Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Ollu kiire päivä ja ei oo ehtiny kirjotella. Mutta nyt on ollu 24h näköjään hirveetä painetta ja negailua. Ei siitä oo apua jäädä märehtimään.

Tyypsäns, sauna päälle, kalja käteen ja hetkeksi pois käppyräitten ääreltä tuumailemaam laatikon ulkopuolelta. Positiivisempaa perspektiiviä levon kautta.

Se alko viikonloppu nyt. :handshake:

12 tykkäystä

Pahoittelut provosta, mutta miettikääpä mitä tekee Wahlroos? Mitä tekee Buffet? Väitän että eivät märehdi isoja tappioitaan vaan määrätietoisesti alentavat keskihintaa hyvistä yhtiöistä joiden pitkän aikavälin näkymät ovat edelleen hyvät.

Ollaan ostajien markkinassa! Nyt pitäisi tanssijalka väpättää ja houkutusten saapua luoksesi kuin itsestään.

6 tykkäystä

Vai 10% extraa :face_with_monocle: #shrinklaatio

14 tykkäystä

10% enemmän korkeutta kahvipaketilla :melting_face:

Siis normaali paketti kokohan on standardi 454,545454…?

2 tykkäystä

Oma käyvän arvon määritysprosessi Remedylle on täysin sekaisin kun perinteinen analyysi haastattelusta puuttuu. :sweat_smile:

7 tykkäystä

Lakisääteinen vuosiloma päällä vaativasta Teronkuiskaaja-pestistä :shushing_face: Palataan takaisin tiukkaan analyysiin Q3 :chart_with_upwards_trend: :sunglasses:

7 tykkäystä

Jännästi muuten ovat listautujat loistaneet poissaolollaan, vaikka “pörssikynnyksellä” kuulemma oli ruuhkaa, myös isompia yrityksiä jonossa, vielä puoli vuotta sitten :smiley:. “Mystisesti” ovat listautujat kadonneet juuri nyt kun pörssin arvostustaso laskenut, vaikka listautumisanneissa korostetaan aina etenkin “tunnettuuden” ja uusien asiakkaiden lisäämistä listautumalla :new_moon_with_face:.

Edit. Tai onhan sieltä Sopranon kautta yksi isohko tulossa. Joskus.

Kerrankin pitää väite paikkaansa. Itsekin tuli pari pakettia ostettua 8€ hintaan, mutta useampi vuosi sittenhän tämä taisi olla normaalisti 500g

2 tykkäystä

Onhan tämä informaatioarvoltaan lähellä nollaa (ok, kertoo sen, että Berkshire on avannut pikkiriikkisen position), mutta pakkohan näin legendaarinen ruutukaappaus on säilöä jälkipolville myös NIO-ketjun ulkopuolella. Siinä on meinaa prosentit kohdillaan :muscle::rofl:

Kiitos bongauksesta @niko_naakka

Berkshirellä (huom. Capital, ei Hathaway) oli siis jostain kumman syystä 10 NIO lappua, ja ovat nyt ostaneet 339,410 lisää, josta seurasi raju prosentuaalinen kasvu position koossa

5 tykkäystä

Herättäähän efectekin paljon keskustelua, kun jotain keskusteltavaa on. Efecten tuotteita ja asiakkuuksia on perusyhtiötä vaikeampi kalastella tai testailla, joten niistä on vähän hankalampi päivittäin mutuilla kuin vaikka harvian kiukaista.

Piikkipaikka on varmaan tullut koska kasvu ollut viivoitinsuoraa jo pidempään ja varsinkin koska yhtiön johdon ja IRn sijoittajaviestintä on pörssiyhtiöiden ehdotonta kärkeä.

Kyllähän ketjun 1200 viestiäkin sisältää jo paljon keskustelua ja pohdintaa jotka kannattaa kahlata läpi jos ei ole jo kahlattu, tai ainakin vaikka viimeiset pari vuotta.

2 tykkäystä

Mietin tuossa perinteistä perjantain saunamaratonia pitäessä, että minkähänlainen saunailta tulisi, jos tämä foorumin poppoo saataisiin koolle johonkin. Pikkusen Sandelsia ja Harvia kuumana. Vois olla lystiä. Pohjolan eka, tai sijoittaja-alokas ym. kyllä tuskin näyttää todellisuudessa siltä mitä luulisi. Verneri ehkä, mutta parta lähtisi varmaan illan aikana.

14 tykkäystä

Välittäjäni IBKR yrittää huomaavaisesti vihjata minulle jotain…

On siis näköjään jäänyt jostain kaukaa menneisyydestä myyntitoimari auki. Enpä tartu vinkkiin, vaan jätän sen noin.

6 tykkäystä

Nasse noussu jussin maisemista 23% eli enää toinen mokoma niin ollaan ATH :muscle:

Aika torsoksi jäämässä tämä karhuilu kyllä.

10 tykkäystä

32 tykkäystä

Löytyi sille syykin, eli on vissiin nallet trippailleet jussista asti, joten kurssit päässeet karkaamaan ylämäkeen :grin:

17 tykkäystä

Ostin ja möin ketju alkaa täyttyä Harvia ja Kamux mynneistä, toisaalta energia- ja öljyostoista. Taitaa olla aika säätää salkkua ja kontrata… Pörssihän kuitenkin hinnoittelee eteenpäin…

23 tykkäystä

Tämä nyt oli tällaista näsäviisastelua lähinnä😁 Luin kommentteja kuin piru Raamattua.

Pointtini lähinnä oli kannustaa seisomaan tavoitehintojen takana, kun ne kuitenkin ovat analyysissä paraatipaikalla. Tai voi niistä luopuakin, mutta sitä ei kannata ehkä tehdä yhteisön pyynnöstä silloin, kun yhteisön mieli on markkinan mukana todella matalalla.

4 tykkäystä

Ite kuvittelin, että ei olisi tullut yhtään kamuxin myynti-ilmoitusta tänään, niin oli pakko käydä tarkistamassa. Olihan niitä sentään 5kpl ja ostoilmoituksia 23kpl.

5 tykkäystä

Jos katsoi välittäjätilastoja niin ulkit kaatoi laitaan ja NON otti koppia kaksin käsin, joten sopii kuvaan.

5 tykkäystä