Inderesin kahvihuone (Osa 3)


Listautumismarkkina lienee kuuma siinä vaiheessa, kun jopa Aku Ankka osallistuu anteihin. Roopen nyt vielä ymmärtää…

68 tykkäystä

[Kuuntele Yle Areenassa: Sijoittajavieraana "Random Walker" Jarkko Aho | Pörssipäivä | Yle Areena – podcastit](Kuuntele Yle Areenassa: Sijoittajavieraana "Random Walker" Jarkko Aho | Pörssipäivä | Yle Areena – podcastit)

Oli ihan hyvä jakso tämä. Minua jäi todella paljon harmittamaan ettei Jarkko Aho mainitse nimeltä podissa keskuatelua käydyistä smallcap value etf rahastoista. Jos jollakulla foorumin käyttäjällä on häneen puheyhteys, niin voisiko kysäistä?

En ainakaan äkkiseltään löytäny miestä twitteristä!?

3 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

On tää menny hulluks, jenkki-indeksit vetää ylös alas triplaweetä sen hetken kun olet pois ruudulta. Ehkä se on vaan parempi pysyä pois, keskittyä elämään ja jättää volasta onnen onkiminen muille :relieved:

10 tykkäystä

Snapchat-68752499

Tää Hyzoniin homma saa jo koomisia piirteitä shorttirapsaa tippuu ja finance on täynnä haastoja odottavia lakifirmoja :rofl:

edit: stopploss poistettu ku vene keinuu nii pirusti taas

10 tykkäystä

Vastaan omasta puolestani tähän:
Perjantaina bongasin firman tilanteen (kurssi laskenut merkittävästi shorttirapsan myötä). Ajattelin hiukan ikävästi sanottuna pikavoittoja tälle viikolle, yhtiön julkistaessa vastineen regoisi kurssi siihen. No nyt on vasta keskiviikko ja kurssi käyttäytyy miten käyttäytyy, mutta oma “pääni” ei tälläistä sahaamista kestä :sweat_smile: siispa poistun häviäjänä.

2 tykkäystä


Loppuu giffit kesken kun siellä vaan syöpötellään ja juodaan omistajien rahoja ja allokaatiota ei kuulu.

46 tykkäystä

Omissa superstonkseissa tultu ehkä 15-30% huipuista alas nyt syksyllä, paikoitellen enemmänkin. Alkaa vähän näyttää siltä, että tietyillä tukitasoilla keikutaan nyt jo pidemmän aikaa, ainakin muutamia päiviä.

Saattaisi olla orastava merkki super stonksien tulevasta käänteestä.

Myös stoppariin lauennutta embraceria otin satsin takaisin kun 80sek tasoilla saa tukea. Jos tuo tuki pitää ja talvella noustaan niin virheenä voin pitää:

  • stoppari oli hieman liian ylhäällä 80sek tuntumissa eikä ns. tukitason alla esim 76sek
  • hieman liian suuri position koko suhteessa omaan convictioniin. Nämä kunnon laskut ainakin testaavat tätä kunnolla. Mutta aion olla myös nousussa mukana tässä…

:thinking:

41 tykkäystä

Jotkut päivät kannattaa jättää väliin. Treidaajaan ohjesääntö nro 3.

1 tykkäys

Jotkut päivät kannattaa jättää väliin. Treidaajaan ohjesääntö nro 3.

No lauantai ja sunnuntai ainakin, ehkä.

14 tykkäystä

236303 = 12437 x 19, eli ovat siellä päättämässä, saako 19 onnekasta 12437 osaketta vaiko toisinpäin. Vai pitävätkö kaikki osakkeet itsellä. Ei niistä helppo ole luopua. :smiley:

5 tykkäystä

Minun puolesta koko Hyzon joutais mennä konkurssiin, koko osta ja myy ketju täynnä ostin Hyzonia hintaan 6e ja sitten kohta stopparit paukkaa ja ostetaan lisää. :face_vomiting:

Se jatkuva ilmoittelu kun ostaa joka toinen päivä Hyzonia niin onko se tarpeellista? Haetaanko sillä ilmoituksella kenties jotain tukea itselleen että nyt olen tehnyt hyvät kaupat?

37 tykkäystä

Onhan tällä viikolla ollu muutakin tapahtumaa ostin/myin ketjussa… Inderes IPO :joy:

15 tykkäystä

Melkoinen voittajafiilis, kun salkku jäi “tukevasti” plussalle tämmöisenä pulkkapäivänä :laughing: kiitos kuuluu eräälle sauna ja spa yhtiölle :sweat_smile:

8 tykkäystä

Niinhän siellä on ollut Lohiloa, evoa, Harviaa, kamuxia, tecnotreetä, gme, Oroccoa ja Voxturia ihan samalla tavalla vuoden sisään.
Toki myös kaikki ipot päälle.

Mitä sinne sitten saisi päivittää, jos kaikki ostot ja myynnit eivät ole sallittuja osto- ja myyntiketjussa?

13 tykkäystä

Mitäköhän oikein pitäisi tapahtua, että tämä omasta mielestäni jo aika käsittämättömästi paisunut foorumin Hyzon-lahko pysähtyisi? Ei paljoa porukalla ainakaan päätä palele ostaa jatkuvasti putoilevaan kurssiin :sweat_smile: Propsit sinänsä kaikille teille.

27 tykkäystä

Sama täällä. Inderesin foorumin ja blogien perusteella osallistunut IPOihin ja samat kaksi jääneet välistä. Orthex oli ainoa, johon tutustuin enemmän kuin “sentimenttiin”, koska oli eka IPO.

3 tykkäystä

Se oli ehkä enemmän huumoriksi tarkoitettu, silleen pilke silmäkulmassa kirjoitettu. :grinning:

5 tykkäystä

Tulen välillä sokeaksi, että miten normaali suomalainen sijoittaa. Varsinkin viime aikoina, kun olen lukenut tuota ketjua Ostaa/Myy/Vaihtaa/Varastaa -ketjua elän täällä omassa kuplassani. Eli tässä on mun mielikuva keskivertosuomalaisen salkusta:


Onneksi sitä tulee luettua uutisia, alan lehtiä ja muutakin, että en ehkä ole ihan noin sekaisin, vaikka sekaisin olenkin. :upside_down_face:

53 tykkäystä

Näyttää muuten ihan mun salkulta nyt! :rofl:
Kryprot on sitten erikseen :cold_face:

Jos käteistä vapautuu niin lupaan hajauttaa muuallekkin :wink: kohteet on jo tiedossa

5 tykkäystä