Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Inflaatio 7% ja Virossa toukokuussa 20%, aikamoista

30 tykkäystä

Tuossa vielä vertailukohtaa:

25 tykkäystä

Onneksi Suomi on itsenäinen… eiku Brysselin konnathan Suomen tulevaisuuden päättää.

6 tykkäystä

Lasketaanko polttoaineet enegiaksi näissä vai mitä se oikeastaan kattaa? Viime syksynä solmittu määräaikainen sähkösoppari alkaa näyttää hyvältä diililtä.

1 tykkäys

Nuoret osakesäästäjät järjestävät ekskursion Inderesille 14.6 pizzan ja virvokkeiden kera :star_struck:

6 tykkäystä

Kiitos Mauri jälleen erinomaisesta kontribuutiosta foorumille! :slight_smile: Nämä on tosi arvokkaita ja on helpompi kerrata matskuja, kuin katsoa webcasteja uudelleen.

38 tykkäystä

Voi vitsit, tuona päivänä juuri menoa niin en pääse. Olisi ollut mukava päästä mukaan.

nordea erikoisessa shortissa. päiväliikkeet ovat tietysti mitä on mutta elefantit ei yleensä liiku näin paljon

2 tykkäystä

Kiitos kiitoksista! :hugs:

Olen samaa mieltä, että kaikki tiivistetyt litteroinnit webcasteista ja haastatteluista on todella hyviä ja innolla klikkaan aina sydäntä jos joku on jaksanut poimia parhaat palat ranskalaisilla viivoilla talteen. Noihin on helppo palata kun seuraava webcast pärähtää tarjolle.

Btw, vastaavalla tavalla teidän tapa sisällysluetteloida Inderestv:n materiaali on erinomainen ja hyödyllinen.

39 tykkäystä

Liittyskö tähän? Norway news articles have been published reporting that the Norwegian police have arrested Nordea employees.

Today the Norwegian police have arrested two Nordea employees on the suspicion of loans being issued on false grounds. Nordea is working in close corporation with the police on the matter.

– Nordea will never accept any form of financial crime or being used for any activities that could facilitate financial crime. We give high priority to fighting financial crime at Nordea. Nordea regards the arrests with the utmost seriousness and we are in ongoing dialogue with the authorities about the case. Nordea has a zero-tolerance policy for all violation of rules and is taking all necessary steps with regards to the two employees. At the moment the two employees have been suspended, says Randi Marjamaa, Country Senior Executive and Head of Personal Banking at Nordea Norway.

Eli ilmeisesti rahanpesuun annettu asuntolainoja tms.

2 tykkäystä

Onkos täältä porukkaa menossa? Itse en kovin nuori ole, mutta just ja just mahdun vielä Nuoriin osakesäästäjiin.

3 tykkäystä

Näitä Fazer kuolauksia tulee kovin usein vastaan. Itse en ymmärrä minkäänlaista intoilua ennen kuin se tärkein eli valuaatio selviää. Ilman sopivaa hintaa ei kannata edes sitä kirkkainta tähteä kauhoa laariin.

32 tykkäystä

Fazerin liikevoitto prosentti viime vuodelta 3,5 %. Venäjän osuus koko vuoden liikevaihdosta 14%. Se kun leikataan pois ja lisätään kaikki nousseet kustannukset niin saa pohtia tuleeko vuoden 2022 tuloksesta positiivinen. Toisaalta yhtiön kassassa varoja yli miljardin :man_shrugging:

9 tykkäystä

Tästä kun lasketaan valuaatio auki. Eli jos sijoitetaan hinnan kohdalle kysymysmerkki ja tuloksen kohdalle 0 niin saadaan p/e = ?/0. Tämä meni ainakin oman seulani kärkeen.

4 tykkäystä

14.6 on myös NON private banking iltamat. Hitsi kun täältä korvesta on niin pitkä matka.

Edit: vastaus alla olevaan, ei tietoa.

9 tykkäystä

Onko tähän kutsuttu kaikki Private pankkilaiset vai ainoastaan miljoona kerho?

7 tykkäystä

“Ne tietää ketkä tietää” :wink:

7 tykkäystä

Osaako joku viisas kertoa, mitä tapahtuisi kuvitteellisessa tilanteessa: inflaatio laukkaisi tästä vaikkapa kaksi vuotta semmoisen kymmenen prosentin vauhtia. Siinä ajassa olisi sota ohi ja pyydetty anteeksi, maat ja mannut palautettu ja pakotteista luovuttu. Samalla Kiinan korona selätetty, samoin tuotantoketjun ongelmat. Tehtaat ym. talous pyörii vapaasti

Tulisiko silloin meille kymmenen prosentin deflaatio?

Ei ainakaan tänne ollut tullut (private banking on). Huonontunut kyl Nordnetin value, vaikka kauppaa tullut käytyä aiempaa enemmän :laughing:

5 tykkäystä

Vain miljoonakerho vissiin. Ei kutsuttu, vaikka vuosia ollu PB asiakas. Liian vähän toimeksiantoja - ei avaudu kutsua kekkereihin.?

6 tykkäystä