Inderesin kahvihuone (Osa 3)

Seeee on vaikea laji :smiley:

13 tykkäystä

Tyhmän esittäminen erityisesti hankalaa. Varsinkin jos usein antaa muutenkin tyhmän kuvan itsestään :joy:

25 tykkäystä

Minulla se on elämäni rooli. Vaimon mukaan onnistuu oikein hyvin.

Ei ole hyvä näinkään.

27 tykkäystä

On kyl raudan kovaa änälyytsiä Sharevillen puolella :grin:

37 tykkäystä

Olikohan se nyt niin että historiaa peilaten viikon päästä perjantaina voisi olla tulossa Harvialta jo lukuja pihalle. Tätä ajatellen tekisi mieli keventää Orocoa ja hankkia perjantaiksi vähän lisempää Harviaa ja palautella takasin ennen Orocon poraustuloksia. Siinä on vaan sellanen riski että aikataulut ei menekään niinkuin suunniteltu. Tällänen veivailu on pysynyt kurissa jo muutaman kuukauden ja istuttu pelkästään käsien päällä. Jossittelu on kyllä hieno laji :expressionless:

2 tykkäystä

If one fact is glaringly clear in stock-market history, it is that a new issues craze is always the last stage of a dangerous boom – a warning of impending disaster almost as infallible as Cheyne-Stokes breathing is a warning of impending death. But not so inexorable; if heads could be cooler and memories longer, investors both large and small, professional and amateur, might ward off danger by reading the signs, eschewing the new issues, and lightening their commitments generally. But investors, like other human beings, tragically repeat their mistakes; when the danger signs are plain, the lure of easy money blanks their memories and dissipates their calm.

-John Brooks, The Go-Go-Years, 1973

Modulight taisi tarjota parhaat pikavoitot tällä kierroksella?

12 tykkäystä

Snipping tool on aikas kätevä, vink vink. :wink:

Mikäs muuten tämä Jodel on? Olenko liian boomeri tietääkseni?

Miten pienestä, tylsästä ja vaatimattomasta Sievistä on vuodessa kuoriutunut piensijoittajien vastarintaliike suurta epäoikeudenmukaista vallankaappaajaa vastaan

“I wish there was a way to know you’re in the good old days before you’ve actually left them.”

27 tykkäystä

Tommi Tervanen jättää tehtävänsä Kotipizzan toimarina, on jatkossa siellä kyllä hallitustyössä. Toivottavasti Tommi ei siirry pysyvästi pois toimaritehtävistä, vaan saamme pian nähdä hänet taas luotsaamassa Suomalaista pörssiyhtiötä!

5 tykkäystä

Ajankohtaan sopiva perjantaikevennys-kuva…vai pelottelu… :sweat_smile:

38 tykkäystä

Ja mikä perjantai! OP julkasee osakesäästötilin lokakuun lopussa.

15 tykkäystä

Samaa kuvaa voisi käyttää myös kuvaamaan inflaatiota. Sehän on vain “tilapäistä”.

8 tykkäystä

Kindredistä siirrytty loppujenkin lappujen osalta katsomoon kurssilla 134, tällä kertaa noin 15 prosentin tappiolla. Aiemman erän myyntivoittojen jälkeen tämä vedonlyöntiseikkailu päättyi suunnilleen ±0.

Ihan varmasti voi tuolta vielä ponnistaa, ja nyt kun myin niin varmasti niin tekeekin, mutta tällä hetkellä näen silti enemmän kasvupotentiaalia ja vähemmän ylös-alas-turbulenssia muissa osakkeissa. Tällä siivulla osallistutaan todennäköisesti Remedyn, Harvian tai Kamuxin alennusmyynteihin, mutta nyt voisi vielä hetken katsoa mihin suuntaan kurssit lähtevät jatkamaan matkaansa.

Kylläpäs nyt Kotipizzan nykyiset ja entiset johtoportaan henkilöt jättävät tehtäviään. Saman päivän aikana Kotipizzan ex CTO Väätäinen jättää Solteqin toimitusjohtajan tehtävät ja nyt Kotipizzan toimitusjohtaja jättää omansa, ettei vaan olisi jonkinnäköinen pizza-itkonsulttisoftatalo hybridi firma käynnistymässä. :thinking:

Sijoittaisin, tai ajanhenkeen paremmin sopien, merkkaisin minimit.

21 tykkäystä

Minkä vuoden :joy::joy::joy: Oma veikkaus 2023

17 tykkäystä

Mestarit Areenal… eiku Loungessa…


Kun kukaan ei tiennyt, onko mystinen paikka olemassa vai ei, mestarithan otti sitten selvää…

40 tykkäystä

Tervehdys kahvihuoneelle. Pieni mainos sallittaneen :face_with_monocle:
Kirjoittelin hetki sitten sijoitusbuumista nuorten näkökulmasta. Käykää ihmeessä kurkkaamassa:
https://www.rannikko.eu/index.php/2021/09/29/sijoitusbuumi/

9 tykkäystä

Laskeskelin (okei graafin työkalu laski), että -10% (sama kuin aiempana syksynä :maple_leaf:) ois vain 4072 paikkeilla. Mutta aika-akselilla Huhti-Toukokuun paikkeilla (vrt. aiempi vuosi Heinäkuu). Kertonee siitä millä vauhdilla mennyt ylöspäin 2021 :hushed:

2 tykkäystä

No en ihmettele enää ollenkaan, että miksi robinhood heiluttaa kursseja :smiley:

1 tykkäys

Kummasti hyvä käteispuskuri vaikuttaa mielialaan. Olen sitä mieltä että miinuspäivät opettavat eniten niin hyvässä kuin pahssakin. Tänään myllätty salkkua käteisen lisäämiseksi. Tecnotreehen en koskenut ja verkkistä lisäilin, muut saivat lähteä hetkeksi ulos salkusta. Maailmantilanne ja markkinasentimentti vaikuttaa.

Edit: Tecnotreehen en koskenut

4 tykkäystä