Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Näihin en ole käyttänyt mutta ulkomaan tilisiirroissa joissa valuutta vaihtuu säästö on merkittävä pankkeihin verrattuna. Ero tulee vaihtokurssista.

2 tykkäystä

Vastaillaan tänne ettei Johanneksen tarvitse niin paljoa siivoilla.
Sauli taisi joskus asiaa kommentoida että Nordea on niin suuri firma ettei heidän seurantansa antaisi oleellisesti lisäarvoa markkinoille kun Nordeaa seuraa niin moni analyytikko.
Enemmän lisäarvoa Inderes pystyy tuottamaan jos yritystä arvio yksi tai ei välttämättä vielä yksikään analyytikko.

Petri kertoi tuoreessa podissaan jossa oli vieraana että nykyään tie Inderesin seurantaan menee kassan kautta ja sinne pääsee enää vain rahalla.
OMX25 mammutit Nokia, Sampo, UPM jne ovat olleet seurannassa jo monta vuotta eivätkä he maksa seurannastaan mitään vaan se tulee meidän kuluttajien pussista. :slightly_smiling_face:

Tuolta jos laittaa kategoria sarakkeesta firmat järjestykseen näkee kuka maksaa seurannasta ja kuka on uskaltautunut roastiin tai/ja löytyy mallisalkusta.

Tossa vielä muutaman vuoden vanha Q&A jossa käsiteltiin Nordean seuraamista.

3 tykkäystä

Sääli olisi viedä Nokialta tuhkatkin pesästä :face_with_hand_over_mouth:

11 tykkäystä

Meininki ostamyyssä on kuin Vermon raviradalla. Hevosia vaihdellaan jokaisen lähdön välillä ja joskus lennostakin :grin:

15 tykkäystä

Näillä tämä ilta. Pikku pullo Möettiä illallisen kanssa QT 120e kunniaksi. Perjantaille (QT osari) sitten iso pullo Taittinger :champagne:

40 tykkäystä

Voi veljet. Kaikkien odottama The Leijonan… Q2 osavuosikatsauksien huipentuma tulossa.
Oisko nyt se CEO mikä häviää?

18 tykkäystä

Aika inhottavaa kun yhtiö riskiä realisoituu… Viittaan medexus pharmaceutical, odotettu fda hyväksyntä jumiin ja - 33% tauluun… Näinä päivinä sitä on tyytyväinen isoon hajautukseen!

17 tykkäystä

@Meri :stä olisi kiva kuulla… tässä välissähän olisi ollut hyvä olla muissa osakkeissa kuin energiassa. Liekö Meri tarttunut. Eikä se OMXH:kään aina niin huono valinta ole, etenkin jos löytää oikeat laput :wink:

3 tykkäystä

Kirjoitin heinäkuun luvuistani hieman ajatuksia. Mukana kevyellä mausteella myös Tecnotree, Harvia, Qt ja Nokia.

17 tykkäystä

Näenkö mä omiani vai onko tuossa sun viestiä edeltävässä viestissä kuva leijonasta, enteellisellä otsikolla ja viinaksia vieressä???

7 tykkäystä

Täällä menossa juuri aiemmin väliin jäänyt Sword of Destiny :smile:

@naata Valitettavasti kuvassa on susi :wink:

1 tykkäys

Joo toki, no problem. Tuli kiireessä ja tunteenpalossa laitettua firman ketjuun

1 tykkäys

Ai niin, olisko tää poronlihabisnes sedän seuraava sijoituskohde? :thinking::sweat_smile:

Masse-setä, FA, Bisnesajattelu ei päästä setää irti edes lomalla, …na :face_with_symbols_over_mouth:

20 tykkäystä

Fodelia (Lapin Liha) :joy:

Toinen vaihtoehto ois yrittäjävetoinen ja verovapaa Massen Liha

7 tykkäystä

Kyllä meillä on ollut (ja on edelleen!) kova halu ottaa Nordea seurantaan. Nordea on niin iso ja suosittu, että mielestäni se ehdottomasti kuuluu meidän seurantaan ihan kuten Nokia, Sampo ja muut jättiläiset. Meillä oli jo tuossa seurannan aloitus projekti käynnissä, mutta sitten analyytikon vaihdoksen johdosta vähän taas lykkääntyi tämä ja 2021 kaikki paukut on mennyt tämän ibo-boomin handlaamiseen. Kuten varmasti huomasitte, niin meille tuli paljon uusia firmoja H1 ja H2 tulee vähintään saman verran seurantaan. Olen toiveikas, että 12kk sisään voitaisi vihdoin edetä tämän kanssa (olen kyllä tainnut joskun ennenkin sanoa tämän :man_shrugging:).

64 tykkäystä

Sitä odotellessa! Siinä kohtaahan seurannan aloituksenne olisi viimeistään luonnollinen hetki kun Sampo myy loput Nordeat, toivottavasti ei kuitenkaan vielä tässä kuussa koska se taitaa tulla liian nopeasti. :wink:
Nordea bullerona vielä inderesin peukuttelugiffien spämmi koska olisi hienoa kuulla Nordeastakin kunnon analyysiä suomeksi kun OP:n analyysitkin bannissa muilta kuin asiakkailta. :slightly_smiling_face: :ok_hand:


13 tykkäystä

Masse ei ollut muistaakseni Harvian miehiä, mutta käyppä silti vilkaisemassa meillä päin tämä:

19 tykkäystä

Eli jos olis joku Mikko Mäkinen ja veivais +70% vuodessa, niin olisi kannattavaa pitää monta ost:ta :thinking:

11 tykkäystä

Ja tähänhän voidaan vielä lisätä jännitystä käyttämällä velkavipua. :thinking:

3 tykkäystä

Onx @Meri erakoitunu mökille pitkäksikin aikaa :grinning:? Tänään just mietinkin kun ei ole palstalla näkyny :thinking:

4 tykkäystä