Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Täytyy vielä myöntää, että on aika itsekästä ostella twittereitä, kun olisi voinut jakaa kaikille miljoona dollaria ja olisi jäänyt paljon rahaa vielä yli. :face_with_symbols_over_mouth:

:wink:

28 tykkäystä

Patelista ei aina tiedä, mutta olisiko pikku laskuvirhe livahtanut yhtälöön vai oliko Twitterin tarjouksen lopullinen summa kenties 43 000 000 000 000 000 taalaa. Voi olla, että Muskin Tesla-massitkaan ei tuohon riittäisi :grin:

11 tykkäystä

Huumoriahan tuo on. :smiley:

Tämä vastaus oli vielä hauskempi.

Minä luen rivienvälistä nämä vitsit parodiana hieman hölmömmistä turtiaisista, joiden faktat on pielessä, mutta huuto on sitäkin kovempaa. Tuo toinen twiitti esimerkiksi nauraa ihmisille, jotka ovat verotusta vastaan, mutta eivät oikeastaan edes tiedä mitä verot ovat.

10 tykkäystä

Tästä twitter saagasta muistui mieleen se mitä monet ei muista ja josta ei haluta puhua eli Googlen pahin munaus; suomalaisen JAIKU plattan hankinta ja alasajo. Jaiku oli käytännössä tekstiviestiajan twitter, kyseessä oli käytännössä sama idea, mutta Google ei nähnyt todellista potentiaalia ja twitter tuli ja meni ohi.

6 tykkäystä

Pilkkuvirheenkin voi antaa anteeksi, mutta ylipäätään koko konsepti on lähtökohtaisesti pielessä. Jos 44B summasta vaikka 15B on jonkinnäköistä vakuudellista lainaa, niin luulisi että Twitter kaupan kohteena olisi siinä mukana jonkinlaisena vakuutena. Hieman eri asia ottaa 15B lainaa kansalle jaettavaksi.

Myöskin jos nyt vaikka 25B olisi jonkinnäköisellä himmelillä Teslan ja SpaceX osakkeita, niin on kuitenkin eri asia dumpata osakkeita myyntiin, kuin järjestellä jonkinlainen diili jossa Twitterin osakkeita vaihdellaan Teslan ja SpaceX osakkeisiin ja vivutellaan suuntaan ja toiseen järjestelyssä, jossa lähtökohtaisesti pääomaa ei tuhoudu. Sen sijaan, että täytyisi saada maailmalle taivaalle häviävää käteistä 25B muutamassa kuukaudessa niin luultavasti olisi haastavempi yhtälö.

Siirrän tänne parempaan paikkaan…

6 tykkäystä

Matt Levinellä on taustaa investointipankkisysteemi (entinen GS:n tyyppi) ja en epäile etteikö yhtiön arvottaminen diileissä toimisi juuri näin vaikka onkin tässä huumorilla kerrottu. :sweat_smile:

Levinen kirjoitukset voi tilata mailiin ihan ilmaiseksi. Kirjoittaa Blummalla.

12 tykkäystä

Ettei olisi Niko ranta-ahon apuri Luigi värvätty fsb:hen?

Hän kertoi tarvitsevansa seitsemän kirvestä ja lapion. Päästyämme kirveiden luo hän tajusi, että listassa ei tarkoiteta seitsemää kirvestä vaan Fiskarin kirvestä, jonka malli on X7, eli hän osti vain yhden kirveen, myyjä kertoi poliisille.

5 tykkäystä

Eikö Facebook ole kuihtunut hyvin pitkälti niihin ryhmäkeskusteluihin? Ei nuorten suosiossa ja niin edelleen.

Twitter (varsinkaan sen pitkät viestiketjut) eivät mielestäni ole formaattina edes mitenkään mielekkäitä. Minulla ei ole ollut tunnuksia pitkään aikaan, mutta en oikein ikinä pitänyt palvelusta. Feedistä tuli helposti melkoinen sekamelska.

Joku Redditin ja Twitterin risteymä olisi ehkä hyvä.

Ja on kyllä ehkä vähän surullista, että osa ihmisistä ikään kuin suree demokration puolesta, kun somealusta vaihtaa omistajaa. O tempora, o mores.

5 tykkäystä

Kirjoittaako KL ihan omiaan, vai menikö minulla jotain ohi?

Teräsyhtiö SSAB:n tulos painui odotuksia enemmän ja yhtiön osake painui selvään laskuun. Hetki sitten osake oli yli noin kahdeksan prosentin laskussa.

Hesburgerilla se kestää…

17 tykkäystä

Erityisesti kun Musk korostanut että Twitter puuttuu liikaa sananvapauteen ja hänen mielestä ei ole demokratiaa jos ei saa olla toista mieltä asioista. Joka on tottakai demokratian tärkein asia. Tai sitten arvostelijat ei usko Muskin lupauksiin maybe so…

Tuossahan on mm. ukrainalaisia ja bulgarialaisia tms. ravintoloita. Liekö Kiovassa oikeasti hese auki, vähän epäilen mutta voihan se olla

Edit. En jaksa kahlata koko listaa mutta onko tuossa yhtään venäläistä ravintolaa koko listalla?

2 tykkäystä

Tuohan vaatisi ensinnäkin sen, että tuloksen “painumista” olisi odotettu. Sellaista ei odotettu, joten juttu on ihan puuta heinää.

Minulla varmaan eri painos kauppalehdestä, minun painoksessa tulos paisui, ei painunut.

image

11 tykkäystä

Aivan niinku tämä yllättäis ketään. Firmaan liittyvät uutiset kamalista työoloista kertoivat jo sen, että yritystä ei kiinnosta p :poop: skaakaan mikään muu kuin raha. Mäkkäri ja muut kilpailijat kun jättää Venäjää, niin tämähän on vain ja ainoastaan hyvä sauma firmalle ja aivan varmasti tekee kaikkensa luikerrellakseen tästäkin vastuusta. Lähettänevät kortin jokaiselle suomalaiselle reserviläiselle, että yhtä perhettähän tässä ollaan ja liitteeksi pistetään yksi toffee karamelli mieltä parantamaan.

4 tykkäystä

Tuo lista jäi häiritsemään, onko tuolla listalla venäläisiä ravintoloita ollenkaan? Vai onko vaan otettu kyrillisiä kirjaimia sisältävä listaus ja oletettu sen olevan Venäjän markkinoilta? Tuossahan on ihan muita maita…

5 tykkäystä

Pari paikkaa on ainakin Varna ja Ruse Bulgariasta (Bapha & Pyce) eli taitaa taas olla lähtenyt twitter huutelu vähän lapasesta. Kyrillisiä aakkosia tosiaan käytettään muuallakin kuin Venäjällä.

Ainakin kaksi listan ravintolaa on myös tosiaan myös Kiovassa (Київ) ja ovat googlen mukaan myös auki.

4 tykkäystä

Toi ainut joka on kiinni, aukeaa myöhemmin ja on itseasiassa nyt auki :smiley:

2 tykkäystä

Totta, my bad. Tuossa listalla on bulgarialaisia Hesejä.

Vielä googlen ja muiden mukaan mm. Pietarissa Heset auki, mutta Hese poistanut sivuiltansa Venäjän raflat kun etsii ravintoloita kartalta tai maittain.

@xlat @Jorma_Peras @Axxess @Latte

2 tykkäystä