Inderesin kahvihuone (Osa 3)

Jahas, maanantain pörssiavaus

88 tykkäystä

Huomio ostin myin ketjusta. Kukaan ei ole myynyt. Palsta täynnä timanttikäsiä.

Edit: Korjaus näyttää ilmestyneen pejantain Tokmannin myynti. Mutta kukaan ei ole tänään myynyt.

34 tykkäystä

Foorumi on kuitenkin vain pieni osa kotimaisista sijoittajista. Kyllä siellä piensijoittajien kädet tällä hetkellä vapisee. Olisko vasta ensi pudotusta vai isompaa vielä edessä kuka tietää :teddy_bear:

Omakin osakepaino on ihan riittävä että ei näitä tällaisia päiviä mielellään katsele, mutta jos kohta pääsisi poimimaan vaikka jonkun uuden yhtiön kyytiin :sunglasses:

10 tykkäystä

Kyllä tämäkin päivä isojen poikien laariin sataa, kun pelko valtasi taas markkinat. Loppu viikosta taas uutisoidaan huojentuneena että kasvu jatkuu. Ja kaikki on taas hyvin.

17 tykkäystä

En ole vielä myynyt, mutta pakko todeta että on kyllä hieman ihmetys päällä että mitä tapahtuu, mitä kannataisi tehdä. :cold_sweat:

3 tykkäystä

Taitaa olla vähän myöhäistä enää tässä vaiheessa ruveta myymään. :slight_smile:

Enemmänkin tämä näyttää omaan silmääni siltä, että nyt vedetään vielä (erityisesti pienyhtiöistä) viimeiset myyjät ulos ja kohta jo rauhoittuu. Iso osa HKInkin pienyhtiöistä on ylimyytynä jo koronakevään RSI-lukemissa(!), ei se Evergrande ihan samaa luokkaa kuitenkaan ole kuin korona (näin kevennyksenä). Omakin pienyhtiösalkku on jo prosentin korjannut pahimmasta ylöspäin. (EDIT: 2%)

(tämä kommentti voidaan sitten nostaa esiin kun tästä alkoikin vuosikymmenen romahdus :wink: :smiley: )

82 tykkäystä

image
Inderes kiilannut jonon kärkeen arvosanaltaan :hot_face: :hot_face:

45 tykkäystä

Tällaisina päivinä on tyytyväinen, että on rauhassa kasvatellut käteispositiota ja antaa pörssin laskea.

15 tykkäystä

Siitä vaan soimaan taustalle jos tuntuu päivän kurssilasku liian pahalle :smiley:

23 tykkäystä

Lienee uusintapostauksen aika!

Hakekaa popparit, pitäkää piposta kiinni ja pysykää pulkan kyydissä. Viihdyttävää laskua kaikille ja ei kun musa soimaan.

15 tykkäystä

Kiinassa joku kiinteistölafka menossa kohti konkurssia, en vaan saa yhteyttä esimerkiksi säilytysratkaisuja pohjoismaissa myyvään Orthexiin. Sipaistaan siis laskun kunniaksi avauspositio salkkuun.

10 tykkäystä

Varmaan se iso rommi sieltä joskus tulee, mutta tänään on legendaarista Matti Nykästä lainaten bon voyage tunne. Saatan olla ihan väärässäkin.

2 tykkäystä
65 tykkäystä

Eiköhän IPOt ole niin riskialttiita että ei tuommoista saa tehdä. Olemme holhoussuomi.

Kun saat Mallisalkkua halvemmalla “arvomörnijää” salkkuun melkein 2kk niiden entryn jälkeen → vipua kahta kautta p.a. tuotto-odotukseen

60 tykkäystä

Ai sinäkin ostit Remedyä :smiling_face_with_three_hearts:

3 tykkäystä

Täällä yksi paperikäsi joka myynyt perjantaina ja maanantaina lähes 50% salkusta :sweat_smile: Halusin kotiuttaa voittoja kaiken varalta :money_mouth_face:

? Tietoa ostin :sweat_smile:

4 tykkäystä

Kaikki on halvempaa ku viimeksi, mut mikään ei maistu. Karhuilu jäi olotilaksi :sweat_smile:

3 tykkäystä

Remedy on ollut mallisalkussa vuodesta 2018. Tuo entry-ajankohta täsmää tosiaan paremmin Tietoon. (Oisinpa ittekin ostanut Remedyä jo 2018 :smile: ) Vaikka kyllähän Remedyn hinta alkaa olla edukas. Sitten kun vielä ymmärtäisin, miksi, niin voisin uskaltaa ostaa lisää.

5 tykkäystä