Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Olen kokenut monta laskua. Aina niistä on noustu. Ainahan tämä voi olla se kuuluisa “this time is different”, mutta epäilen.

Älä siis lannistu.

10 tykkäystä

Mikä tarve sulla on spämmätä kaspista viestiä joka ketjuun jatkuvasti?

12 tykkäystä

no en mä tiedä, ostin ja möin ketjuun siksi, että ostan tai myyn ja kahvihuoneella laitoin myös silloin kun hinta oli 20 dollaria ja päivän sisäiset liikkeet on helposti olleet 10-20 % päivittäin, vaikka firma on omasta mielestä loistava. itsekin sain 200% silloin torstaina tuottoa minuuteissa.
Lisäksi laittelin Kaspi ketjuun samalla kuin luin kun se on niin hiljainen, että oikeastaan melkein minun ja drunkensailorin, niin että saa joku lukia mahd. pian tiedot. kurssi oli silloin 55 ja nyt se oli äsken 69 dollaria?!?!?

jokainen tekee omat johtopäätökset tietysti, mutta tämähän on sijoitusfoorumi.

Lähinnä kun on niin poikkeuksellista kaupankäyntiä.

Onko se sitten spämmäystä.

Lisäksi tänään on yhtiön tilinpäätöspäivä.

ymmärrän hyvin, että moni ei koskisi pitkällä tikullakaan yhtiöön, joka on kazakstanissa.

edit. ostin tuossa taas ja heti oltaisiin n. 5% plussalla, mutta aion holdata.

17 tykkäystä

Dipedidipdippejen dippiä, syöksyjä ja “romahduksia” tulee aina. Nämä kuuluvat markkinan toimintaan tai toimivaan osakemarkkinaan. Mutta jollain tapaa ymmärrän paremmin :bear:karhumarkkinaa kuin äärimmäistä hypetystä ja kovaa nousua jossa oma pää oli aivan pyörällä mitä täällä oikein tapahtuu…!? :face_with_spiral_eyes:

Tervetuloa tänne nk. tylsälle puolelle kryptojen jälkeen @NinaJ ! :smiley: kryptoista en ymmärrä mitään joten ymmärrän kiertää ne mahdollisimman kaukaa :smile:

Jos salkku näyttää kerrassaan kaamealta niin hyvä lähteä ulkoilemaan tai tehdä jotain muuta itselle mieluisaa. :running_man: Pahoina laskupäivinä en välttämättä edes siellä kurki, pohjatyöt kun on tehty. Heiluntaan ei itse voi vaikuttaa niin turha hötkyillä.

Täällä olikin jo kommenttia ettei venäläisillä ole helppoa navigoida propagandauutisten keskellä niin on heillä kovat ajat edessä muullakin tapaa Putinin vallan alla.

5 tykkäystä

Olisiko tässä se “mahdollisimman laaja kansan tuki”, mitä pääministeri peräänkuulutti?

EDIT: poiminta jutusta:

Mikäli Ruotsi päättäisi hakea Nato-jäsenyyttä, nousisi jäsenyyden kannatus Suomessa 66 prosenttiin. Nato-jäsenyyttä vastustaisi tässä tapauksessa 20 prosenttia suomalaisista.

30 tykkäystä

Ylen kyselyyn vastasi n. 1400 ihmistä.

Voidaanko kartoittaa foorumin mielipide, kuitenkin ääniä uskon tulevan n. 400 (aiempien kyselyiden pohjalta), jolloin otanta olisi jo ihan mukavan suuri.

Suomi NATOon?
  • Kyllä
  • Ei
  • En osaa sanoa

0 voters

8 tykkäystä

Kohta ei varmaan käy eurot eikä dollarit naapurissa.
:thinking: jännä…

14 tykkäystä

Uuuh, ehkä valtion virallisissa vaihtopisteissä. Sivukadulta löytyy sitten halukkaita vaihtajia jotka haluaa eroon venäläisestä jätepaperista melkein hinnalla millä hyvänsä…

19 tykkäystä

Orocoa haluttaisi ostaa, mutta ei tuonne salkkuun uskalla kirjautua, kun ei ole saldoa tullut paljoa katseltua tänä vuonna :sweat_smile:

5 tykkäystä

Puhelintoimeksianto sopii tähän kun Nokialainen käteen.

8 tykkäystä

Putin halusi Neuvostoliiton takaisin ja taitaa sen myös saada – siis Venäjällä. Ensi vuonna kuumin valuutta Venäjällä on Leviksen farkut ja naisten sukkahousut.

63 tykkäystä

Sama havainto toisella keskustelupalstalla.

68 tykkäystä

Vaikka Halonen on minun mielestä yksi surkeimmista suomalaisista johtajista, niin tuo on ihan täys ankka koko juttu.

17 tykkäystä

Taitaa olla huuhaata (ja vanhaa sellaista).

4 tykkäystä

Uusi kansalaisaloite Natoon liittymisestä mutta huom! ilman kansanäänestystä, joten siinä mielessä parempi. Ei muuta kuin nimiä listalle.

31 tykkäystä

Olisin allekirjoittanut, mutta olla tämä sivu kaatunut tällä hetkellä :star_struck:

4 tykkäystä

Natoon liittymiseen liittyen.
Katselusuositus tälle haastattelulle.
Hyvää väittelyä asiasta.

1 tykkäys

Eikös tämä ole paluuta sinne Neuvostoliittoon? Eli menee ihan suunnitelmien mukaan :wink:

Putin oletti lähes satavarmasti että aiemmin löysäksi ja hemmotelluksi nahjukseksi leimautunut ja melko epäsuosittu Zelensky karkaa pois sodan ensitunteina, jolloin propagandamomentum on tukevasti Kremlissä. Ehkä suurin yksittäinen virhe? Nyt Zelensky on kansainvälinen vapausikoni joka puhuu vihreässä peruspaidassa jostain askeettisesta huoneesta tai kadulta. Putin hienossa puvussa kallis kello ranteessa palatsissaan. Tämä on hyvin vahvaa symboliikkaa Ukrainassa ja maailmalla.

Putinin tavoitteena on 22 vuotta ollut hajottaa länttä sisältä päin erinäisillä trolioperaatioilla. Omaa kansaa hän on halunnut hemmotella hankkimillaan isoilla tapahtumilla. Nyt yhtenäinen länsi vie tapahtumat ja vähän muutakin.

Summa summarum: Jos olisin joku Putinin hovimestareista, saattaisin lounasta asetellessa kysäistä pienenä välikevennyksenä että ”Miten meni Putler noin niinku omasta mielestä?” Tai sitten en.

73 tykkäystä

Taiteilija Kaj Stenvall on maalannut taulun Ukrainaan liittyen (3) Facebook

10 tykkäystä