Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Tämä on omistettu @viljo lle.
Kunnia meemin tekijälle @Thompsis

Itsellä myös salkussa 0 kpl Kuuttia. Tuli tehtyä joku pieni veivi ja myin kun hinta lähti käsistä. :upside_down_face:

42 tykkäystä

@Pohjolan_Eka taikakosketus ei petä. Toivottavasti et ikinä käänny vahvasti härkämäiseksi qt-viestinnässäsi :heart_eyes:

25 tykkäystä

Onneksi unohdin toteuttaa eilen suunnitellun QT-viilauksen.

Taidan tämän tuloksen jälkeen laittaa QT-läjän päälle tarran “ei kosketa ennen vuotta 2028” :smiley:

17 tykkäystä

Qt ketjuun vois ylläpito antaa sellaisen tunnin tai kahden mehustelu ajan.

9 tykkäystä

Eilisen Kambi-trauman jälkeen oli erittäin lähellä, etten höylännyt Qt:sta siivua pois. Onneksi muistin, että Juha nukkuu yönsä rauhassa, niin jätin keventämättä. Huh.

5 tykkäystä

Huikea meemi @Pohjolan_Eka
Ajoituskin osui juuri sopivasti ennen QT-kahveja. :slight_smile:

17 tykkäystä

Kukahan ääliö antanut näin selvästi alakanttiin olevan ennusteen eilen :roll_eyes:

27 tykkäystä

Investing.com:iin tallentamani graafit ovat lakanneet toimimasta viime päivinä. Nasdaqin ja spx:n futuurikurssit lakkasivat toimimasta jo ehkä pari viikkoa sitten, ja nyt daxinkin futuurikurssi alkoi näyttää mitä sattuu. Graafit jätättävät eli piirtyvät ehkä vartin myöhässä jos ollenkaan. Reaaliaikainen tieto on ollut näiden graafien idea, ja nyt se on menetetty. Onko muilla ollut vastaavia ongelmia näiden kanssa? (En tiedä mille palstalle kysymys kuuluisi.)

Alkaa olla reaaliaikaiset kurssit järjestään rahalla saatavaa tavaraa. Itse jo vuosi takaperin totesin että käyttöä on sen verran paljon ja verovähennyksiin kelpaava kulu joten maksoin TradingViewistä sekä nipusta dataa ja ei ole kaduttanut. Ilmaispalvelut ovat aina vähän niin ja näin.

2 tykkäystä

Muistan kuinka viime lokakuussa hyppäsin kuutin kelkkaan ensimmäistä kertaa. Jostakin syystä juuri päivä ennen q3 tulosta dumppasin laput laitaan samaan 37€ hintaan millä ne ostin. Tulospäivänä osake +10% ja mietin että tulikohan tästä se virhe mitä kadun vielä vanhoilla päivilläkin. Niissä ajatuksissa hyppäsin kalliimmalla hinnalla uudestaan kyytiin ja vielä isommalla positiolla. Loppu on historiaa. Ja yöunet nukun ehkä vielä Juhaakin paremmin.

12 tykkäystä

Olikos niin että Mallisalkun viidestä suuresta onnistumisesta Revenio, Remedy ja Qt ovat olleet koko ajan Rautasen analyysissä? Vaikuttaa aika poikkeukselliselta kyvyltä mitä tulee ison kasvupotentiaalin ennakoimiseen. Tämänhetkisistä tunnusluvuista voidaan olla montaa mieltä, mutta siitähän ei ole epäilystä että muutama vuosi sitten mukaan tulleet ovat saaneet nauttia melkoisen kannattavasta ja isosta kasvusta. Isot onnittelut kaikille jotka ovat näissä pitkään mukana olleet!

Ps. Meneekö Rautanen hukkaan “pelkkänä” toimitusjohtajana :thinking:

35 tykkäystä

Track record on näissä vahva. Toisaalta helpottaa myös omaa päätöstä siitä kenen toimitusjohtajan vetämään kasvuyhtiöön toivottavasti jo syksyllä pääsee laittamaan omaa kassaa töihin :wink:

2 tykkäystä

Heittäkääs Quutin avauskurssi tänne kuka sen saa arvottua ekana…Ei taida myyjiä olla liiaksi?

Jos tuon 6m€ kertaerän ottaa laskuista pois niin QT:n tulos osuu about konsensukseen. Toki voi ajatella niinkin päin, että tuo pitäisi jakaa pidemmälle aikavälille, jos kerran on lisenssituloa. Jo valmiiksi kireään markkinarvoon rävähti avauksessa +20% eli eilen vielä noin kolmen miljardin markkina-arvon yritys on nyt tuolla ylityksellä noin 500 miljoonaa arvokkaampi, really? :sweat_smile:

Aaasia kunnossa…

12 tykkäystä

142 eur about, ostin erän 143…

6 tykkäystä

Iloitsen toisten Qt omistajien ohella, mutta ehkä tuon Qt ryhmän voisi pistää jäihin täksi päiväksi. Tai sitten moderaattori toisi raakasti siivota sen, jotta sisällön arvo säilyisi jotenkin edes rajoissa.

4 tykkäystä

140€ meni jo rikki…

Tosiaan siittä Qt livestä. Oisin valmis maksamaan siitä jatkossa. Meni aamusumpit omastakin takaa niin väärään kurkkuun että ois kiva nähä analyytikon ilmeitä ja reaktioita kun avaavat rapsan. :sweat_smile:

16 tykkäystä

Yön yli firman markkina-arvo kasvoi taas puolella miljardilla - eli 5x vuoden liikevaihdolla? :thinking:

27 tykkäystä

Kyllähän tällaisina pomppupäivinä on hyvä suoda hieman väljempi mehustelu. Mutta en laita pahakseni jos modet siivoaisi ne viestit pois seuraavaan aamuun mennessä. Miltä kuulostaa @Johannes_Sippola

2 tykkäystä

Eikö meillä ole mehusteluun ja muuhun ilakointiin ihan erikseen ketju joukkohysteriaa varten? :sweat_smile::sunglasses:

4 tykkäystä