessä.

37 tykkäystä

Entäs sitten Kamux-foorumi - Kaarumi :thinking: vaikka nykyinen nimi jo aivan mahtava

8 tykkäystä

Varmaan epäsuosittu mielipide, ja olenkin aiemmin ollut hiljaa mutta mielestäni ketjujen nimet olisi parempi pitää yksinkertaisina ilman kikkailuja. Ihan vaan perustylsästi firman nimi eikä muuta. Mutta eipä tämä nyt kummonen asia ole, joten ihan sama mitä siellä lukee kunhan vaan ketjun kohde edes osittain olisi :smiley:

21 tykkäystä

Omasta mielestä ketjujen nimiksi sopii hyvin nytkin laajasti oleva: “Yhtiön nimi - Lyhyt, näpäkkä kuvaava lause”, kunhan tuo lause sisältäisi jotain yhtiön liiketoimintaa kuvaavaa eikä esim. jotain “nopeaa kasvua luvassa?” -tyylistä. Toki vapaus on hyvästä kunhan ei lähde liiaksi rönsyilemään :grin:

Tuossa esimerkki mielestäni hyvästä ketjunimestä

11 tykkäystä

No joo, tuokin vaihtoehto kyllä kelpaisi. Pääasia että ei mitään ylimääräisiä runoiluja. Joko pelkkä firman nimi tai sitten nimi + ytimekäs kuvaus

3 tykkäystä

On. Remedy näyttää 15% ja norndetin puolella 8%
Sama NELin kurssita huomannut että ei pidä yhtään paikkaansa. Saattaa olla +6% inderes muuta noin nollassa nordnet eikä käynyt koko päivänä lähelläkään 6%.

1 tykkäys

@Yu_Gong varmaan lienee se ketä pingata kun Inderesin sivun päivänousu-luvut ovat fuulaa. Villi arvaus; jotain mätää datassa johon nuo sivun nousu/laskuprosentit perustuvat. Ainakin Remedyn luku näyttää realistiselta jos se vertaa keskiviikon päätöskurssiin torstain sijaan. Eli päivän kurssidatat eilisen päätöksestä eivät olisi saapuneet Inderesin systeemiin?

2 tykkäystä

Ymmärrän täysin mitä haet.

Oma mielipide: pitää aina olla firman nimi (löytyy hakemalla jne.) sekä lyhyt kuvaus (toimiala, keissin peruspiirre tms.), mutta joku pieni twisti a’la Kamux tai Harvia tuo ihan kivasti lisää yhteisöllisyyttä. Toki olin eilen se Harvian ketjun nimen muokkaaja, joten puolustelen :stuck_out_tongue:

Kaksi ekaa asiaa tietenkin oleellisimmat, tai oikeastaan se yhtiön nimikin riittää. Muu ei häiritse, mutta jos useampaa häiritsee niin voidaanhan nuita kollektiivisella (tai ylläpidon) päätöksellä siistiä :+1:

1 tykkäys

Ei mua niin paljoa häiritse että sen takia ainakaan tarvitsee muutella mitään. Tämä oli nyt vaan tällainen turha avautuminen multa. Tietenkin jos iso porukka alkaa vaatimaan muutoksia, niin asia on eri…

1 tykkäys

Nordea näyttää myös eri lukuja.

1 tykkäys

ja Embracer ketju Emberiumi :thinking:

2 tykkäystä

Ite en kyllä tykkää, että noita otsikoita vaihdellaan jonkun pienen tilannemuutoksen jälkeen. Sama se silleen kuitenkin on, kun en oo aktiivinen täällä kuin lukemalla. En vaan ymmärrä sellaista. Joku nosti esille sen ketjujen nimessä olevan “osa 2” asian. Sekin ärsyttää. Siinä kommentissa oli ihan hyvät perustelut silloin. Tekee hyvän otsikon, niin sitä ei tarvitse vaihtaa ja sillä säilyttämisellä kunnioitetaan sitä kaikkea aiempaa aikaa, mitä kaikki täällä on viettänyt sen ketjun parissa.

4 tykkäystä

Ainakin yksi on päässyt jo tuhanteen. Huomenna on mun vuoro tällä “uudemmalla” foorumialustalla.

Onko muita samaan jamaan päätyneitä? EN sitten tiedä onko hyvä vai huono jama tämä,… :smiley:

image

Aston on tarinoinut tuhat ja yksi yötä, seitsemän tuhannen jorinan verran. Paljon tuubaa mukana. :smiley:

image

Mikäs titteli me tästä hyvästä keksittäis… :sweat_smile:

29 tykkäystä

Vaadin Olohuoneen Oraakkeli tittelin palautusta @Aston_Livingstone:lle heti!

12 tykkäystä

Kiitos Johannes luottamuksesta. Ilman muuta tämä käy jos @Verneri_Pulkkinen tuon minulle myöntää :smiley:

Opin viimeksi, että never sell revenio.

edit: Kiitos tittelistä!

19 tykkäystä

Mä luulin että se kirjoitetaan “Never sell QT”.

(jipiii. ko rivin tuottoprosentti salkussa rikkoi +100% haamurajan…)

3 tykkäystä

Sopivan mittainen versio, ei tarvitse kuin 8x aloittaa alusta börsäpäivän aikana.
Voi samalla lopetella spotifyt ja muut musiikkipalvelut ja laittaa nekin tuottamaan!

Kivaa viikonloppua!

Ps. Koska inderesin coveri tästä??

15 tykkäystä

Salkku kiipeää pystysuoraa seinää ja 2 viikossa arvonnousua samanverran kuin koko viimevuonna yhteensä… kait tää on sitte uus normaali? To tö muun and bäk vai miten se nyt menikään… :eyes: :man_shrugging:

2 tykkäystä