Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Muttako pitää olla esimerkkinä hiilineutraaliudessa! Eikä mailman onnellisin kansa muuta tarvitsekaan kuin asua suurkaupungin betoni helvetissä, jopolla ajellen ja heinäsirkkoja popsien. :smiley:

2 tykkäystä

Ohoh Philip & Morris poistumassa Venäjältä, tätä en osannut odottaa. Kohta ei Venäjällä poltella enää Mallua ja L&M:ää. Toki alkavat varmaan trokaamaan rajanaapurien kautta(?)

PÖRSSIT: Wall Street etenee nousussa – Philip Morris lähtee Venäjältä | Kauppalehti

13 tykkäystä

On tämä näinä aikoina melkoista, kun osingon irtoaminen tarkoittaa kaksin-kolminkertaista dippiä. Ihanan kallista :roll_eyes:

4 tykkäystä

Onhan niillä punainen ja sininen oma versio lm:stä. Noita tuli teininä poltettua itsekin. Ihan karmeaa paskaa mutta mitä vain että olet lauman mukana “cool” :person_facepalming:

1 tykkäys

Taksikuskien sijoitusvinkit on tuttu juttu sijoitussentimentissä, mutta ei löytynyt googlella mitään, kun sähkösopimusta tarjoava puhelinmyyjä vouhkas kiireisestä sopimuksen teosta, kun energiakriisi on täällä ja nyt.

18 tykkäystä

Näissä kyselyissä kannattaisi olla “ehkä” vaihtoehto, jos kysely laitetaan näin aikaisessa vaiheessa antia. Yleisesti kai aika monet tekee päätöksen vasta annin loppupuolella? (Vaikkei olisi pelkkien pikavoittojen tavoittelija). Itsekin harkinnut osallistumista, mutten ole vielä varma vaan teen päätöksen lähempänä ensimmäistä mahdollista annin päättämispäivää.

3 tykkäystä

Myös laittamalla kysely esim. Kahvihuoneeseen saadaan suurempi otanta, eikä joukkoon vain niitä jotka ovat kiinnostuksen myötä päätyneet LapWallin foorumille.

5 tykkäystä

Osui sattumalta silmään ylen tekemä uutinen aiheesta tänään. Mielenkiintoinen hanke tämä uusi tehdas Poriin, ainakin itselleni. Kandia tehdessäni kun olen (hyvin) pintapuolisesti tutustunut myös vanadiinin käyttöön akuissa. Olisi toteutuessaan hyvä niin Porin kuin Suomenkin kannalta, Suomeen kun suunnitellan kai jonkinlaista “akkuklusteria”.

Linkki vielä kyseiseen uutiseen
300 miljoonan euron vanadiinitehdashanke etenee Porissa – australialaisyhtiön toimitusjohtaja: “Olemme aikataulussa, hyvältä näyttää” (yle.fi)

3 tykkäystä

Olipa ilahduttava huomata Harvian tuotteet myynnissä verkkokauppacomissa :fire:

14 tykkäystä

Tulosvaroitus: Verkkokauppa.comin kuluttajaliiketoiminta odotettua hiljaisempaa - yhtiö laskee tulosennustetta vuodelle 2022 | Kauppalehti

Tai sitten ei :grinning:

Ps. onpas hiljaista kahvihuoneessa, tai sitten itsellä on ollut poikkeuksellisen paljon postattavaa :rofl:

5 tykkäystä

Pisti silmään taustalla:

20 tykkäystä

Ihan hauska artikkeli siitä, kuinka “dramaattinen” ja “kaiken muuttava” kokemus korona nyt olikaan. Olisiko tässä @Verneri_Pulkkinen varttiin hauska aihe: Welcome to the new normal, it’s the same as the old one

37 tykkäystä

96 tykkäystä

Aina löytyy näitä kivoja, varma 7% tuotto jne. :smiley:

9 tykkäystä

Maksumuuri. Pieni referaatti linkin kylkeen olisi aina kiva.

4 tykkäystä

20 tykkäystä

Aramcon facilityyn taas ohjusisku? Formula harjoitusten lopussa musta savupilvi taivaalla.

Hullu maailma…?

6 tykkäystä

Tästä ei kuulkaa leffailta parane. Tämä kannattaa nauttia Kenny Logginsin “Danger Zone” biisin soidessa taustalla. Pääosassa “I no longer craziest leader. Lol.” – Kim Jong Un.

Tomppa kalpenee tämän nähdessään. Kimillä on nyt todistetusti isompi, vaikka kaverit ovat yhtä “pitkiä”.

36 tykkäystä

KIM Näyttää ihan Kokkolalaiselta autokauppiaalta.
Semmoselta mistä tehtiin joku tosi-TV ohjelma
Joskus…

15 tykkäystä
21 tykkäystä