Inderesin kahvihuone (Osa 3)

e898ecefc286fc1d02d3098a2339a8366d0f3643

10 tykkäystä

Zuck on eittämättä yksi aikamme visionäärisimpiä yrittäjiä ja Facebook bisnesmielessä yksi parhaita bisneksiä… Mutta kuinka moni täällä todella haluaisi olla osa hänen metaverseä? Tässä on jotain ironista kun hieman asosiaalisen oloinen henkilö visioi uutta sosiaalista todellisuutta ihmiskunnalle… :face_with_monocle:

Voi olla että tämä on vain hyvin aikaansa edellä tai sitten olen itse muuttumassa ”boomeriksi”. :sweat_smile:

Metaverse on nyt Atlantin toisella kuumimpia sanoja sijoitusskenessä. Pelifirmoilla on hieman etumatkaa mutta koko konsepti on vielä hyvin hähmäinen.

32 tykkäystä

Firman nimihän juontaa saksalais-britti-suomalaisesta painitermistä, “the slaaki”

”Never bet against Elon in anything.”
Peter Thiel, 2015

Tähän mennessä ollut hyvä ohjenuora :sweat_smile:

18 tykkäystä

Odotan jo innolla poppareiden kanssa ensimmäistä kommenttia Ekan karhuiluun, missä huudetaan ettei QT voida mitenkään verrata johonkin boomer Huhtamäkeen tai Kemiraan :grin:

21 tykkäystä

Henkinen esikuvani Qt-karhuilussa on analyytikkomestari @Erkki_Vesola, joka oli vuosia Koneessa myy-suosituksella ennen kuin kurssi vihdoinkin laski tavoitehintaan! Pidemmän päälle kurssit noudattavat fundaa!

image

81 tykkäystä

…Facebook (yhtiö, ei some-alusta) on vaihtamassa nimensä lähiaikoina…
Oma veikkaukseni on Metaversestä johdettu The Verse.

so-close-jim-halpert

48 tykkäystä

Hahahah tää aivan loistava! Itekkin seurannu tätä leffaa iha fiiliksissä. Näyttää että tulitauko päällä :face_with_hand_over_mouth::grin: Veikkaan että siellä viritellään jo seuraavia aseita taistoon :sunglasses::beer:

4 tykkäystä

26 tykkäystä

Tämähän oli siis varsin onnistunut mainos kun levisi tännekin. :slightly_smiling_face:

9 tykkäystä

Ne joita ahdistaa Qt:n ja Evon kurssilaskut niin tässäpä ohje:

  1. Mene saunaan
  2. Odota Harvian osaria
  3. Repeat until Harvian osari
  4. Naura matkalla pankkiin
43 tykkäystä

Hmm Qt vähennä -suositus. Mahtaakohan eräiden arvopappojen suulla olla hymy herkässä, kun pääsee vihdoin keventämään Qt:ta eräästä M. Salkusta :smiley:

3 tykkäystä

Pitäisi antaa tän mennä kuin vesi hanhen selästä, mutta rauhallisen mielenosoituksen kutsuminen terrorismiksi, edes kahvihuoneessa, on mun silmään ala-arvoista käytöstä tällä foorumilla.
Vie tuollainen argumentointi vaikkapa suomi24:ään.

29 tykkäystä


Jos raportti tulis nopeemmin kun käy tarkistamassa parin minuutin välein…

Ennen Suurta Pelastajaa (Harvia), on Tecnotreellä sauma piristää tämä oman salkun mollivoittoinen tuloskausi Q3 :smiley:

13 tykkäystä

No onpas terroristeista tullut kilttejä ja mukavia. Minun nuoruudessani ne yrittivät järkyttää yhteiskuntien perusrakenteita räjäyttämällä ja ampumalla sivullisia sekä kaappaamalla ihmisiä ja kulkuneuvoja, joskus räjäyttäen nekin. Tulevaisuus on valoisa, jos ne ovat nyt siirtyneet joukolla istuksimaan kyltit kädessä kaduille huutelemaan kuorossa.

23 tykkäystä

Hmm… QT sen sijaan oli eilen laskussa varmasti sen takia, että joku on tehnyt koodauksen vielä yksinkertaisemmaksi. Eihän se tämän helpommaksi voi mennä,

7 tykkäystä

Minkä kukakin luokittelee rauhalliseksi mielenosoitukseksi. Myönnän että termi terroristi oli turhan voimakas termi, mutta kyllä näistä mielenosoituksista on ihan helvetisti haittaa muulle yhteiskunnalle.

7 tykkäystä

Aika säännönmukaisesti on tullut kannattavuusongelmia eteen raporteissa. Myynti kasvaa, tulos ei.

Markkina rankaisee on syy mikä vaan. Yhtiöiden ja omistajien kannalta on vähän surullista kun kaikkia koskeva tilanne laskee kursseja ja saa aina leimaa heikosta yhtiöstä. Toki todella mahtava yhtiö selvittää ihan kaikki ongelmat, mutta on se ihan realismia että hyvin voimakkaasti nousseet kustannukset ja toimitusviiveet, jopa totaalinen materiaalipula, laskee tuotantoa, myyntiä ja kannattavuutta. Onko analyytikot ottaneet liian kevyesti huomioon näitä tiedossa olevia hidasteita? Jatkuva 10% annuaalinen kasvu kaikista ongelmista huolimatta? Vähän toivoisi inhimillisyyttä, mutta ei kai tässä sijoittamisessa ole mitään inhimillistä. Yhtiöitä ja kurssia hakataan kepillä aina kun vähänkin mahdollista.

2 tykkäystä

Nyt on kyllä suhteellisuudentaju kadonnut. Melko kaukana ollaan helvetillisistä haitoista näissä nykyajan rauhanomaisissa mielenosoituksissa. Vaikuttaa enemmän siltä, että tämä Elokapina on päässyt monien ihon alle. Toivotaan ties mitä lumiauroja ajelemaan yli kun istuvat ajotiellä. :open_mouth:

29 tykkäystä

Tecnotreen kunniaksi aion nyt vetää aamupalaksi koko pullapitkon. Hyvää viikonloppua! :partying_face:

25 tykkäystä