Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Oletko kokeillut hajauttamista. Voin pientä korvausta vastaan varastoida osan ongelmastasi.

6 tykkäystä

No sanotaanko nyt näin, että rahaa ja varoja siellä täällä, mutta se reilu käteiskassa kuuluu jotenkin perus juttuihin itselläni, kiitos kauniisti tarjouksestasi, pidänpä mielessä joskus näitä ulkopuolisia näkemyksiä kyllä kaipailisi. :cherry_blossom:laitoin korvantaakse

1 tykkäys

Rahan lainaaminen tuttaville on omalla kohdalla ollut tosi iso virhe nuorempana. Rahaa lainannut kaveri on esim. yrittänyt saada minut unohtamaan asian vitkuttelemalla kuukaudesta toiseen ja puhelimeen ei ole enää vastattu normaaliin tapaan. Toiselta sain rahani takaisin kun olin pyytänyt noin kymmenen kertaa ja annoin lopulta ymmärtää, että kerron asiasta ohimennen toisille yhteisille tuttaville ym. jos venkoilu jatkuu. Sitten maksoi velkansa. Kolmannelta tutun tutulta en saanut pientä euromäärää koskaan takaisin. Lopputuloksena kaikille jäi paha mieli ja kaverista tuli ex-kaveri… En siis suosittele välttämättä.

S-Pankkia olen käyttänyt päivittäin vuosien ajan. Koskaan en ole huomannut mitään käyttökatkosta, ei siis kovin yleistä varmaankaan.

22 tykkäystä

Parasta aikaa ulos otossa velallisen äiti, eläkkellä ja ihana ihminen, mutta, mutta. Omat otetaan pois tavalla tai toisella, omasta selkänahasta ansaittu ja poissa perheeltä, siitä pidetään kiinni. Onneksi tein vahvat velkakirjat ja takaajan. Ikävähän tuo oli kärjäoikeuteen viedä ja retale jätti armaan äitinsä velkoihin, no puolisen vuotta vielä ja lopultakin asia päätöksessä. Laina itsessään oli koroton nyt kyllä korot yms juosseet🥲

:laughing:
https://twitter.com/michaeljburry/status/1512922079796023315

4 tykkäystä

Humanitäärinen apu Ukrainalle - täällä voit osallistua - ketjusta poimittu Mikaelin viesti. Taidan itsekin katsoa sopivan summan osingoistani ja laittaa sen keräykseen. :slight_smile:
image
:blue_heart: :yellow_heart:

89 tykkäystä

Trolliksikin epäilty foorumilainen on päättänyt muuttaa kuvakkeensa Venäjän lipuksi. Aatteen palon täytyy olla todella vahva. Kukin tyylillään, saattaa kuitenkin aiheuttaa lievää paheksuntaa nykyisessä tilanteessa.

Modet saavat päättää kuuluuko tämä enää tänä päivänä foorumille

Mitä aatetta edustaa Venäjän lippuun kietoutunut ihminen tämän päivän maailmassa ? Politiikkanurkkauksen poistetuissa viesteissä joku epäili sinua trolliksi- ihmettelen kyllä suuresti miksi ihmeessä.

27 tykkäystä

Huomasin videopätkän. Tätäkö se sit on ku ei oo vapaita latausslotteja? Oli joku riita Tesla Superchargerilla! Voi jakaa Teslamiehille. Sisältää ruokotonta kielenkäyttöä.

8 tykkäystä

Tämä kuva oli liputettu Tesla ketjussa.

Onhan tämä hemmetin hauska jopa allekirjoittaneen Tesla-bear lasien läpi :sweat_smile:

73 tykkäystä

Mielestäni ihan osuva kuitti. Onhan tuollakin “kevennys” mukana heti kun Teslan kurssi laski hieman. Laskunkin kohdalla oltiin vielä yli tuplasti ylempänä ekan kommentin ajoilta. :slight_smile:

1 tykkäys

En ole blokannut vielä ketään. Laitanpa kuitenkin korvan taakse taas tämänkin ominaisuuden. Hyvä muistutus !

4 tykkäystä

Vaihda nyt helvettiin tuo venäjän lippu, kas kun et Z-kirjainta laittanut. Jos olet vain trolli tai provosoit, niin se onnistui jo. Jos oikeasti jotenkin ihannoit jollain tasolla venäjää, niin elinikäinen banni tälle foorumille olisi paikallaan.

E. Ylläpito nyt joku roti tähän!

Ja nyt jos heität (Bamford) jonkun sananvapaus lässytyksen tähän niin per**** hel***

84 tykkäystä

Alunperin kysyin foorumin sensuuripolitiikasta, koska vaikutti epätodennäköiseltä että kaikilla foorumilaisilla olisi samat mielipiteet kaikista ajanohtaisista, kahtiajakavista uutisaiheista. Yritykseni tuoda mielipiteeni esiin venäläisten tuotteiden boikotoinnin kaksinaismoralistisuudesta ja avoimesti venäjävihamielisen retoriikan vaarallisuudesta oli jälkikäteen arvioiden kömpelö ja se olisi pitänyt jättää tekemättä. Kirjoitin sen väsyneessä tilassa työputken keskellä enkä miettinyt tarpeeksi ennen lähetä-napin painallusta.

Ihannointi on väärä sana, mutta vaimoni on puoliksi venäläinen ja molemmilla pienillä tyttärilläni on venäjänkieliset etunimet. Kahteen kaveriini on jo kohdistettu väkivaltaisia uhkauksia koska puhuivat keskenään venäjää kaupungilla. Olen huolissani perheeni puolesta tämän leviävän hysterian vuoksi enkä aio poistaa Venäjän lippua profiilistani.

Ikävää jos Venäjän lipun näkeminen saa sinussa noin hysteerisen reaktion aikaan. Toivottavasti sinun osaltasi tuo käytös ei siirry netistä reaalimaailmaan.

7 tykkäystä

Miksi käytät sanaa hysteria?

22 tykkäystä

Minulla on venäläinen työntekijä. Hänen pitää edelleen saada tuntea olevansa venäläinen ja se on täysin ymmärrettävää. Hän haluaa pitää äidinkielestään kiinni. Hän tuli poliittisena pakolaisena Suomeen ja oli etsintäkuulutettuna Venäjän puolelta terroristina, joten hän ei ihan kamalasti koe yhteenkuuluvuuden tunnetta nyky Venäjän kanssa. Hän ei myöskään ole kyseenalaistanut tapahtumia Ukrainassa , vaan päinvastoin arvasi , että näin tulee käymään jo ennen Krimin tilannetta.
On eri asia olla venäläinen kun olla venäläinen ja kyseenalaistaa avoimesti Ukrainan tapahtumat.

53 tykkäystä

En ymmärrä nyt jotain. Profiilisi kuvake on venäjän lippu. Venäläiset tällä hetkellä tappaa, raiskaa, tuhoaa, varastaa kaiken minkä saa irti. Tapaa myös naisia ja lapsia. Sama maa eli venäjä uhkailee myös Sinun isänmaatasi puhdistuksella jne. Olet huolissasi perheesi puolesta ja tätä tuot esille sillä, että profiilissasi on venäjän lippu? Ymmärrätkö sinä mitä venäjä tekee ja edustaa ja jos putin alkaisi Suomeakin puhdistaa, niin miten sinä siinä kohtaa tuot esiin huolesi tyttäristäsi? Ei hyvää päivää…

Viestini venäjän lipun poistamisesta profiilikuvasta liputettiin…no olen kyllä sitä mieltä edelleen että vallitsevassa maailmantilanteessa venäjän lippuja ei tarvitsisi paljoa liehutella, mutta foorumin moderaattorit on ilmeisesti toista mieltä.

68 tykkäystä

Sanotaanko näin, että tämä kuvattu “hysteria”/Venäjävastaisuus (mitä myös tämän ketjun vastauksissa kieltämättä vähän näkyy) on Venäjälle varmaan erittäin mieluisaa seurattavaa, onpahan sitten yksi syy lisää painostaa Suomea.

Sinänsä Venäjän lippu profiilikuvana ei ole mikään syy poistaa henkilöä keskustelufoorumilta.

2 tykkäystä

Urheilukilpailuun sillä ei enää pääse…

Kevennyksenä todettakoon, ettei sillä pääse oikein salkkuunkaan. Osakkeetkin on bännissä

18 tykkäystä

On tämä kyllä sairasta touhua. En olisi jaksanut uskoa että täältäkin löytyy venäjämielisiä. Suomi sai kokea tämän venäjän dnassa olevan kauheuden jo Isovihan aikaan 1700luvun alkupuolella, 300vuotta myöhemmin ja edelleen löytyy ihmisiä jotka yrittävät kääntää toisen posken.

30 tykkäystä

Kyllä se musta on ihan loistava syy poistaa henkilö keskustelufoorumilta. En jaksa uskoa, että natsien hakaristilippuakaan siedettäisiin profiilikuvana.

48 tykkäystä