Inderesin kahvihuone (Osa 3)

Itse käytin ekaa kertaa elämässäni vipua osakesijoituksiin tähän ipoon siinä toivossa että sieltä saisi prosentteja extraa minimimerkinnän päälle. :smiley:
Huomenna siitä ilmeisesti saadaan lisätietoja että tuleeko extraa vai kristillinen tasajako. :grinning:

2 tykkäystä

Kiva päivitellä hyzon

E: @Telemaster hsrmi että paluumatka

25 tykkäystä

Indereksen anti sulkeutui ja Ostin/myin -ketju palasi tuttuun ja turvalliseen “ostin Hyzonia” -arkeen😂

53 tykkäystä

Pahvimuki otti koneen etelään samointein :love_you_gesture::beer::fist_left:

Edit: karmee matkakuume, josko sitä itekki pian :sunglasses:

13 tykkäystä

Kyllä verpulla paalua piisaa, ei tartte vipua :grinning: Hillotolpista tulee paalua…

5 tykkäystä

Varmasti näinkin, mutta joskus koronadipin jälkeen mainitsi siirtyvänsä ostolaidalta osakaslainanlyhentäjäksi, kun alkoi kurssirallattelut eikä kaikki enään ollutkaan alessa, joten jossain vaiheessa kai ollut osakaslainaakin käytössä, mutta voi hyvin olla että ne on jo kauan sitten kuitattu.

5 tykkäystä

Joo näinhän se varmaan on. Kunhan huulta heittelin :slight_smile:

3 tykkäystä

Osaako joku kertoa, miksi case Hyzonissa yhtiön antama shorttirapsan vastine ei ilmestynyt “yleisiin uutisstreameihin” (Yahoo etc.), vaikka on sisällöltään hyvinkin merkittävä ja kurssiin vaikuttava? Millä ehdoilla kynnys ylittyy?

5 tykkäystä

@Verneri_Pulkkinen tai joku muu: Paljonko lisää Inderes-tilejä tehtiin listautumisen hujakoilla?

2 tykkäystä

Hienoa huomata forumin voima tämän hyzonin kanssa. Kun muu maailma oli vielä lähtökuopissa, täällä oli jo tieto raportista :sunglasses:

14 tykkäystä

Kurssi tosin kyykkää jo takaisin, kun porukka myy 10 - 15 % voittonsa :slight_smile: Ehkä huomenna taas jatkuu normaalikasvu.

5 tykkäystä

15.8.2021 foorumilla oli 15841 käyttäjää. Tänään 5.10 käyttäjiä on 17160.
51 päivässä kasvua 8,3%.

Inderes-tilit on sitten vielä erikseen ja kaiketi isompi luku.

7 tykkäystä

Joo katoin samaa. Tosin kun katsoo hyzonin aiempaa kurssikäyrää, niin eipä oikein muuta voinut odottaakaan. Tähän pari hyvää rapsaa analyytikoilta, niin eiköhän se shorttiraportti siitä pian ihmisiltä unohdu :slightly_smiling_face:

4 tykkäystä

Hienoisesti näyttää, että karhu on kaatunut. Päivägraafeilla tulossa kolmas peräkkäinen korkeampi pohja, jos päivän nousu pitää.

4 tykkäystä

image
Tällaista vihreyttä ei ole näkynyt sitten elokuun!

15 tykkäystä

Tässä olen alkanut pohtia miten Inderes sopii salkkupiirakkaani.

Hyvin sopii! Mutta kauhean pieneksi osuutta ei pidä päästää.

image

Samaa täällä :joy: Taisin ostaa tuota jollain viidellä kympillä että kyllä tässä ainakin huomenna vielä joutuu töihin raahautumaan…

1 tykkäys

Tätä tämä arki nyt on etten voi kommentoida. :smiley:

Todettakoon, että toivotaan yleisesti uusien jäsenten jäävän myös aktiivisesti hengaamaan palveluun: aktiivisuutta täällä mitataan ensisijassa. :slight_smile:

35 tykkäystä

Ja heti aletaan omistajilta pimittämään tietoja vaikka ei edes pääse lappuja heittämään vielä laitaan mielenosoituksena. :face_with_symbols_over_mouth:

43 tykkäystä

Piti lopettaa jo työt päivältä mutta jatkoin hieman penkomista.

Pankkisektorihan assosioidaan usein “arvo-osakkeiksi”, kun niiden kertoimet on edukkaita. Tosin syystäkin kun bisnes on pääomaintensiivistä ja suht syklistä.

70-luvun stagflaatiossa pankkiosakkeet näyttävät kuitenkin ottaneen köniinsä vielä pahemmin, kuin indeksi keskimäärin. Toki, korot eivät nousseet vastaamaan inflaation tasoa ja talous matasi samalla. Tappava kombo pankeille, jotka tekee rahaa rahalla kun rahan arvo laskee.

Indeksi on nimellinen, eikä huomioi osinkoja.

Huom inflaatio oli kumalatiivisesti 1970–1980 112 %. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka isommat pankit pääsivät 80-luvun alussa (kuten koko SP500 indeksi) vuoden 70 tasolle, niin ostovoiman kehitys huomioiden ne olivat edelleen noin 50 % alempana! :smiley:

Pitää penkoa aihetta ajan kanssa lisää…

9 tykkäystä