Inderesin kahvihuone (Osa 3)

Aliarvostettu suomalainen olut kyseessä jota voi suositella. :beer:
Huhujen mukaan kyseinen olut oli edesmenneen Michael Jacksonin suosikki olut. :sunglasses:

8 tykkäystä

On, todella aliarvostettu. Tässä pitää myös tietää kenestä Michael Jacksonista puhutaan :wink: :sunglasses:

6 tykkäystä


Saako jo tilata t-paidan tekstillä? ”I bought the dip 09/2021”

15 tykkäystä

Oman, kotimaisilla yhtiöillä varustettu, kasvusalkun tuotto näyttää viime päiviltä hyvin samantyyliseltä.
#alelaari #buythedip

…toisaalta pitkää peliä pelaavana on aika sama…antaa osakekurssin seilata :man_shrugging:

10 tykkäystä

Joka kerta kun laittaa puolen vuoden nettopalkan verran lainaa dipin ostoon sitä miettii olikohan tässä järkeä. Jotenkin ei olekaan aivan sama miten ne seilaa.

7 tykkäystä

Temptation Island Investing olisi kai sellainen, että Paasi, Oksaharju, Lindström, Sinkko, Saario ja Oldenburg purjehtisivat saarelle, jossa nuoret ja menestyneet leijonat yrittäisivät houkutella heitä sähköautoihin, kryptoihin, vetyyn ja P/S 30 -SaaS-firmoihin.

102 tykkäystä

Päijänne tunneli olisi oiva kohde asiakkaat eivät loppuisi. Ton voisi yhtiöttää ja myydä markkinoille 49-33 %.:wink:
Yleisesti en kannata vesilaitosten yksityistämistä ainakaan enemmistö osuutta. Itse vesi-osuuskunnan jäsen ja nautin Suomen kalleimmasta(ainakin 2020 tiedoilla) vedestä muistaakseni noin 6 € kuutio. Kunnan vesi kilsan päässä reilusti halvempaa.

Tosissaan kun löytyy hyviä pohjavesiä, niin varmasti ovat tulevaisuudessa arvokkaita ja sijoittamisen arvoisia.

Sopiva pläntti kun löytyy missä hyvä lähde pohjainen lampi keskellä, niin siinä omistaa myös loisto veden👍

Maalaiskomedia Tuvetta ja Timantteja tulee kans mieleen näin perjantai iltana.

3 tykkäystä

Ei ikinä vesivarojen yksityistämiselle. Sen jälkeen tulee sitten raitisilma. Vesivarat kuuluu kaikille maassa asuville sellaisenaan mutta niitä pitäisi arvostaa ja suojella paremmin.

11 tykkäystä

Tuossa olen samaa mieltä vaikka hieman siimaa annoinkin, mutta en siis päätösvaltaa yksityisille missään tapauksessa antaisi.

Konfliktit ainakin pidemmän päälle lisääntyisi.

Tuo oma lampi on sit eri asia, kun niitä tuolla metsäpalstoilla vähän väliä myydään.

3 tykkäystä

Ei ole vanhuutta tai kyynisyyttä, ihan tervettä realismia :wink:

Eihän markkina voi romahtaa silloin, kun se olisi näin itsestäänselvää ja kaikki siihen varautuvat ovat osanneet varautua.

1 tykkäys

Bäkhänd foorhänd bumtsibum-bum!

:smiley:

Win the right stonks

3 tykkäystä

Olen pettynyt, kun en saanut tehdä listautumisesitteitä tai -mainoksia Inderesille. :neutral_face: Myönnän, että Inderes olisi saattanut joutua tutustumaan Finanssivalvontaan tekemieni esitteiden ja mainoksien takia, mutta kaikki julkisuushan on hyvästä?


Vaikka esitteessä ei ole yhtään mitään, mitä Inderes on sanonut tai väittänyt, niin kai mainoksessa vähän räväkkyyttä ja pientä liioittelua saa olla. Kun Indeä ei kiinnostanut, niin ehkä joku kiva vetybumtsibum kiinnostuu markkinointitaidoistani. :thinking:

65 tykkäystä

Tuolla listautumisesitteellä annin olisi voinut hinnoitella kättelyssä 50 € per kipale. :wink:

13 tykkäystä

@KalleH

Pitää vielä tarkentaa :slight_smile:

Hyvä vuorovaikutus kasvokkain on yksi varmimmin ihmistä onnellistuttavista asioista. Hyvästä virtuaalivuorovaikutuksesta voi monesti jäädä siitäkin kaikki saamapuolelle (joskin ei mielestäni ikinä niin kuin kasvokkain parhaimmillaan).

Tämä foorumi ei ansaitse dissausta vaan lämpimät kehut koska yleensä otetaan muut huomioon ja tosi harvoin mitään myrkyllistä kommenttia.

Mutta sitten toisaalta yhteisön jäsenten sijoitusmenestys olisi parempi jos ei olisi mitään sellaista yhteisöllisyyttä jonka myötä tulee selvästi tunneperäistä suhtautumista yhtiöihin tai sijoitusvalintoihin ylipäätään?

Sijoittamisessa aina mitä vähemmän tunnetta mukana, sitä parempi.

17 tykkäystä

Ehkä minunkin pitää selventää. Yritin kehua @JHeiskanen erinomaista salkkua ja loistavia tuottoja hieman Inderesin valtavirrasta poikkeavista salkkuyhtiöistä huolimatta(tai siitä johtuen). Ainakin näin minä käsitin varoituksesi liiasta yhteisöllisyydestä. Suosittu osake kun laskee vääjäämättå tuotto-odotusta mutta toisaalta suosiolle voi olla hyvä syy ja siten päätyy maksamaan laadusta mikä ei välttämättä ole huono juttu.

6 tykkäystä

Pilikunviilaus -ketju hävisi jonnekki niin tulin tässä aamukahavin ohessa viilaamaan pilikkua. Tokkopa tämä kettää haittaa.

pilikunviilaaja

16 tykkäystä

:joy:

35 tykkäystä


Se fiilis kun olet 9kk roikkunut bagholderina epäonnistuneessa päivä treidissä. Tehnyt kaikki mahdolliset sijoitusvirheet ja katsonut kurssin lipuvan jatkuvasti vain alaspäin. Ja sitten Red Eyen Top Picks hyppää kyytiin ja voit vain todeta olleesi jo apajilla. Ostohinnallahan ei tunnetusti ole väliä näissä Bumtsi Bum caseissa. Vain sillä että on mukana tarinassa.

19 tykkäystä

@KalleH

Oikeilla jäljillä olet ollut jo pitkän aikaa. Pari päivää sittenhän uutisoitiin, että Telia toteuttaa “maailman ensimmäisen” 5G-verkon Kittilän kultakaivokselle ja kasvunäkymät 5G-verkon parissa ovat muutenkin valtaisat. Katsotaan onnistutaanko lunastamaan odotuksia, itsekin ko. osakkeen kyydissä ollut heinäkuusta lähtien - tosin aika pienellä siivulla.

Ostin/myin ketjusta bongasin TJ-groupin, niin piti googletella mitä löytyy. Linkissä yksi mielenkiintoinen juttu it-kuplan ajoilta. Itse olen ollut juuri ja juuri jonneiässä tuolloin, mutta tämä taitaa olla yksi räikeimmistä tuon ajan tapauksista. Ilmeisesti vankilatuomioitakin tuosta touhusta on myöhemmin jaettu.

9 tykkäystä