Osakesijoittaminen

Inderesin kahvihuone (Osa 3)

50 tykkäystä

On kyllä heikolla pohjalla Gustaffsonin argumentointi lakimuutoksen puolesta…

" Onko teillä todisteita siitä, että haittapelaaminen vähenee blokkien myötä?

– Eihän siitä voi olla todisteita, kun ei meillä ole sitä kokeiltu, mutta maksuliikenteen estämisellä uskotaan olevan ennaltaehkäisevä vaikutus. …"

"Bergenin yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan rahapelihaitat ovat lisääntyneet Norjassa 2015–2019, vaikka maassa on ollut blokkijärjestelmä vuodesta 2010 lähtien.

– Kuulen tästä tutkimuksesta nyt ensimmäisen kerran. Minulla on vain sellainen tieto, että Norjassa on todettu, että voittojen maksamisen estäminen voisi olla jopa tehokkaampi estotoimenpide kuin pelipanoksiin liittyvät maksuliikenteen estot."

Muutkin vastaukset todella tyhjentäviä…

17 tykkäystä

Kyllä tuo tulee todella tehokkaasti tuulareiden pelaamista vähentämään. Lähipiirissä on ihmisiä jotka tunkee noille kasinoille satasia kuussa eivätkä varmasti lähde mitään VPN-maksuvälityspalvelu säätöjä tekemään vuoden vaihteen jälkeen.

2 tykkäystä

Välillä tuntuu, että olisi kiva olla puna-vihervärisokea. Kestän hyvin isojakin prosentteja, mutta joku hitto siinä on, että sattuu silmiin, jos ne on punaisella. Onko kellään muulla samaa?

3 tykkäystä

Itse olen pelannut (pokeri, vedonlyönti) ammatikseni yli vuosikymmenen, alunperin juuri siitä syystä, että en päässyt töihin mihinkään valmistumiseni jälkeen. En usko että tilanne olisi nytkään parempi, vaikka CV:ssä voisi lukea että olen näppärä kortinpeluussa ja osaan arvioida urheilutapahtumien todennäköisyyksiä.

Näissä pitää aina muistaa, että keskimääräinen pokeri- tai vedonlyöntiammattilainen ei löydy lehtien sivuilta. Jens Kyllönen voi lähettää työhakemuksen kymmeneen hedge fundiin ja valita parhaan palkkatarjouksen. Keskimääräinen ammattilainen Suomessa varmaankin tienaa ~duunarin palkkaa tai vähän enemmän, eikä omaa muuta merkittävää työkokemusta.

7 tykkäystä

@Miikka_Laitila Super cool! :blush: Olisi hienoa, jos tulevassa mobiilisovelluksessa olisi integroituna myös keskustelufoorumi. :slightly_smiling_face: MIT open source lisenssillä oleva koodi löytyy seuraavan linkin takaa. :slightly_smiling_face:

8 tykkäystä

Johan foorumille on äppi?

DiscourseHub sovellus löytyy kyllä. Suunnilleen sen toiminnallisuus olisi mahdollista integroida. Olisi hienoa, että Inderesin kaikkia palveluita voisi käyttää yhdessä sovelluksessa joskus tulevaisuudessa. :slightly_smiling_face:

1 tykkäys

Itsekin suosin hankkeita ja toimenpiteitä joilla autetaan ongelmapelaajia lopettamaan. Haittapelaaminenhan koskettaa melkein miljoonaa suomalaista, kun lasketaan mukaan läheisille aiheutuneet ongelmat. Mutta onko tämä lakimuutos se mikä vähentää haittapelaamista? Nuo pelaajathan siirtyvät Veikkauksen peleihin ja en luota Veikkauksen kykyyn vähentää merkittävästi ongelmapelaamista, kun sen sidosryhmät ovat riippuvaisia sen tuloista.

5 tykkäystä

Joko muutkin ovat bonganneet lähiaikoina listautuvan Nordic Asia Investment Groupin? Mahtaako tästä löytyä lisäinfoa tai mielipiteitä foorumilta?

4 tykkäystä

Politiikoilta on tyypillistä tehdä yleispäteviä kivoilta kuulostavia ratkaisuita pohtimatta kokonaisuutta sen kummemin. Esimerkiksi tässä rahapelicasessa olisi yksinkertaista luoda lakiin poikkeus koskien ammattimaista vedonlyöntiä. Tuolloin ammattilaiseksi vaadittaisiin rekisteröinti ammattipelaajaksi, tuskinpa monikaan ongelmapelaaja tuollaiseen ryhtyisi.

5 tykkäystä

Olin tähän asti aivan varma että puhut politiikasta ja viittaat nykyiseen hallitukseen.

15 tykkäystä

Cathie virittelee vielä(kin) kovempaa bumtsibum tuotetta :rocket: :rocket: :sunglasses: :sunglasses:

"Cathie Wood says her firm is testing a more aggressive strategy that would be ‘ARK on steroids" :popcorn:

6 tykkäystä

Nasdaqin päivän laskija, nomen est omen? :grin:

11 tykkäystä

Kiitos vinkistä @JuhaS! Tämän hetken pohdinnassa ei ole tarkoitus “kloonata” koko Inderes.fi:tä, vaan ennemmin ratkaista hyvin tämä rajattu käyttäjätarve. Tulevaisuuden osalta on kuitenkin hyvä tunnistaa erilaiset vaihtoehdot :slight_smile:

5 tykkäystä

En ole erikseen asentanut DiscourseHubia, vaan foorumi tarjosi “lisää etusivulle” ja alkoi näkyä erillisenä äppinä sillä tavoin.

Ei minusta ole mitenkään itsestäänselvää että tähän samaan äppiin olis jotain selvää hyötyä leipoa myös InderesTV.

1 tykkäys

Salkussa on semmonen meno, että aattelin täältä kysyä, olisko kellään joulupukin numeroa? Vois pirauttaa ja varmistaa, että eihän rallia vaan ole peruttu.

21 tykkäystä

Kun tsekkaasin tänään salkun…

30 tykkäystä

Keksisiköhän @Sijoittaja-alokas vielä tähän jotkut iskevät puhekuplatekstit :rofl:
Eilinen Nordnetin treidauskilpailu, ja kysymyksenähän siis oli “Mikä on teidän suurin virhe treidaamisessa”

17 tykkäystä

Kiitos @Geologiopiskelija ! :relaxed: Tein tämä aika nopeasti, nuo kuvan kuplat ovat ajatuskuplia, eli mitä miettivät, mutta mitä eivät kehtaa sanoa ääneen. Jos kuvassa olevat näkevät tämän, niin voivat kommentoida pitääkö ajatuskuplani paikkaansa. :grinning: :slight_smile: He tosiaan pohtivat, että mikä on heidän suurin virhe treidaamisessa ja Verneri+Tuomas pohtivat jotain omiaan.

106 tykkäystä